Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim 4 yaşında ilaç verilemiyor sadece diyet tkrar götürcem bakalımMutlaka bir çocuk doktoru ve diyetisyenden yardım alın.Yalnızca beslenmeyle halledilecek bir durum değil kolesterol..çünkü karaciğer de vücuda kolesterol üretir muhtemelen fazla üretiyor 4 yaşındaki bir çocuk dengesiz beslenme ile bu hale gelemez geçmiş olsun
Bildiğim kadarıyla genlerimizde kolesterol pek yok ama bakalım endokrine götürcem tesekkğrlerBu durum genetik olabilir. Çocuk endokrine danışabilirsiniz.
Evet cevizi duymuştum henüz denemedim endokrine henüz gitmedikCocuk endokrine goturmussunuzdur zaten onlar gerekli tedaviyi yaparlar.bir de cevizin içini suya koyup birgün bekleyin sabah hemcevizi yesin hem suyunu icsin baya dusuruyor kolestrolu
endokrine henüz gitmedik
Tabikide amacım ihmal etmek değil takibimizi yapan dr daha önce çocuk gastrolojisine yönlndirdi şimdi oda gitmiş endokrin daha mantıklı sanırım2 yildir ne yapsam dusmedi diyorsunuz. Ihmal etmeyin lutfen.
Yani bencede öyle yoksa bütün çocukların kolesterolü çıkardı ama dr lar biraz daha farklı yaklaşıyor hemen diyet veriyor bu sefer araştırma hast.götürcemHormonlaei ile bağlantılıdir. En iyisini doktor bilir bu konuda.
Cocuga yagli yedirmeyim de kolestrolü cikmasin gibi bir durumu yok yani..
Zaten yagli yedigi icin degil vücudun calismasinda bir eksiklik/fazlalık oldugu icindir.
Önce endokrin sonra da diyetisyen ile cozebileceginiz bir sorun diye düşünüyorum
Yani bencede öyle yoksa bütün çocukların kolesterolü çıkardı ama dr lar biraz daha farklı yaklaşıyor hemen diyet veriyor bu sefer araştırma hast.götürcem
Lütfen gidin Dr a sonuçta şimdiden kolesterol olması önemli belki tedavisi olur çocuk kurtulur.c eviz de gerçekten çok etkili yapın mutlaka .ama kabuğundan çıkarıp yapın.onceden kabuğundan çıkmış beklemiş olanla yapmayinBildiğim kadarıyla genlerimizde kolesterol pek yok ama bakalım endokrine götürcem tesekkğrler
Evet cevizi duymuştum henüz denemedim endokrine henüz gitmedik