Bence de hem hasta hem de bir yakınını kaybetmiş bir insanın üzerine kastetmediği bir şey için bu kadar gitmek ayıp.
Ben de buna takıldım mesela.
Ayrıca ailelerin %99'unun bekar oğullarını dul kadınlarla evlendirmek istemedikleri de bir gerçek. Doğru olmasa da bu böyle. Bir erkek sevgilisini neden yıllarca ailesinden saklar? Ya utandığı için (ayıplı kadın) veya ailesinin karşı çıkacağını bildiği bir durum var(dul kadın, mezhep farkı vs).
bence kendi anladıklarınızı diretmek yerine konu sahibinin ne anlatmak istediğine odaklanın. Öyle söylemek istemiş olsa "kastetmedim" diye ısrarla söylemezdi bence.
kadını ayıplı görüyosa cehennemin dibine gitsin,g.tü b.klu ailesini de yanında götürsün.
KADINLARIN HEMCİNSLERİ HAKKINDA BÖYLE ŞEYLER YAZMASI DAHA BÜYÜK AYIP!
Konu sahibi arkadaşım,ben de benzer şeyler yaşadım,ilk diye heves ettim ben ne kadar heves ettiysem o kadar çirkinleşti her şey benim gözümde.yaklaşık 2,5 seneden sonra kopma noktasında,bitti mi bitmedi mi bilmiyorum.Benimkinde iki ailenin de haberi vardı ama fazla yanımda dışarı çıkmak istemezdi,insan ister istemez bende mi bi sorun var diye düşünüyo,kastettiğinin bu olduğunu düşünüyorum.yine de kullanılan ifade yeniden düzenlenebilir bence.
Ayrıca kuzenini kaybetmişsin,başın sağolsun.
Sağlık problemlerim de var diyosun,geçmiş olsun.
Zamanla insan kendini daha iyi hissediyo,biraz daha farklı bakışaçılarıyla bakmaya başlıyo,zamana bırak.Bi de tek kaldıkça insan daha çok düşünüp üzülüyo,sevdiklerinle zaman geçir.O ne halt ederse etsin,seni kaybetmiş,zamanla anlar neyin ne olduğunu.