Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora goturmedim neden oldugunu bilmiyorum yani.ama bitkisel bisey bilenler vardir diye dusundum.iyi gelecek oksuruguneÖncelikle geçmiş olsun. Alerjik bir durum mu yoksa virütik midir ancak doktorunuz söyleyebilir doktora götürdünüz mü
Balgam yok hic.sadece kuru oksurukbalgamlımı yoksa kuru öksürük mü
Boyle devam ederse goturcez zaten.yorum icin tesekkurlerharnup pekmeziii çok ii geliyorrr ama önce doktora bi görünse ii olur
Tesekkurler cevap icin balgami yoktu zaten.prospan oksuruk surubu verdim tamamen bitkisel cok etkili.1 gecede gecti cok sukur.bu konuyu okuyan herkesde bilgilenebilir diye yazmak istedim.balgamlı öksürük için de 2 tatlı kaşıgı limon taze sıkılmış 2 tatlı kaşıgı pekmez yine 2 tatlı kaşıgı z.yagı süper balgam söktürüyor bilginşz olsun öksürüğü kesiyor
Simdilik gecti oksurugu cok sukur ama aklimda olsu yinede.balli sogani kac gun bekletmemiz lazimki birbirinie karissin kavanozdaKuzenimin oglu da ayniydi doktor antibiyotik hic fayda etmiyodu.sonra bi gun instagramda balli soganin faydalarini ogrendim kendim yapmadim ama kuzenime dedim bi dene belki fayda eder.o da yapti verdi cocuga masaallah gecti oksurugu.sonrasinda kime verdiysek tarifi hep tesekkur ettiler.ben de cocuklara hep bundan yapar veririm hasta olduklarinda.bir tane sogani yemeklik dograyip kavanoza koyun.ustune iki uc kasik bal hakiki olursa daha iyi olur.arada alt ust edin ki balla sogan iyice birbirine karissin.sonra bu karisimi suzup surup gibi gunde uc kere bes kere tatli kasigiyla verin.insaallah siz de fayda gorursunuz.cok gecmis olsun.
Pardon onu yazmayi unutmusum.uc dort saat yeterli.gectigine cok sevindim cocuklarin hastaligi cok zor oluyor.ama bu tarif yine de aklinizda bulunsun en ufak hastaliginda hemen yapip verin cok faydali.penisilinle es degermis etkisi yanlis hatirlamiyosam.Simdilik gecti oksurugu cok sukur ama aklimda olsu yinede.balli sogani kac gun bekletmemiz lazimki birbirinie karissin kavanozda
Aklimda cok sagolun.bi kere yapmak yeterli olurmu.yani hazirlayip kavanoza koysakPardon onu yazmayi unutmusum.uc dort saat yeterli.gectigine cok sevindim cocuklarin hastaligi cok zor oluyor.ama bu tarif yine de aklinizda bulunsun en ufak hastaliginda hemen yapip verin cok faydali.penisilinle es degermis etkisi yanlis hatirlamiyosam.
Evet olur tabii.ben suzdukten sonra kucuk bir siseye koyup dolapta muhafaza ediyorum hic bisey olmuyor kac gun gecse bile.Aklimda cok sagolun.bi kere yapmak yeterli olurmu.yani hazirlayip kavanoza koysak
Oksurugu gecene kadar mesela diyelim 4 5 gun devam etti.ayni kavanozdaki karisimi versek olurmu
Tamam tesekurler aklimda olsunEvet olur tabii.ben suzdukten sonra kucuk bir siseye koyup dolapta muhafaza ediyorum hic bisey olmuyor kac gun gecse bile.