24 yaşındayım ve o artık yok.4 yıldır beklediğim sarıldığım adam artık yok.biz başlarda çok sıkıntı çektik bizi çekemeyenler ayırmak isteyenler oldu.o ama beni bırakmadı.o kadar insanala uğraşırken bırakmadı da ortada hiç bişi yokken gitti.biz hep kawga ettik 2 gün iyiyken 5 gün kawga ettik.ben hep ağladım ağladım.o mutlu olsun die istediği herşeyi yaptım.o şimdi kalkmış bana ben sana güvenmiyorum diyo konuştuğun lafları bilmiyosun die.o bana inansın aklnda soru işareti kalmasın die doktora bile gittim.ben herşeyi atlatıyorum da bu terk edililşleri alıştıktan sora unutmayı beceremiyorum.mahvolmuş bi haldeyim intar etcek durumdayım hap filan aldım.benimde hatalarım olmuştur kabul ettim haklısın dedim kimse hata yapmaz mıki anlamadım.çok sewiyosan al ewe kitle döw söw dedim sesimi çıkarmicam dedim onuda yapmadı.bak ömrüm geçmiş.ben bundan sora kimi sewcemde inancamda yuva kurcam.tek istediğim yuva kurmak tek.biri beni sewsindi.ama malesef sewdirmemdim kim geldiyse böyle gitti işte.napcam bilmiyorum.o beni aradı telefonlarımı açmadı anca annemden msj attım kızım hap içmiş die öyle aradı.bi kere daha yüzyüze konuşLIM dedim bi daha aramicam dedim ben arayana kadar arama dedi 2 hafta içinde aricakmış.pazartesi günüde bi kızla buluşcakmış güwenirsem ewlencem dio sewmekle bişi olmuyo diyo.ben hata yaptım biliyorum ama 4 yıl önceydi ben hep hatalarımla mı yaşıcam yeni bi sayfa açamicakmıyım.çok acı çekiyorum nolur bişey söyliyinde rahatlıyım