4 yaşındaki kızımın yüzü yandı :((

çok geçmiş olsun allah yavrularımızı korusun ..
küçükken bende sobanın üstüne düşmüşüm 2 yaşında yanağım yapışmış...
antalya tıp fakültesine götürdüler beni uzun yıllar şuan 21 yaşındayım allahıma şükürler olsun yüzmde hiç bir şey yok...ama iyi bır hekime götürmek şart ...

çok sağolun geç gördüm biraz kusura bakmayın contratubex verdi doktor ..kızım yandıktan on gün sonra yazdı, izi kaldı bir iki yerde, geçermiki bu kremi sürsem

Bence geçer çünkü bu ilaç kabuk olmuş yerler le sürülüyor .. O lekeyi siyirip yeni cilt cikartacak inşallah yani..

Genel olarak.nasil oldu peki

geçmiş olsun. umarım izi geçer 10 gün sonrada olsa bence kremi sürün ve buradaki bazı tavsiyeleri uygulayabilirsiniz.

çok sağolun geç gördüm biraz kusura bakmayın contratubex verdi doktor ..kızım yandıktan on gün sonra yazdı, izi kaldı bir iki yerde, geçermiki bu kremi sürsem

Bence geçer çünkü bu ilaç kabuk olmuş yerler le sürülüyor .. O lekeyi siyirip yeni cilt cikartacak inşallah yani..

Genel olarak.nasil oldu peki

ALLAH ım sen sabır ver sabahtandır ağlıyorum , , ben kızımı sabah hava güneşli diye dışarıya çıkalım dedik ,çıkmaz olaydım herşey biranda oldu olacağın önüne geçilmiyor heralde ,kızım elimi biranda bırakıp koşmaya başladı bende arkasından yetişim derken bende onu yakalayım diye koştum ,allahım kızımın köşeyi dönmesiyle çığlığı biranda geldi..koşup dönüp baktığımda birde ne göreyim kızımın yüzünde böyle siyah siyah zift gibi böyle yapışkan bişiler yavrum nasıl ağlıyor :43:,hemen ötedede henüz yeni sönmüş böyle aslında tam snmemiş bir böyle yapışkanlı bir ateş külü kizım koşarken üstüne düşmüş kızımın yüzünde o panikle bir ikitanesini sökmeye çalıştım allah ım birde ne göreyim söktüyüm derinin altı bembeyaz haşlanmış anlı, kulak arkası çenesi böyle zift gibi yapışmış ..elleri yüzü çenesi yanmış hep :43: koştum direk acile bir krem ve bi ağrı kesici verdi ,allah beterinde korusun bunada şükür .. size şunu sormek istiyorum doktord izi kaladabilir dedi :43: kızlar izi kalırmı gerçekten ..buna benzer olay yaşayan varmı..ne yapmam lazımmmm ..baktıça içim yanıyor:43:

Kucukken yüzüm tavadan yanmisti ama öyle beyaz lekeler yoktu kırmızı bir iz vardı mumu eritip zeytinyağı ile karıştırıp surmuslerdı bir süre sanırım iz kalmadı şükür inşallah sizinde kalmaz çok geçmiş olsun

Belki yanlış anlayabilirsin ama domuz yağı sürebilirsin ben göçmenim ve yanıkları o şekilde tedavi ediyoruz ama içime sinmez diyorsanız birşey diyemem internetten bir araştırın isterseniz çok çok geçmiş olsun :( bi de plastik cerraha götür onlar daha iyi bu yanık konusunda

ALLAH ım sen sabır ver sabahtandır ağlıyorum , , ben kızımı sabah hava güneşli diye dışarıya çıkalım dedik ,çıkmaz olaydım herşey biranda oldu olacağın önüne geçilmiyor heralde ,kızım elimi biranda bırakıp koşmaya başladı bende arkasından yetişim derken bende onu yakalayım diye koştum ,allahım kızımın köşeyi dönmesiyle çığlığı biranda geldi..koşup dönüp baktığımda birde ne göreyim kızımın yüzünde böyle siyah siyah zift gibi böyle yapışkan bişiler yavrum nasıl ağlıyor :43:,hemen ötedede henüz yeni sönmüş böyle aslında tam snmemiş bir böyle yapışkanlı bir ateş külü kizım koşarken üstüne düşmüş kızımın yüzünde o panikle bir ikitanesini sökmeye çalıştım allah ım birde ne göreyim söktüyüm derinin altı bembeyaz haşlanmış anlı, kulak arkası çenesi böyle zift gibi yapışmış ..elleri yüzü çenesi yanmış hep :43: koştum direk acile bir krem ve bi ağrı kesici verdi ,allah beterinde korusun bunada şükür .. size şunu sormek istiyorum doktord izi kaladabilir dedi :43: kızlar izi kalırmı gerçekten ..buna benzer olay yaşayan varmı..ne yapmam lazımmmm ..baktıça içim yanıyor:43:

Nasil oldu yuzu yavrunun? Bayagi zaman geçti merak ettim nasil olduğunu

cnm senin için giriş yaptım hemen hemen 2 tane yumurta akını çatalla köpürt yanıklara sür kurudukça ssür her dakika sür 1 saat 2 saat sürekli sür başından ayrılma
hiç iz acı kalmaz
itfaiyecilere ilk eğitimde öğretirlermiş

Rica ediyorum tıp eğitimi almadan bu tip yanlış bilgiler vermeyin. Çocuğunuz enfeksiyon kapabilir yumurta süürmeyin lütfen. Bu yöntemi hiçbir doktor önermez. Çok geçmiş olsun, vakit kaybetmeden cildiyeye görünün.

çok geçmiş olsun. doktor kontrolunde ilaç kullanın kızınız küçük olduğu için derideki hücre yenilenmesi de hızlı olacaktır.
yaranın iyileşme sürecindeki bakım da önemli. sürekli gözünüzün önünde olsun yaralar iyileşirken kaşıntı yapabilir. kızınızın eliyle falan oynamamasına dikkat edin.
İnşallah hiç bir iz kalmadan geçer plastik cerrahiye gerek yok bence cilt kendini zaman içinde daha iyi onarır

Rica ediyorum tıp eğitimi almadan bu tip yanlış bilgiler vermeyin. Çocuğunuz enfeksiyon kapabilir yumurta süürmeyin lütfen. Bu yöntemi hiçbir doktor önermez. Çok geçmiş olsun, vakit kaybetmeden cildiyeye görünün.

yöntemi dr önermişti zaten bir asker arkadaşımıza..ha birde silverdin..ayrıca site kurallarına göre yorumuma yorum yapamazsınız siz konu sahibine yorum yapın tıpkı benim gibi..

yöntemi dr önermişti zaten bir asker arkadaşımıza..ha birde silverdin..ayrıca site kurallarına göre yorumuma yorum yapamazsınız siz konu sahibine yorum yapın tıpkı benim gibi..

Kusura bakmayın alınacağınızı düşünmedim, kişisel bir şey de yazmadığımı düşünüyorum. Konu sahibine yorum yapmışsınız fakat ablam dermatolog ve haliyle birsürü de dermatolog arkadaşı var, sürekli bunun ne kadar yanlış bir yöntem olduğundan bahsederler. Eminim niyetiniz yardımcı olmaktır ama dört yaşında bir çocuk söz konusu olduğu için uyarmak amacıyla sizin mesajınızdan alıntı yaptım, sonuçta forumu birçok kişi okuyor. Bu sebeple kimse enfeksiyon kapsın istemeyiz değil mi? Sizin yakınınıza iyi gelmiş olabilir ama tıbbi bir tedavi aracı değil o. Üstelik silverdin de kullanılmadan önce bölgeye soğuk su bile tutmadan kullanılması gereken bir kremdir. Yumurta akı artı silverdin vermesine şaşırdım doktorunuzun. Konu sahibi doktor tavsiyesi olmadan yapmasın lütfen bunu. Siz de alınmayın lütfen, yumurta akı konusunda çok şey dolaşıyor ortalıkta. Sizinle ilgili kişisel bir durum yok. Yumurta akını ilk duyduğumda ben de aaa ne güzel diyip şaşırmıştım fakat sonra böyle olduğunu öğrendim.

canım benim içim titredi geçmiş olsun.nasıl yavrunuz şu an? benim kızım geçen sene kuaför maşayla yüzünü yaktı.çok uğraşıyorum izi geçsin diye.hala izi var.9 yaşında büyüdükçe geçer mi bilmiyorum.aklımdan hiç çıkmıyor.inş sizinkide geçer ve iz kalmaz

Çok gecmis olsun zeytin yagı sürün geçer içiniz ferah olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X