• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkimi sonunda noktaladım..tuhaf haldeyim..

Dul kadınlar ayıplı mı oluyor ?
Ya da hıcbır heyecanı kalmıyormu onların bunu mu anlamalıyız cok ayıp

öyle bir şey kastetmediğimi daha önce de açıkladım. ısrarla kastetmemi istiyorsunuz onu da anlamadım. dul kadın niye ayıplı olsun benim ilerde başıma gelmeyeceği ne malum neden böyle bir ima da bulunayım

Başınız sağolsun ve geçmiş olsun.
Bir ömür boşa gideceğine 4 seneniz boşa gitmiş emin olun ileride sevineceksiniz.

öyle bir şey kastetmediğimi daha önce de açıkladım. ısrarla kastetmemi istiyorsunuz onu da anlamadım. dul kadın niye ayıplı olsun benim ilerde başıma gelmeyeceği ne malum neden böyle bir ima da bulunayım
Dul muyum ayıplımıyım benı sır gbı sakladı yazdın degılmı ılk msjında bu ne demektır ?

mantığa bak, ''dul kadın, ayıplı kadın'':ssz:
bir kadın bu şekilde düşünüyorsa zaten, erkekler düşündüğü zaman kimse kızmamalı

not: bu kısmına takılmayayım dedim, ama elımde olmadı
kızdım konu sahibine.

Son düzenleme:
Dul muyum ayıplımıyım benı sır gbı sakladı yazdın degılmı ılk msjında bu ne demektır ?

arkadaşım duylmuyum, ayıplı mıyım bunlar aynı şey değil kastetmedim diyorum neyin tartışmassındasın kastetsem kastettim derim. dul olman olağan dışı bişey mi? ben derdimi açıyorum sen tartışıyosun zaten moral olarak çökmüşüm bi de sen ısrarla tartışıyosun benimle. kastetmedim diyosam kastetmedim demek ki

arkadaşım duylmuyum, ayıplı mıyım bunlar aynı şey değil kastetmedim diyorum neyin tartışmassındasın kastetsem kastettim derim. dul olman olağan dışı bişey mi? ben derdimi açıyorum sen tartışıyosun zaten moral olarak çökmüşüm bi de sen ısrarla tartışıyosun benimle. kastetmedim diyosam kastetmedim demek ki

bunu demek istemediysen
neden konunun içerik kısmında düzenlemeler yapmıyorsun?
bence bunu demek istedin, tepkı gelınce de doğal olarak savunmaya geçtin.

çok kızdım ben :ssz:

Bence de hem hasta hem de bir yakınını kaybetmiş bir insanın üzerine kastetmediği bir şey için bu kadar gitmek ayıp.
Ben de buna takıldım mesela.
Ayrıca ailelerin %99'unun bekar oğullarını dul kadınlarla evlendirmek istemedikleri de bir gerçek. Doğru olmasa da bu böyle. Bir erkek sevgilisini neden yıllarca ailesinden saklar? Ya utandığı için (ayıplı kadın) veya ailesinin karşı çıkacağını bildiği bir durum var(dul kadın, mezhep farkı vs).
bence kendi anladıklarınızı diretmek yerine konu sahibinin ne anlatmak istediğine odaklanın. Öyle söylemek istemiş olsa "kastetmedim" diye ısrarla söylemezdi bence.

Sana değer vermeyen biri için kendini yıpratma. stres insan vücudunu mahvediyor gerçekten. o üzülüyormu senin kadar? bazı insanlar için hiç değmiyor. 4 yılına acıma bundan sonraki ilişkilerinde yol gösteriyor o 4 yıl emin ol. o kadar çok değmeyen insan için üzüldümki kendimi yıprattım sağlığımdan oluyordum. değmiyor inan hemde hiç... alışırsın zamanla. bunları söylemek size kolay geliyor gibi düşünebilirsin ama bende çok yanlış yapan biri olarak söylüyorum. sana gerçekten değer veren biri çıkar inşAllah. bazen düşmek iyidir mücadele gücü kazandırır insana.

