• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaşındaki yiğenimin hamileliğimle imtihanı:/ :)

Benim yeğenim de o yaşlarda ama, hala kendisinin ve kardeşlerinin marketten alındığını zannediyor:-)
bana da hastaneden sana kardeş alcas derlerdi...
ben de kız kardeş istemiştim..
erkek olunca deli gibi ağladım neden kız değil diye..
hastanedeki kız bebekler kapış kapış gitmiş, yetişememişler :( :( :(

Kurban bayramında ablamın oğlu ilk kez belirginleşen karnımı gördü,çocuk ilk kez hamile bir kadın görmüş olcak şaşkın şaşkın baktı,karnımda küçük bir bebek var diye açıklama yaptık,tepkisine çok şaşırdımo_O
Önce dur ben onu güldürcem diye karnıma yüzünü gömüp gıdıklamaya başladı burnuyla :KK35:gülmeyince,uyuyo demi dedi kapı tıklatır gibi tıklatmaya başladı yine ses çıkmayınca kalkıp su damacasına koştu bana su getirdi;teyze şunu iç çocuğun kafasından su dökülsünde uyansın diye kikirdemeye başladı:KK53:
Nasıl açıklama yapcağımı şaşırdım insanların yanında,üstelik teyze şimdi çocuk büyüyüp bebek olunca tırmanıp ağzından mı çıkıcak diyince bende filim koptu:KK17::oops:

ay çok tatlı ve üstün zekalı sanırım biraz :D canım ya tam benim kafadan :D

canim yegenin cok akilliymis masaallah benim oglumda kizima hamileyken acayip yardim etti kendisi 5 yasindaydi ayaklarima masaj yapmalar yedigi cikolatayi ikiye bolup bana yedirmeler guya kardesi yiyecek neyse bir dogurdum eve geldik bakdim bebegin basinda tuhhhh yaziklar olsun o kadar yedirdim icirdim keser sapi kadar dogdun dedi kizim 4,5kg dogdu :KK45:kizim her tuvaletini yaptiginda niye bu kadar cok kaka yapiyorsun kac yil bekleyecem senin buyumeni diye isyan takildi 1 hafta tum bunlar yetmezmis gibi birde hizmet bekledi beyefendi neymis o kardesinin elini sicak sudan soguk suya sokturmamis ben hamileyken tum isleri o yaptigi icin bbebege o bakmis guya:63:en komigi ise birisi ay kardes mi geliyor x dediginde hayir annem bu ara biraz kilo aldi diyordu nedenini sorunca ne yani simdi onun nasil oldugunumu anlatayim millete isi gucu birakayimda diyordu :KK70:bakalim senin yegenin nasil tepki verecek bebek dogunca:KK46:simdiden hayirli dogumlarEn Büyük TÜRKİYE

Kurban bayramında ablamın oğlu ilk kez belirginleşen karnımı gördü,çocuk ilk kez hamile bir kadın görmüş olcak şaşkın şaşkın baktı,karnımda küçük bir bebek var diye açıklama yaptık,tepkisine çok şaşırdımo_O
Önce dur ben onu güldürcem diye karnıma yüzünü gömüp gıdıklamaya başladı burnuyla :KK35:gülmeyince,uyuyo demi dedi kapı tıklatır gibi tıklatmaya başladı yine ses çıkmayınca kalkıp su damacasına koştu bana su getirdi;teyze şunu iç çocuğun kafasından su dökülsünde uyansın diye kikirdemeye başladı:KK53:
Nasıl açıklama yapcağımı şaşırdım insanların yanında,üstelik teyze şimdi çocuk büyüyüp bebek olunca tırmanıp ağzından mı çıkıcak diyince bende filim koptu:KK17::oops:

Simdi o cocuk benim yanimda olacakti poposunu yanaklarini bi guzel isiracaktim yaaa agzimin suyu akti resmen cok tatliiiii:-):-)

Back
X