4 yıllık evlilik, 4 düşük..

Dün gataya gittik hemotoloji genetik ve kadın doğum bölümlerine gittik kaydimizi yaptırdık genetik de kan verdik. Hemotoloji tahlili için sadece çarşamba kan alınıyormuş haftaya da onun için gidicez. Sonuçlar 1 aya çıkacak hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba canım sonuçların çıktı mı? Benimde 4.gebeliğim düşük oldu Tüm testleri yaptırdık ama hiç sorun çıkmadı. .nasıl bir doktora gidecegimi bile bilemiyorum şu an..

Merhaba canım sonuçların çıktı mı? Benimde 4.gebeliğim düşük oldu Tüm testleri yaptırdık ama hiç sorun çıkmadı. .nasıl bir doktora gidecegimi bile bilemiyorum şu an..
Merhaba canım hayır sonuçlarım çıkmadı daha çıkınca doktora götürücem hepsini. İnfertelite üzerine uzman bir doktor bul bekleme başla bir üniversite hastanesine git maddi imkanın varsa doktorunla ilk görüşmeyi onun muayenehasınde yap. Ayrıntılı konuş, benim doktorum her yolu deniyeceğini söyledi aşılama tüp bebek.

Evet kızlar teslerim çıktı genetik pıhtılaşma testi kanda pıhtılaşma tespit edildi. Şükür genetikde birşey yok, o ara bayram falan girdi doktora gidemedik geçen ay gittik klomenle başlangıç yapacağımızı söyledi. Bu ay adetimin 3. günü 7. güne kadar klomen kullandım. 10. gün kontrole gittim 19, 17, 17 mm 3 tane olgun yumurta oluştuğunu söyledi doktorum. Gün aşırı yada hergün ilişki dedi dediğini yaptık. son adet tarihim 27 temmuzdu 31 günde bir adet görüyorum. Şuan adetime 7 gün var vede idrarda gebelik testim pozitif çıktı mutluyum inşallah adete yakın doktoru bilgilendirip gidicem. İğne ve hap tedavisine başlıycaz.

bugünkü kan testim 46.9 çıktı hayırlısı bakalım adetime 6 gün var daha doktor salı günü testi tekrarlamamı istedi 100 üzeri çıkarsa iğneye başlıycaz

Back
X