4 yaşındaki oğlumu yazliga göndereceğim ama

guzelannecik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
159
20
Kızlar oğlum ağustosta 4 yaşını dolduracak ve annenle 1 hafta sonra Bodrumdaki yazligimuza gidecek ama benim endişelerim Var anneme çok alışkın annem bakıyor. Zaten gündüzleri ama ben 1 gün bile ayrılmadım oglumdan bu yaşlarda çocuğundan uzak kalan var Mi çok kötü hissediyorum kendimi

O yaştaki çocuk anneden ayrı şekilde tatile gitmez, gitmemeli.
Anneniz herhangi bir ani durumda sizinle aynı refleksi verebilecek kadar genç mi?
Her yıl yaz aylarında artan haberleri biliyoruz, kışın bir nebze ama...
Hele de yaz ayında minnacık çocuğu anne babasından ayrı tatile yollamak, bile bile ladestir.

Kız kardeşimle beraber gidecekler 16 gün sonrada ben gideceğim 10 gün kalacağım Ondan sonrasini bilmiyorum duruma göre şekillenecek

Calisiyormusun.?
siz caliairken baska bakacak kimse yokmu?
cocugunuz cok küçük anne babadan ayri kalacak yaşta değil anneniz ne kadar bakarsa baksin sizin kokunuz cocugunuza güven duygusu verir....
ayrica siz nasıl dayanacaksiniz esiniz bu duruma tepki vermezmi?

Bence 4 yaş küçük bir yaş değil artık annene de bakım konusunda güveniyorsan hiç dusunmemelisin ayrıca okul dönemi başlıycak yakın zamanda alıştırma yapmış olursunuz ayrı kalmaya

Annen normalde baktigi icin aliskin cok fazla sorun olucagini sanmiyorum. Kucuk degil cunku. Cocuktan cocuga fark eder tabiki ama soz dinliyecek yasta.

Sadece bir anne olarak sana zor olacaktir. Arada gider gorursun. Belki 1 hafta sende onlarla vakit gecirirsin. En guzeli tabi anneyle olmasi ama annen bakiyorsa normalde ve sen calisiyorsan 4 yasindaki bir cocuk anneannesiylede cok guzel vakit gecirebilir. Bence hic tereddut etme. Tabi annene guveniyorsan ve cok yasli degilse.

Hapını. Çok. Teşekkür ediyorum oğlumu annemi ve kız kardeşimi birazdan bodruma doğru yolculuyacagim . Anneme çok güveniyorum 55 yaşında kardeşimde yanında olacak ikisi inşallah bakacaklar oğluma . Oğlumda bodrum diyr ayıp tutuşuyor zaten bende 17 gün sonra.gidecegim yanlarına 15 gün kalacağım .Biz bugüne kadar hiç ayrılmadık ne eşim ne ben oğlumuz olmadan bir.program yapmadık nereye gitsek onunda.zevk alabileceği bir yeri seçtik Hep. Bu ayrilik çok zor Olacak ama Ömer orada çok eğlenecek inşallah . Umarım herşey yolunda gider sevgiler ✌

Benim dayim 11 yasindaki kuzenimi ve kizini vakti zamaninda tatile goturmustu Antalyaya. Dayimin, abisinin kiziydi kiz. Ne oldu biliyor musunuz o kadar kalabalik olmasina ragmen otelin havuzu, kuzenim bogularak vefat etti. Ayni yastaydik o zaman ve en sevdigim kuzenimdi.
Asla baskasina evlatlarinizi teslim etmeyin. Allah korusun. Dikkat edin lutfen.

Ya iyide kadin calisiyor annesi bakiyor annesi yazliga gidince bakcak kimse yok ayrica 16 gun sonra kendide gitcek ne var bunda bu kadar negatif olmayin ben her yaz kizimi annemlerle yazliga gonderiyorum kizimi ozleyip almaya gittigimde benle donmek istemiyor cocuklar anneanne ve babanneyle vakit gecirmeyi sever degisiklik iyidir kizkardesinizde varmis emanet sonucta gozu gibi bakarlar allaha emanet bisey olcaksa allah korusun siz isteyken de olur evde yanindaykende olur biraz gonlunuzu ferah tutun eger cocuk mutluysa onlarla olmayi seviyosa annende sorumluluk sahibi ilgili bi bayansa sorun yok bende

X