Kendinden emin değil bence tamam görüşmek konuşmak isteyebilir de bu beni sevse birakmazdi hadi pişman oldu dondu bu hal ne o zaman dengesizmis beni buldu dörtddörtlük istemedim ama bende sevilmek değer görmek istiyorum nedir bu cilem..
Bosver canim Allah daha iyisini karsina cikarir oda ne hali varsa gorsun iki mesaj atmayla ozur dilenmiyor erkekler cok kolaya aliyor isi
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Aynen canim haklisin kirdiklarini temizlemek zahmetine bile gitmediler Allah a havale ediyorum
Yok ya nerdeee :))
Kizlar merhaba uzun zamandır birşeyler yazmiyordum hayati öylesine is ev arasında mekik dokuyarak geciriyordum iste neyse bu arada aileden farklı bu şehre tayin olup yalniz yasamaya basladim mutluydumda.derken bu şubatta hep uğru na konular acip unutamadigim sevgilim faceden yazdi iste tasindigini duydum hayirli olsun filan dedi bende kisa kestim arkadaş degilim konuşmak yersiz babinda sonra bu kizkardesimin calistigi yere ortak bi arkadas gönderip pişman olduğunu niyetinin evlenmek olduğunu filan sevgisi içimde halen deyip haber gönderdi 1hafta sonrada bulunduğum yere geldiler benle konuşmak için arkadasida yanindaydi bide benim kardeşim bana destek olun demiş filan neyse geldiler bu olaylar 2hafta önce oldu bu arada benle sadece is güç hayat muhabbeti yapti çok heyecanlı ve gergindi sadece niyetin sevgili olmak değil 3-4ay. Görüşelim fikirlerimiz duygularimiz olumlu olursa ciddiyim filan dedi ama ne numarami aldi ne bisey 2gunde bi naber nasilsin diyor anlam veremiyorum buraya birlikte gelen arkadaşı seni unutamadi seviyor ama çok mahcup bi sans ver zaman tani diyorda siz ne düşünürdünüz ben olsaniz arkadaşı ben hastaneden nöbet ten sabah 3te cikip 5te yola ciktim sirf seninle konuşmak istiyor diye su an karar vermek için hayir demek için erken zaman tani diyor ama ben anlamiyorum nedir bu 4senem onla geçti Üniv onlaydi memlekette onlaydik bu kadar utanacak bilmiyorum bana farkedemedigim goremedigim dusunemedigim şeyler mutlaka var fikir verin kizlar lütfen..
Kizlar merhaba değişen hiçbirşey yok ayni yani 6gunde 2defa yazdi haftasonu aof sinavlari varmis filan acele etmiyor ya bende burada eteklerim zil calaraktan onu bekliyorum saniyor galiba pzt birlikte buraya gelen arkadasi aradi nasilsin filan diye bende 2hafyadir gorusemedim onla siz artik muhabbeti ilerletmissinizdir diye düşünüyordum dedi yok ayni deyince bu çocuğun psikolojik sorunlarıvar filana bagladi bbende umurumda değil madem sorunu var neden bana geldi ben ona guller karanfiller yollayip cagirmadim dedim çocuk haklisin hayirlisi olsun dedi yani ne denilebilir ki sorun bendemi anlamiyorum insanlar neden boyle davraniyor bana hafif değersiz kalitesiz mi gorunuyorum dedim kendi kendime..
Evet ve daha da ilginç olan 3-4 ay facede boyle yazisip ona tekrar asil olup evlenmeyi dusunecegimiZi sanmasi insan döner der ben seni biraktim gittim nasil dayandin beni af edebilecek misin ama nerde egosu tavanda ama güzel bi iniş olacak inş daha beter olsun beni üzdügünden
evleniilecek kız bulamamış da sana gelmiş gibi söylediklerinden öyle anladım çocuğun açıkçası
ay hiç sevmiyorum böyle muhabbetleri yaa
aşık olursun seversin evlenirsin net bu kadar..
yok eğlenilecek kız yok evlenilecek kız ..
böyle olmaması lazım
yani seni sevdiğinden geldiğinden emin değilim açıkçası mantık işi gibi duruyor
yolla gitsin yaa aşkla dolu güzelim duyguları hissetmek,sevmek birisini varken mantık işi istemiyorsan tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?