4 yıldan beri bebek özlemi çekenler tecrübelerimizi paylaşalım!!!!

arkadaşlar Rabbim sabır versin ben de tüp bebek yaptırdım,olmadı ne zaman tamam artık ya dediğim an kendiliğinden oldu.bence biraz kafanızı sakin tutun..

o kadar cok söleniyorki bu laf artık duymaya bile tahammülüm yok etrafımda hep bebek sesleri hep çocuklar ben hiçbirzaman anne olamayacam ne tedavi ne başka bişey herşeyi en dibine kadar denedim ama ben biliyorum biyerlerde bi çocuk var bana ihtiyacı olan onunla bigün karşılaşıcaz ve o benim çocuğum olucak allah belki ondan bana çocuk vermiyordur unutmayın kızlar EVLAT ANNENİN KARNINDA EVLATLIK ANNENİN KALBİNDE BÜYÜR öpüyoum

canım bende 2007 agustosta evlendim 1 yıl korunduk aradan 4 yıl geçti ama yok ilk zamanlar eşimin sayısı çok düşüktü. şuanda doktor çok normal diyor ama genede yok işte bana dophaston verdi bu ayda olmazsa 2. defa rahim filmi çekiliem.daha ne aşılama ne tüp bebek oldu ama bu kadarı bile bizi maddi ve manevi çok yıpratıyor.
artık etrafımda hamile görmekten bebek görmekten bıktım.insanların sorularından bıktım.imalarından ,nismetlerinden bıktım.dün akşam daha hamile haberi verdiler telefonda kıskanmak degil ama insan çok tuhaf oluyor.bu üzüntünün tarifi yok.

dayanamıyorum ne bebek sesi duymaya ne bebek görmeye ne hamile görmeye hatta ve hatta bebek arabasına bile bakamıyorum.. burnumun direği sızlıyooo :(( içim nasıl acıyoo nasıllll.... :(( hayatımın en büyük pişmanlığıdır belki o sözleri söylemiş olmak ve bebeğim olmasın diye doğum kontrol hapı kullanmak.. cahillik mi diyeyim ne diyeyim.. :sinifsinif: evlenmeden önce öyle büyük ve bilinçsizce konuşmuşum ki şimdi cezasını çekiyorum. :(( diyordum ki " amaaaannnn çocuk işte olsada olur olmasada" :(( oysaki canım annem beni uyarmıştı zamanında "kızım öyle söyleme sonra ararsın Allah aratmasın" demişti. ben çok büyük konuştum ve şuan Allah beni bu yüzden cezalandırıyor. :sinifsinif: 5 yıllık evliyim 4 yıldan beri bebek istiyoruz.. ama ben 2009 haziranına kadar tedaviye başlayamadım doktora bile gidemedim sebepte utanmam dı inanılmaz utanıyordum.. :(( 2009 ocak ayında bir gebelik oluştu inanılmaz mutlu olmuştum çift çizgiyi görünce.. sonra hemen heyecanla kan testi yaptırmaya gittim. ama içimde hep bir tedirginlik vardı ve sonucu alınca doktor sonucun düşük çıkmış dış gebelik olabilir dedi. gün aşırı testleri yaptımam gerektiğini ve değerin 2 ye katlaması gerektiğini söyledi. o gün eve gidince az bir lekenmem oldu ben daha da korkmaya başladım. ben gün aşırı test yaptırdım ama sonuçlarım sürekli düştü.. :(( bir kaç gün sonra sabaha karşı şiddetli sancı ve kanamam başladı acile gittik. hemen müdahale etti doktor ve beni hastaneye yatırdılar.. 3 gün hastanede yattım çok acılar çektim. bebek düştü. :(( 2009 haziran ayında tedaviye başlamaya karar verdik. doktorum tahliller yaptı. tiroidim hariç bütün hormonların güzel çıktı. hipotiroid hastasıyım . zaten bebeğe engel olanda bu sanırım eşiminde testi güzel çıktı. doktorum rahim filmi istedi. çektirdim. Allah ıma şükürler olsun iki tüpte açıkmış ama doktorum belkide yapışkanlık vardı oda ilaç sayesinde yok olmuştur dedi. temmuz ayında rahim filmime bakmıştı. 2 ay normal dene yin olmazsa aşılama yapalım dedi. 2 ay denedik olmadı. adetime 3 gün var bekliyorum.. inşallah aşılamaya gerek kalmaz..

