4 yil sonra donen eski sevgili..

zamana bırakalım demiş ama 4 yılda az bir zaman değil hani. Nedensiz yere bırakıp giden erkeği hep tehlikeli bulmuşumdur. Hakkında hayırlısı olsun yinede.

Hayir yani zamana birakip ara sira sormuyor bile 3-5 günde bir faceden yazmak ne oluyor liseli gibi net yoksa görüşmede mi yok yani saçma degilmi

Bence sen kendini toparlamisken hic bulasma pismansa eger gelip konussun sen neden adim aticaksin ki gelen o zaten?
Ayrica dedigin gibi liseli gibi aklina esince yaziyor olmasida neyin nesi senimi deniyor anlamadim acikcasi :s

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Kendinden emin değil bence tamam görüşmek konuşmak isteyebilir de bu beni sevse birakmazdi hadi pişman oldu dondu bu hal ne o zaman dengesizmis beni buldu dörtddörtlük istemedim ama bende sevilmek değer görmek istiyorum nedir bu cilem..

Bosver canim Allah daha iyisini karsina cikarir oda ne hali varsa gorsun iki mesaj atmayla ozur dilenmiyor erkekler cok kolaya aliyor isi

Bosver canim Allah daha iyisini karsina cikarir oda ne hali varsa gorsun iki mesaj atmayla ozur dilenmiyor erkekler cok kolaya aliyor isi

Aynen canim haklisin kirdiklarini temizlemek zahmetine bile gitmediler Allah a havale ediyorum

Aynen canim haklisin kirdiklarini temizlemek zahmetine bile gitmediler Allah a havale ediyorum

Hem yeni bir sehirdesin yeni bir aşk cikar karsina :) iyi seyler dusun

Son düzenleme:

Canim.benim sunu hic dusunmuyo musun
Bu adam 4 koskocaaa yildir nerdeydi yahu ? Curretine hayran kaldim valla onun..sen kalk 4 yil boyunca gez toz istedigin hayati yasa her anlamda sonra yine esko sevgiliye don..bana yeniden baslamak pek mantikli gelmiyor acikcasi

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Kizlar merhaba değişen hiçbirşey yok ayni yani 6gunde 2defa yazdi haftasonu aof sinavlari varmis filan acele etmiyor ya bende burada eteklerim zil calaraktan onu bekliyorum saniyor galiba pzt birlikte buraya gelen arkadasi aradi nasilsin filan diye bende 2hafyadir gorusemedim onla siz artik muhabbeti ilerletmissinizdir diye düşünüyordum dedi yok ayni deyince bu çocuğun psikolojik sorunlarıvar filana bagladi bbende umurumda değil madem sorunu var neden bana geldi ben ona guller karanfiller yollayip cagirmadim dedim çocuk haklisin hayirlisi olsun dedi yani ne denilebilir ki sorun bendemi anlamiyorum insanlar neden boyle davraniyor bana hafif değersiz kalitesiz mi gorunuyorum dedim kendi kendime..

Ayy saolsun zahmet etmis beyefendi.
Hayir canim hafif ve kalitesiz olan kendisini akli nerede bilemem ama nasil bi guvense ona donecegini dusunuyor herhalde ilgincc

Evet ve daha da ilginç olan 3-4 ay facede boyle yazisip ona tekrar asil olup evlenmeyi dusunecegimiZi sanmasi insan döner der ben seni biraktim gittim nasil dayandin beni af edebilecek misin ama nerde egosu tavanda ama güzel bi iniş olacak inş daha beter olsun beni üzdügünden

Hic bir erkek icin degmez ya nankorler kendilerinden baska kimseyi dusunmuyorlar eskiye mazi derler :) mazi oldugunun farkinda degil sen yoluna bak mesela yeni arkadaslarin oldu benim gibi eheheheh

Eminim cok guzelde bi askin olucakkk :)

sakin bu adama tekrar baglanip bi 4 yilini daha heba etme. hatta gorusme bile. hic yerine koy

Evet aynen kendimi bi daha toparlayamam yazik olur bana :) o zaten yolunu çizdi gitti sadece bi hoscakala sigdiracagim bitecek zaten doğrusu olsa birakip gitmezdi hadi geri dondu bu kadar dengesiz davranmazdi..

Hala üzerinde konuşabiliyorsun ilginç..
Sevseydi seni bırakmazdı. Severek ayrılsanız bile 4 yılda unutmuştur.
Gezdi tozdu herkesi tanıdı. Sonra düşününce sizle evlense daha iyi olabilirdi diye aklından geçtiniz. Şansını denedi yani öylesine..
Sizde hemen konuşmuşsunuz. Pişman olduğunu bile düşünmüşsünüz..
Kusura bakmayın ama öyle bir dunya yok.:) Sizi eklediğinde veya yazdığında cevap vermemeliydiniz. O zaman cevabını misliyle alırdı.
Hayırlı olsa zaten yıllar önce sizi perişan ederek bitmezdi.

Ne biliyim pişman olması seviyorum unutamadim filan demesi 6saat yol gelip yasadigim yere benle konuşmaya gelmesi bi sans daha verebilirmisim gibi geldi ben belki mutlu olurum sandim ama yanilmisim

Son düzenleme:
evleniilecek kız bulamamış da sana gelmiş gibi söylediklerinden öyle anladım çocuğun açıkçası
ay hiç sevmiyorum böyle muhabbetleri yaa
aşık olursun seversin evlenirsin net bu kadar..
yok eğlenilecek kız yok evlenilecek kız ..
böyle olmaması lazım
yani seni sevdiğinden geldiğinden emin değilim açıkçası mantık işi gibi duruyor
yolla gitsin yaa aşkla dolu güzelim duyguları hissetmek,sevmek birisini varken mantık işi yürütmek istemiyorsan tabi.

Tabi canim sonuna kadar haklisin bende ik duygudugumda ya vicdan azabi yada düşüp kalktigi kizlarda aradigini bulamadi dedim ama biliyormusun aklimdaydi bi şekilde unutamamis gibiydim ama tabi konuşunca kafamda çok buyuttugumu anladim.simdi umurumda değil acikcasi isi gücü rast gitmemiş bilmem ne hakkini yemişler filan 4sene sonra bana yazdiklari bunlar benimde derdim basilmdan askin ugrasacak dinleyecek bi halde degilim inan ben kendime konusunca ben bundan daha erkeğim yurekliyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…