Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendi ağzınla evlenelim demişsin. Kendin kendini istetmişsin. Ay içim şişti. Ne zor insanlar var yaa. Sen bu kafayla mutlu olamazsın. Yaş önemli değil karakter önemli.
Kendi isteğiniz ile bazı şeylerden vazgeçip evleniyorsunuz sonra bu vazgeçtikleriniz yapılmadı diye sorun çıkartıyorsunuz. Eşiniz müthiş bir insan değil ama bu adam hep böyleymiş. Evlenme teklifi için ağlamışsınız onu bile tenezzül edip etmemiş beyefendi. Evlilik teklifine utanıyor ama karısının altınlarıyla mal gibi kredi çekip oynadığı kriptonun borçlarını kapatmaya utanmıyor. Böyle adamla böyle evlilik olur ancak. Eşinizin ailesinde hiçbir sorun göremedim. Ellerinden geleni yapmışlar bence. Burada gelinine hiç takı takmayan kayınvalideler okuyoruz. Size epey bir altın yapmışlar. Size onlar mı dedi git kocana ver altınları diye. Yani size bu kadar altın yapılmışken kaynınızın geleceği için altın biriktirmelerine bile göz dikmişsiniz. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Sorunlarınız kocanızla alakalı ama siz maşallah tüm aileyle yüz göz olmuşsunuz. İnsanlar sizin tercihlerinizin sonucunu çekmek zorunda mı? Her konuda yardıma koşmak zorunda mı? Sizden ne görmüşler de acaba her derdinize uçarak yardıma gelecekler. Kendi tercihlerinin bedelini eş ailesine ödetmeye çalışan bir insan görüyorum ben. İnsanları rahat bırakın. Kimse sizin borcunuzu ev kredinizi vs ödemek zorunda değil.
Gördü oğlanı kaptı demesinde bir şey göremedim. Bir sürü talibim vardı zaten, yeterince popülerdim demeniz yeterli. Kv size söylediği lafı biz eşimle birbirimize her gün söylüyoruz. Altınları vermekle çok hata yapmışsınız. Borçlar kademe kademe ödenirdi. Son raddeye gelmeden altın bozdurulmaz, genç kızlar bu sözümü unutmasınlar.