dayanamıyorum ne bebek sesi duymaya ne bebek görmeye ne hamile görmeye hatta ve hatta bebek arabasına bile bakamıyorum.. burnumun direği sızlıyooo :(( içim nasıl acıyoo nasıllll.... :(( hayatımın en büyük pişmanlığıdır belki o sözleri söylemiş olmak ve bebeğim olmasın diye doğum kontrol hapı kullanmak.. cahillik mi diyeyim ne diyeyim.. :sinifsinif: evlenmeden önce öyle büyük ve bilinçsizce konuşmuşum ki şimdi cezasını çekiyorum. :(( diyordum ki " amaaaannnn çocuk işte olsada olur olmasada" :(( oysaki canım annem beni uyarmıştı zamanında "kızım öyle söyleme sonra ararsın Allah aratmasın" demişti. ben çok büyük konuştum ve şuan Allah beni bu yüzden cezalandırıyor. :sinifsinif: 5 yıllık evliyim 4 yıldan beri bebek istiyoruz.. ama ben 2009 haziranına kadar tedaviye başlayamadım doktora bile gidemedim sebepte utanmam dı inanılmaz utanıyordum.. :(( 2009 ocak ayında bir gebelik oluştu inanılmaz mutlu olmuştum çift çizgiyi görünce.. sonra hemen heyecanla kan testi yaptırmaya gittim. ama içimde hep bir tedirginlik vardı ve sonucu alınca doktor sonucun düşük çıkmış dış gebelik olabilir dedi. gün aşırı testleri yaptımam gerektiğini ve değerin 2 ye katlaması gerektiğini söyledi. o gün eve gidince az bir lekenmem oldu ben daha da korkmaya başladım. ben gün aşırı test yaptırdım ama sonuçlarım sürekli düştü.. :(( bir kaç gün sonra sabaha karşı şiddetli sancı ve kanamam başladı acile gittik. hemen müdahale etti doktor ve beni hastaneye yatırdılar.. 3 gün hastanede yattım çok acılar çektim. bebek düştü. :(( 2009 haziran ayında tedaviye başlamaya karar verdik. doktorum tahliller yaptı. tiroidim hariç bütün hormonların güzel çıktı. hipotiroid hastasıyım . zaten bebeğe engel olanda bu sanırım eşiminde testi güzel çıktı. doktorum rahim filmi istedi. çektirdim. Allah ıma şükürler olsun iki tüpte açıkmış ama doktorum belkide yapışkanlık vardı oda ilaç sayesinde yok olmuştur dedi. temmuz ayında rahim filmime bakmıştı. 2 ay normal dene yin olmazsa aşılama yapalım dedi. 2 ay denedik olmadı. adetime 3 gün var bekliyorum.. inşallah aşılamaya gerek kalmaz..

mrb ben bu siteye yeni katıldım bende 4 yıllık evliyim bi türlü hamile kalmıyorum bence pco var başkad hiç bir sorunum yok eşimin sper test sonuçları iyi çıktı 4 defa aşılama yapıldı ama olmadı şuan kayseride tedavi görmeye başladım ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bakalım bu ay beklioruz inşş bu ay bebeğime kavuşurum

slm kızlar.size bişey soracaktım cvplarsanız çok sevinirim.4yıllık evliyim.3.5 yıldır bebek istiyoruz
her ay olduğu gibi bu ayda adetim geçti 4gün.
dün akşam pembe bi lekelenmem oldu.adet oldum sandım.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıoyodu.bu sabah hiç kan gelmediğini sadece silince bi kaç damla geliyor.hiç böyle olmazdım.orkid bile koymadım.ama kendimi adet oluyomuş gibi hissediyrm belimden karnımdan.hatta vajinamdamama kan hiç yok.nedne olabilir sizce.cmrts doktora gidicem

