• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim dün bitti:(((

Size başka bir kızla görüşeceğini söyleyen ve eğer güvenirse o kızla evleneceğini söyleyen adam için bu kadar kendinizi heba etmeniz çok üzücü gerçekten . Anlıyorum acınızı , her şey daha çok taze ama bu kadar da gururunuzu ayaklar altına almasına izin vermeyin . Başkasıyla görüşmekten ve evlenmekten bahsediyor , var mı ötesi yaa ! Lütfen böyle bir adam için kendinizi heba etmeyin . Umarım en kısa zamanda atlatırsınız .

ne olacak bana bilmiyorum.ben hiç mutlu olamicak mıyım.ömrüm ağlamakla geçti bundan sorada mı öyle olacak.korkuyorum işte kimse inanmıyo güvenmiyo bana.bn o kadar kötü birimiyim.bende başkaları gibi ewlenip yuva kuramicak mıyım.

yok hayır kimseyle birlikte olmadım.büyük konuşmayıyım ama benden herşeyi bekleyin ama biriyle birlikte katiyen olmam.çünkü kızlığımdan başka hiç bişeyim yok.ben öyle düşünüyorum

bu erkekler anladığım kadarıyla hep böyle kaç kişi okudum böyle uzun ilişkiler bitmiş terkeden hep erkekler hemde tam evlilik çağlarında. erkekler çıktıkları kızlarla evlenmeyi tercih etmiyor mu acaba?
biz kızlar çok safız çok sevip hereyimizi veriyoruz ama karşıdakiler bunu değerli görmüyor ne düşünüyorlar nasıl bir mantıkları var anlamadım ben ama sen boşver bence onu bazen çok sevsekte vazgeçmek zorunda kalıyoruz

yok hayır kimseyle birlikte olmadım.büyük konuşmayıyım ama benden herşeyi bekleyin ama biriyle birlikte katiyen olmam.çünkü kızlığımdan başka hiç bişeyim yok.ben öyle düşünüyorum

tertemiz akça pakça kızsın niye üzülüyosun...dışarı çık sahilde yürüyüş yap temiz hava al kendine gel...ne bileyim biraz kendine vakit ayır...alış veriş yap kendini şımart...

bak her gün yeniden güneş doğuyor elbet fırtınaların arkasından yeniden güneş doğacaktır...

karşına kadir kıymet bilecek biri elbet çıkar daha yaşın çok genç...

Deniyorum hep arkadaşlarımı arıyıp plan yaapıyorum geziyorum eğlneiyorum.ama aakşam ewe gelince içim burkuluyo nefret ediyorum sora herşeyden bi de kendimden.inanmak sewmek hayal kurmak kötü diyorum sana hiç bişi wermedi diyorum sora kendime olan nefretim daha da artıyo.

size allahtan akıl fikirr dilerim...hadi intihar ettin diyelim çok mu uzulecek bugun sen yarın baskası u kadar basit mi hayatınızz yazık vala....size yazık degil kusura bakmayında size bişey olursa üzülecek olan ailenıze annenıze babanıza yazıkkk...

Katiliyorum. Allah akil fikir versin.

bi kadının kendini bu kadar düşürdüğüne inanamıyorum bence genel anlamda ruh sağlığınız pek normal değil 24 yaşındaki bir insanın kurabileceği cümleler değil bunlar tedavi olun kesinlikle..:19:

Bundan baska da söze gerek yok heralde.

Iyi olacağım söz weriyorum ama lütfen 1 tane de iyi insan çıksın karşıma.bu kadar cezayı ben haketedim.sadece sewmek güwenmek istedim.umudum yok biri beni sewcekte falan filan hepsi yalan.bi daha mı sewmek inanamak tövbe

Back
X