Bence de hem hasta hem de bir yakınını kaybetmiş bir insanın üzerine kastetmediği bir şey için bu kadar gitmek ayıp.
Ben de buna takıldım mesela.
Ayrıca ailelerin %99'unun bekar oğullarını dul kadınlarla evlendirmek istemedikleri de bir gerçek. Doğru olmasa da bu böyle. Bir erkek sevgilisini neden yıllarca ailesinden saklar? Ya utandığı için (ayıplı kadın) veya ailesinin karşı çıkacağını bildiği bir durum var(dul kadın, mezhep farkı vs).
bence kendi anladıklarınızı diretmek yerine konu sahibinin ne anlatmak istediğine odaklanın. Öyle söylemek istemiş olsa "kastetmedim" diye ısrarla söylemezdi bence.

kadını ayıplı görüyosa cehennemin dibine gitsin,g.tü b.klu ailesini de yanında götürsün.
KADINLARIN HEMCİNSLERİ HAKKINDA BÖYLE ŞEYLER YAZMASI DAHA BÜYÜK AYIP!

Konu sahibi arkadaşım,ben de benzer şeyler yaşadım,ilk diye heves ettim ben ne kadar heves ettiysem o kadar çirkinleşti her şey benim gözümde.yaklaşık 2,5 seneden sonra kopma noktasında,bitti mi bitmedi mi bilmiyorum.Benimkinde iki ailenin de haberi vardı ama fazla yanımda dışarı çıkmak istemezdi,insan ister istemez bende mi bi sorun var diye düşünüyo,kastettiğinin bu olduğunu düşünüyorum.yine de kullanılan ifade yeniden düzenlenebilir bence.
Ayrıca kuzenini kaybetmişsin,başın sağolsun.
Sağlık problemlerim de var diyosun,geçmiş olsun.
Zamanla insan kendini daha iyi hissediyo,biraz daha farklı bakışaçılarıyla bakmaya başlıyo,zamana bırak.Bi de tek kaldıkça insan daha çok düşünüp üzülüyo,sevdiklerinle zaman geçir.O ne halt ederse etsin,seni kaybetmiş,zamanla anlar neyin ne olduğunu.

çok sağolun kızlar.. biliyorum geçicek ama 4 yılın sonunda şu an vur patlasın çal oynasın gezip tozuyor yeni yeni kıyafetler almış görseniz gece gündüz kızlı erkekli bi gurupla geziyor. ben nasıl heba etmişim onca zamanı diyorum. sanki benim ayrılalım dememi bekliyormuş. dün gittim numaramı değiştirdim bir daha asla bu defter açılsın istemiyorum ama üzülmeden de edemiyorum insanın gururu inciniyor

Hele de bu yaslarda, uzun iliski bitirmek cok zor. Seni cok iyi anliyorum. Yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal. Insanlar o kadar sene sonra evlenmenizi bekliyor, aile bi yandan. Bir de seviyorsan hersey daha da zorlasiyor. Seneler gecti diyip yazik olmasin diye insan iliskiye devam ediyor, seneler senelere ekleniyor ama hep ayni dertler, mutsuzluklar. Ayrilsam diyorsun belki daha mutlu olurum, ozluyorsun, kiyamiyorsun. Bu kadar seneden sonra baskasini sevemem, evde kalirim diyorsun.. Aileme ne derim diyorsun, dogrusu nedir naapmaliyim diye kafayi yiyorsun.

Ama sunu bil ki, seninle senelerini gecirip hala seni ailesinden saklayan, evlilikten dolayli yolla da olsa kacan o erkekler, ayrildiktan kisa sure sonra gidip baskasiyla evleniyorlar ve o zaman basindna asagi kaynar sular dokuluyor. Erkekler de yaptiklari hatalarin farkinda oluyorlar, ama o hatalari ozur dileyip duzeltmek yerine yeni bi kizla yeni bi sayfa acmak istiyorlar. Biz de salak gibi gecmisteki senelere takilip uzuluyoruz.

Inan bana disarda mutlu olabilecegim bir suru baska erkek var. 4 sene degil 10 sene, senelerce mutlu olabilecegin erkekler var.

Annenle tanıştırdığın zaman da umursamamış.

Oysa elinin ayağının tir tir titremesi gerekir.Gözünün içinin parlaması gerekir heyecandan.

Zaten ciddi düşünen bir erkek bunu illa ki dile getirir.

Oturup saatlerce gelecekle alakalı konuşması gerekmez birkaç şey bile söylese geleceğe dair o bile yeter.Ama seninkinde yok öyle birşey.

Ciddilik sıfır alaka sıfır.Üzülmeme değmez bence.

Buarada başın saolsun.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X