• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim dün bitti:(((

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
24 yaşındayım ve o artık yok.4 yıldır beklediğim sarıldığım adam artık yok.biz başlarda çok sıkıntı çektik bizi çekemeyenler ayırmak isteyenler oldu.o ama beni bırakmadı.o kadar insanala uğraşırken bırakmadı da ortada hiç bişi yokken gitti.biz hep kawga ettik 2 gün iyiyken 5 gün kawga ettik.ben hep ağladım ağladım.o mutlu olsun die istediği herşeyi yaptım.o şimdi kalkmış bana ben sana güvenmiyorum diyo konuştuğun lafları bilmiyosun die.o bana inansın aklnda soru işareti kalmasın die doktora bile gittim.ben herşeyi atlatıyorum da bu terk edililşleri alıştıktan sora unutmayı beceremiyorum.mahvolmuş bi haldeyim intar etcek durumdayım hap filan aldım.benimde hatalarım olmuştur kabul ettim haklısın dedim kimse hata yapmaz mıki anlamadım.çok sewiyosan al ewe kitle döw söw dedim sesimi çıkarmicam dedim onuda yapmadı.bak ömrüm geçmiş.ben bundan sora kimi sewcemde inancamda yuva kurcam.tek istediğim yuva kurmak tek.biri beni sewsindi.ama malesef sewdirmemdim kim geldiyse böyle gitti işte.napcam bilmiyorum.o beni aradı telefonlarımı açmadı anca annemden msj attım kızım hap içmiş die öyle aradı.bi kere daha yüzyüze konuşLIM dedim bi daha aramicam dedim ben arayana kadar arama dedi 2 hafta içinde aricakmış.pazartesi günüde bi kızla buluşcakmış güwenirsem ewlencem dio sewmekle bişi olmuyo diyo.ben hata yaptım biliyorum ama 4 yıl önceydi ben hep hatalarımla mı yaşıcam yeni bi sayfa açamicakmıyım.çok acı çekiyorum nolur bişey söyliyinde rahatlıyım

canım.sen kendinden çok ödün vermişsin..senin vicdanın rahatsa bırak gitsinnn

24 yaşındayım ve o artık yok.4 yıldır beklediğim sarıldığım adam artık yok.biz başlarda çok sıkıntı çektik bizi çekemeyenler ayırmak isteyenler oldu.o ama beni bırakmadı.o kadar insanala uğraşırken bırakmadı da ortada hiç bişi yokken gitti.biz hep kawga ettik 2 gün iyiyken 5 gün kawga ettik.ben hep ağladım ağladım.o mutlu olsun die istediği herşeyi yaptım.o şimdi kalkmış bana ben sana güvenmiyorum diyo konuştuğun lafları bilmiyosun die.o bana inansın aklnda soru işareti kalmasın die doktora bile gittim.ben herşeyi atlatıyorum da bu terk edililşleri alıştıktan sora unutmayı beceremiyorum.mahvolmuş bi haldeyim intar etcek durumdayım hap filan aldım.benimde hatalarım olmuştur kabul ettim haklısın dedim kimse hata yapmaz mıki anlamadım.çok sewiyosan al ewe kitle döw söw dedim sesimi çıkarmicam dedim onuda yapmadı.bak ömrüm geçmiş.ben bundan sora kimi sewcemde inancamda yuva kurcam.tek istediğim yuva kurmak tek.biri beni sewsindi.ama malesef sewdirmemdim kim geldiyse böyle gitti işte.napcam bilmiyorum.o beni aradı telefonlarımı açmadı anca annemden msj attım kızım hap içmiş die öyle aradı.bi kere daha yüzyüze konuşLIM dedim bi daha aramicam dedim ben arayana kadar arama dedi 2 hafta içinde aricakmış.pazartesi günüde bi kızla buluşcakmış güwenirsem ewlencem dio sewmekle bişi olmuyo diyo.ben hata yaptım biliyorum ama 4 yıl önceydi ben hep hatalarımla mı yaşıcam yeni bi sayfa açamicakmıyım.çok acı çekiyorum nolur bişey söyliyinde rahatlıyım
4 yıl once ne yaptın ve neden onu ınandırmak ıcın doktora gıttın ?

size allahtan akıl fikirr dilerim...hadi intihar ettin diyelim çok mu uzulecek bugun sen yarın baskası u kadar basit mi hayatınızz yazık vala....size yazık degil kusura bakmayında size bişey olursa üzülecek olan ailenıze annenıze babanıza yazıkkk...

Adam yedek hazırlıyor farkında mısınız? Güvenirse evlenecekmiş.. Siz de hala "sensiz ölüyorum" triplerindesiniz. Bence bir an önce kendinize gelin, peşinden koşarak bir şey elde edemezsiniz. 4 yıl boyunca birlikteymişsiniz, devamını getiremiyorsa uzak olsun zaten. Hiç 24 yaşında biri gibi davranmıyorsunuz ya, boşverin, hayatınıza bakın bence. Yaptığınız hatayı tahmin edebiliyorum da doktora gitmek ne? Allah aşkına toplayın kendinizi, gururunuzu çiğnetmeyin kimseye.

4 yıl önce yaptığın bir hata varsa bu adam zaten yüze vurmayı zevk haline çevirecek bir tip olmuyorsa zorlama diye bir söz var bence ayrılmanız hayrına olmuş adam eğlenilcek kız başka evlenilcek kız başka kafasında açık ve net

4 yıllık ilişkisi olduğu birine başkasıyla buluşacağını ve onunla evlenebileceğinimi söyledi? sende izledin birşey yapmadın. Canın şuan feci yanıyor ama yüreğine taş bas bebeğim.

