4 yaşında oğlumu yüzme kursuna göndermelimiyim

Kabul ederlerse bende 3 yaşındaki kızımı yüzme kursuna yazdıracağım. 4 yaş bence gayet uygun.

4 yaş kurs olarak yüzmeye gitmek için çok erken anne babayla havuza gidebilir bu yaşta. 7-8 yaşından önce yüzme kursu önermiyor pedegoğumuz ve spor hocamız . Ve Allah korusun tacize daha açık yüzme, duş giyinme vs . Havuza beraber gidin. Spora istiyorsanız muzipoyu araştırın. Temel beceri kazandırıyor 6-7 yaşından sonra hangi spora yönelirse ona gönderirsibiz

4 yasinda yuzmeye gonderdim cok severek gitti.Yuzmeyi kursta ogrenmedi tatilde ogrendi ama kursun faydasi da oldu.Bizim gittigimizde 4 kademe vardi en zoru 4.kademe. Orda yuksekten atlatiyorlar,egitmenle suyun dibine batiyorlar.Yuzme bilmesine ragmen son kisimda zorlandi ben de devam ettirmedim.5 yasindan itibaren cimnastige yazdirdim her cumartesi gidiyoruz sonrasinda tiyatroya gidiyoruz.Iple cekiyor haftasonlarini,okulda da surekli anlatiyormus. Seneye de voleybola yazdirmak istiyorum insallah

“Biraz hırçın ve inatçı bir çocuktur sanırım birazda burcundan dolayıdır.oğlak burcu”
:KK45: Şurayı okudum hala gülüyorum,çünkü aynı modelden bende de var,4 buçuk yaş ve oğlak :olamaz:

Bebekliğinden beri denize girer,geçen sene yani 3.5 yaşındayken kolluklarla çok iyi yüzüyordu. Tatile gidemezsek bu sene yüzme kursuna göndermeyi bende düşünürüm.
Spor çok iyi geliyor hırçınlığına,
inşallah iyi geliyor allah uzun ömürler versin evlatlarımıza iyiki varlar ama bazen çok hırçınlaşıyor üzüyor bizi kendiside üzülüyor o yüzden aktivite olsun dedim

4 yaş kurs olarak yüzmeye gitmek için çok erken anne babayla havuza gidebilir bu yaşta. 7-8 yaşından önce yüzme kursu önermiyor pedegoğumuz ve spor hocamız . Ve Allah korusun tacize daha açık yüzme, duş giyinme vs . Havuza beraber gidin. Spora istiyorsanız muzipoyu araştırın. Temel beceri kazandırıyor 6-7 yaşından sonra hangi spora yönelirse ona gönderirsibiz
öneriniz için çok teşekkür ederim bu kursta yalnız olmayacak bizde orda olacağız o bizi bizde onu göreceğiz sadece havuza girmeyeceğiz onu izleyeceğiz inşallah sıkıntı olmaz

Back
X