merhaba arkdaşlar bende senedir cocuk sahibi olmaya çalışıyorum şimdiye kadar tüm tahlillerimiz normaldi hiçbir rahatsızlık yoktu daha önce bir defa aşılama yaptırdım ama tutmadı aşılamanın olduğu gün doktor bir kalınlaşma olduğunu gördü ama aşılama tumayınca bende bir daha doktora gitmedim bu aya kadar bu ay gittiğimde polip çıktı rahimde alınması gerekiyormuş çok morelim bozuldu tamda tüp bebeğe başlıyacağımız dönem acaba polip i aldırdıkdan sonra tekrar aşılama yaptırsammı diye düşünüyorum şimdi..... bana bi akıl verin kızlarrr sizce ne yapmalıyım ....

slm kızlar.size bişey soracaktım cvplarsanız çok sevinirim.4yıllık evliyim.3.5 yıldır bebek istiyoruz
dün akşam pembe bi lekelenmem oldu.adet oldum sandım.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıoyodu.bu sabah hiç kan gelmediğini sadece silince bi kaç damla geliyor.hiç böyle olmazdım.orkid bile koymadım.ama kendimi adet oluyomuş gibi hissediyrm belimden karnımdan.hatta vajinamdamama kan hiç yok.nedne olabilir sizce.cmrts doktora gidicem
inşallah hamilesindir cnm :)

ama farklı bri rahtsızlıkda olabilir bende 3yıldır hamile kalmaya çalışıyorum bu ay sürekli kasık ve bel ağrım vardı ama polip oluşmuş rahimde ondan kaynaklıymış umarım senin böyle değildir ve umarım hamilesindir......

selam maonyaaa,

benim geçen ay bu şekilde bi gebeliğim oldu, yani 6 gün geciktim test yaptım evde pozitifti sonra kan testi yaptım pozitifti yalnız o gece hafif kahverengi lekelerim oldu testi yaptırdığım günün öğleni reglim başladı :( kimyasal gebelikmiş :( seninki belki yerleşme kanaması da olabilir doktordan sonra haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir :)

merhaba kızlar,
bende aranıza yeni katıldım. öncelikle allah isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin korunmayı bırakalı 6 ay oluyo ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. doktorum her kadının dönem dönem yaşadığını büyütmememi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi ancak içim bir türlü kabul etmiyor.. neden yaşanır ki bu kimyasal gebelik? yaşamamak için ne yapmak lazım acaba? bu ayda tam yumurtlama dönemlerimde birlikte olduk eşimle 3 gündür göğüslerimde ve kasıklarımda şişme var, sızlıyor göğüslerim hatta, kasıklarımda da ara ara sızlamada oluyo, bel ağrım var, ve 3 gün önce sağ göğüsümden çok küçük bi sıvı geldi ilk defa yaşadım. adetime tam 3 hafta var yani ekmin 4-5 gibi bekliyorum..sizce bunlar erken belirti midir? yine kimyasal gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum.. bunları yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
lütfen lütfen lütfen cevaplarınızı bekliyorum

yıllarca doktorlardan meded umup paraya zamana yazık ettikten sonra avm de tesadüfen tanıştığım bebeklerini sevdiğim bayan bana antalyadaki gizli sperm donörü tavsiye etti kendisini hiç görmeden o da beni hiç görmeden belirlediği yerlere peş peşe bıraktığı sperm dolu şırıngaları kendime aşıladıktan sonra hamile kaldım şu an ikizlerim var sağlıklı ve harika görünüyorlar hiçbir dertleri yok o zor günleri çoktan geride bıraktık eğer gerçekten bir bebek istiyorsanız sırrımı sizle seve seve paylaşırım ama dedim ya çok gizli ve son çareniz ise özelden mesaj atın bana unutmayın bebeği kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz bana kızacaksınız biliyorum ama anne olunca bana hak vereceksiniz size yardımcı olmak isterim :49:

Back
X