Sen ne yapmış olursan ol o laf anca bir ahlaksızın ağzından çıkabilir. Nerede sevgisi? Sadıkane güdüleri? Saygısı?

Gard al ve gururlu ol içten fırtınalar kopsada dıştan dünyanın en sert kayası gibi görün , zor ama yap.

bi kadının kendini bu kadar düşürdüğüne inanamıyorum bence genel anlamda ruh sağlığınız pek normal değil 24 yaşındaki bir insanın kurabileceği cümleler değil bunlar tedavi olun kesinlikle..:19:

Tahminim 4 yıl önce biriyle birlikte oldu, bunun için de yani kontrol için doktora gitti.

yok hayır kimseyle birlikte olmadım.büyük konuşmayıyım ama benden herşeyi bekleyin ama biriyle birlikte katiyen olmam.çünkü kızlığımdan başka hiç bişeyim yok.ben öyle düşünüyorum

yok hayır kimseyle birlikte olmadım.büyük konuşmayıyım ama benden herşeyi bekleyin ama biriyle birlikte katiyen olmam.çünkü kızlığımdan başka hiç bişeyim yok.ben öyle düşünüyorum

kizligindan cok daha baska seylerin de var. kizlik zarinin etrafinda 24 yasinda, guzel ve cekici bir kadin var. kizlik zarin gittiginde bile orada olacak, harika bir kadin var orada. senin en guzel, en sevmen gereken varligin kendin. kendini sevmezsen seni seveni de anlayamazsin, boyle adi adamlara asik olursun. uzgunum ama adam cok kotu birisi gibime geldi. daha sadece 24 yasindasin. hayatinin basindasin. daha ne sevdalar yasayacaksin, emin ol. ama once kendini sev. bak buradaki forumda kadinlar yaziyor, iyi ki o eski iliskim bitmis de su anki sevgilimleyim diye. hersey gelir gecer arkadasim, sadece kendinle kalirsin. mesela ilkokul, ortaokul yillarini hatirla. nelere uzulmustun, dunya basina yikilmisti. gecti degil mi? her yasin sancilari var boyle, uzulmen normal ama eger intihara ciddi anlamda basvurduysan kesinlikle bir doktorla konus. ruhundaki yaralar iyilessin, bak kimler cikar karsina. :)

kizligindan cok daha baska seylerin de var. kizlik zarinin etrafinda 24 yasinda, guzel ve cekici bir kadin var. kizlik zarin gittiginde bile orada olacak, harika bir kadin var orada. senin en guzel, en sevmen gereken varligin kendin. kendini sevmezsen seni seveni de anlayamazsin, boyle adi adamlara asik olursun. uzgunum ama adam cok kotu birisi gibime geldi. daha sadece 24 yasindasin. hayatinin basindasin. daha ne sevdalar yasayacaksin, emin ol. ama once kendini sev. bak buradaki forumda kadinlar yaziyor, iyi ki o eski iliskim bitmis de su anki sevgilimleyim diye. hersey gelir gecer arkadasim, sadece kendinle kalirsin. mesela ilkokul, ortaokul yillarini hatirla. nelere uzulmustun, dunya basina yikilmisti. gecti degil mi? her yasin sancilari var boyle, uzulmen normal ama eger intihara ciddi anlamda basvurduysan kesinlikle bir doktorla konus. ruhundaki yaralar iyilessin, bak kimler cikar karsina. :)

teşekkür ederim çok rahatlattınız benii

Ya tövbe estağfurullah bu bugün okuduğum ikinci konu. Düşünceleriniz almış başını gitmiş, çok çarpıklaşmış. Ne demek 24 yaşında bir daha birini sevemem, evlenemem, yuva kuramam. Burada 30 yaş ve üstü bekar bayanlar topici var onlar ne yapsın, atsınlar mı kendilerini yani :) Ayrıca kızlığımdan başka hiçbir şeyim yok da çok cahil zihniyetli bir düşünce. Tamam kızlık önemlidir ama o yoksa sen bir hiç misin yani senin kalbinin, güzelliğinin, aklının hiç mi bir önemi yok?

Ayrıca bir erkek senden test istiyor sen de paşa paşa gidiyorsun ya yakıştırabiliyor musun kadınlık gururuna bunu :( Çok üzüldüm bu duruma. Kendini mal gibi görme arkadaşım ya, 4 yılda anlayamamış mı senin ne olup olmadığını, bunu bilecek kadar güvenmemiş mi? Çok ayıp etmiş. Ama sen de her istediğini yaptığın için saygısı, sınırı kalmamış sana. Hem gidip daha tanımadığı kıza güvenmeyi bekliyor da sana güvenmiyor. Neresinden tutsan elinde kalır bu ilişki, bence vazgeç. Kendini ezdirme arkadaşım.

Ben bunu yargılamak için falan söylemedim. Sadece 4 yıl önce yaptığım bi hata, doktora bile gittim demişsiniz. Adam da kendine başka birini bulmaya çalışıyor evlenmek için. Sebep bu olabilir diye tahmin ettim. Çünkü etrafta karaktersiz insan çok, sizinle yıllarını geçirir, istediğini yapar ama evlenmeye gelince el değmemiş olsun ister.

Back
X