4. Yazışım :) yardımm

Sedalaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
22
5
86
17 yaşında doğum yaptım 15 gün sonra sol bacakta damar tıkanıklığı çıktı tedavi gördüm 5 yıl oldu ikinci hamileliğim de de bu şekilde olur mu acaba bilginiz varmı

konuyu kişiye özel değil herkese açtınız değil mi?sağlık hakkında ciddi bir konu buradaki insanlardan nasıl yorum bekliyorsunuz doktorlar dururken ilginç?hayır olmaz desem hamile mi kalacaksınız?
Ben bu durumu yaşamış olan insanları merak ettim sizlere olur olmaz şeklinde sormadım ki burda her türlü konu var bu mu sizi rahatsız etti

Bu hamilelikte yasanan damar tikanikligi bacak agrisi hatta bacaktaki kemiklerede basinc agri yapiyormu? Eger oyleyse benim sol bacagimda hamileligimde sık sık oldu dogumdan sonra gecti

inşallah olmaz tekrar canını sıkma dua et en kısa zamandada git canım doktora jinekologu nada bahset bu durumdan stres senin düşmanın unutma :)
Evet çok kafaya takıyorum çünkü ilkinde çok kötü şeyler yaşamış olmak ikinci için önüme engel oldu (cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)

Bu hamilelikte yasanan damar tikanikligi bacak agrisi hatta bacaktaki kemiklerede basinc agri yapiyormu? Eger oyleyse benim sol bacagimda hamileligimde sık sık oldu dogumdan sonra gecti
Hamilelik esnasında birşey anlamadım doğum sezaryen oldu ayağa kalktım bacak ağrısı oldu bmde ameliyattan sandım 15 gün sonra falan şiddettli ağrı şişme öyle öğrendim

Evet ondan dediler doğumun son zamanlarında kanda pıhtılaşma olurmuş bnmde pıhtı bacağıma atmış
öncelikle Allah bagislasin Bebeğinizi:)
İnşallah olmaz diyelim o halde. Bebek kontrollerini sırasında doktora tekrar sorabilirsin canım sıkma canını. Olur veya olmaz daha önce yaşadığın için yatkin da olabilirsin bunları sana söyler. Şuan burda doktor yok veya yaşamış birine denk gelmen şu saatte Zor olabilir sağlıklı cevabı yine de bu işi meslek edinenlerden alabilirsin.

Back
X