4 yaşındaki meryemin kolu kesilmiş:(

newlife10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
121
21
Belki haberlerde duymuşsunuzdur.yozgatta yaşayan 4 yaşındaki meryem karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitmiş.takılan serum sonucunda kolu kangren olmuş.bugün dirseğinden itibaren kesmişler kolunu :KK43: haberlerde gördüm küçücük bebek kolu sargılı biçimde ağlıyordu.çocukları böyle görünce dayanamıyorum.8 yaşında bi yeğenim var.hemen o aklıma geliyor.onun başına gelse ne yapardık yıkılırdık diye düşünüyorum.şuan gözlerimden yaşlar akarak yazıyorum bunları.Allah kimsenin başına böyle dertler vermesin.4 yaşında bi bebeğin çektiği o acıyı o psikolojisini düşündükçe içim acıyo zavallı yavrum..Allah ailesine sabır versin.kendisine de sağlık şifa versin :KK43: bu akşam kafam takıldı sizinle paylaşmak istedim üzüntümü

Belki haberlerde duymuşsunuzdur.yozgatta yaşayan 4 yaşındaki meryem karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitmiş.takılan serum sonucunda kolu kangren olmuş.bugün dirseğinden itibaren kesmişler kolunu :KK43: haberlerde gördüm küçücük bebek kolu sargılı biçimde ağlıyordu.çocukları böyle görünce dayanamıyorum.8 yaşında bi yeğenim var.hemen o aklıma geliyor.onun başına gelse ne yapardık yıkılırdık diye düşünüyorum.şuan gözlerimden yaşlar akarak yazıyorum bunları.Allah kimsenin başına böyle dertler vermesin.4 yaşında bi bebeğin çektiği o acıyı o psikolojisini düşündükçe içim acıyo zavallı yavrum..Allah ailesine sabır versin.kendisine de sağlık şifa versin :KK43: bu akşam kafam takıldı sizinle paylaşmak istedim üzüntümü

allah ailesine sabırlar versin miniğin çok acı bir durum:cry::cry::cry:

ihmal sonucu olan bir durumsa sorumlular cezasını çekmeli

Bizde izledik esimle haberlerde..Anneai kizimin elini ve gelecegini istiyorum diyordu.Serumdan sonra eli sismis,hemsireleri cagirdim internet basindalar ilgilenmediler diyordu yinede Allah bilir olayin ic yuzunu..Ama olan o masum yavruya oldu..

Bu ihmalkarligi yapanlarin en kotu sekilde cezalandirilmasini diliyorum. Amerika'da yenidogan hemsiresiyim. Burda o kol kesilecek raddeye gelinceye kadar kontrolunu ihmal et de gor bak bakalim ne oluyor...
Zaten yazik gunah, insanda vicdan olur biraz. Bu cok buyuk bir ihmal. oyle kaza filan degil. Kol serumdan dolayi pat diye kangren olmaz. Bazilari isini yapmamis ve cocugun koluna mal olmus.
Cok sinirlendim.

böyle haberleri gördükçe kahroluyorum ya
mesela bir adamın da yediği ekmekte jilet varmış, soluk borusu kesilmiş yaşam mücadelesi veriyormuş. şimdi bu adamın suçu ne? ama fırıncıya da kızamıyor ki insan, eminim ki farkında bile değildir bir insan böyle bir şeyi zaten istemez. söylecek bir şey bulamıyorum böyle durumlarda. zor çok zor

Mesele yaptigin isin hakkini vermekte..Bu saglikciymis,memurmus,firinciymis herkes icin ayni ev hanimi bile ayni sekilde!Vicdanin rahat basini yastiga koyuyormusun ona bakacaksin.Umarim kimin ihmali varsa geregi yapilir,ellerini kollarini sallayarak gezmezler,insanlarin hayati bu kadar ucuz olmamali

Kararttılar çocuğun dünyasını.Tüm sorumlular meslekten ihraç edilir umarım.

Insan kendi evladindan dusunuyo baktikca kahrolursun,yanar kavrulursun keske karin agrisiyla kalsaydi da goturmeseydim dersin..Bir evlat kolay mi yetisiyo yaa el bebek gül bebek buyut,koklamaya kiyama,gelsinler elini kolunu kessinler boyle kolay mi hersey Allah askina..Aksam gene sezaryanda kadinin karninda bez unutmuslar,haberleri sunan spiker ;bez unutulmazsa anormal oluyo diyo..Eger hastanelerde ki is yuku fazlaysa devlet istihdam saglayip bu yuku hafifletsin,uni lerde yerel yonetim programi acip kadro acmayacagina desin ki saglik okuyunda hayat kurtarin bizde ona gore bos oturacagimiza hayat kurtaralim!!!

Inanamiyorum ya :KK42: yazi gunah. Rabbim güzel bir gelecek versin, aileye de sabir versin insallah.
Bunun sorumlululari da insallah sürüm sürüm sürünurler.. iki yakalari bir araya gelmesin.. :KK42::KK42::KK42:

böyle haberleri gördükçe kahroluyorum ya
mesela bir adamın da yediği ekmekte jilet varmış, soluk borusu kesilmiş yaşam mücadelesi veriyormuş. şimdi bu adamın suçu ne? ama fırıncıya da kızamıyor ki insan, eminim ki farkında bile değildir bir insan böyle bir şeyi zaten istemez. söylecek bir şey bulamıyorum böyle durumlarda. zor çok zor
Canım bende pastane fırıncılık okulunda okuyorum fırıncıyı savunulcak hiçbir yanı yok tezgahın üzerine temiz bezi koydu diye 1 ay daha gelme cezası aldı bir arkadaş öğretmen sebebinide ya işte olsan o bez karışsa insan hayatını hiçe saymanın cezası bu bir daha yapsazsın şimdiden akıl olsun dedi hiçbir hatayı kusuru kabul etmiyorlar senin işin fırıncılıksa onun en iyisini en hijyenini yapmak zorundayız heee yapamam diyorsa bırakırsın bu kadar basit kimse kimsenin yaptığı hataların bedelini çekmemeli yazık o yavrucuğa herşeyi çaldı o sağlık görevlileri yazık kuzuma bir ömür çekecek kolunun eksikliğini rabbim yardımcısı olsun

X