• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaşındaki kızımın yüzü yandı :((

istanbul53

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
157
6
16
35
Bursa
ALLAH ım sen sabır ver sabahtandır ağlıyorum , , ben kızımı sabah hava güneşli diye dışarıya çıkalım dedik ,çıkmaz olaydım herşey biranda oldu olacağın önüne geçilmiyor heralde ,kızım elimi biranda bırakıp koşmaya başladı bende arkasından yetişim derken bende onu yakalayım diye koştum ,allahım kızımın köşeyi dönmesiyle çığlığı biranda geldi..koşup dönüp baktığımda birde ne göreyim kızımın yüzünde böyle siyah siyah zift gibi böyle yapışkan bişiler yavrum nasıl ağlıyor :43:,hemen ötedede henüz yeni sönmüş böyle aslında tam snmemiş bir böyle yapışkanlı bir ateş külü kizım koşarken üstüne düşmüş kızımın yüzünde o panikle bir ikitanesini sökmeye çalıştım allah ım birde ne göreyim söktüyüm derinin altı bembeyaz haşlanmış anlı, kulak arkası çenesi böyle zift gibi yapışmış ..elleri yüzü çenesi yanmış hep :43: koştum direk acile bir krem ve bi ağrı kesici verdi ,allah beterinde korusun bunada şükür ..birde size şunu sormek istiyorum doktord izi kaladabilir dedi :43: kızlar izi kalırmı gerçekten ..buna benzer olay yaşayan varmı..ne yapmam lazımmmm ..baktıça içim yanıyor:43:

Back