4 yumurtam büyümüş

km34

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
44
19
8
30
Kızlar ilk defa klomen kullandım. 4 yumurtam birden büyümüş. Doktorum çoğul gebelik riskine karşı çatlatma iğnesi yapmadı. Kafam çok karışık. Korunmamı tavsiye etti bu ay. 4üz bile olabilir dedi döllenirse ama kararı bana bıraktı. Bu durumu yaşayan var mı ?

Kızlar ilk defa klomen kullandım. 4 yumurtam birden büyümüş. Doktorum çoğul gebelik riskine karşı çatlatma iğnesi yapmadı. Kafam çok karışık. Korunmamı tavsiye etti bu ay. 4üz bile olabilir dedi döllenirse ama kararı bana bıraktı. Bu durumu yaşayan var mı ?
2 tane yumurtam gelişiyordu. Ama hiçbirinde gebe kalamadım. Çoğul gebelik riskli olduğu için önerilmiyor genelde

Merhaba km34 ben olsam yapardim bebek cunki ikiz bebek cok istoyorum

Nasil kullandin
Klomeni banada soylarmisin cnm

Klomeni nasil kullandin bende cok denemek istiyorum
Doktor yazdı sabah akşam 5 gün içtim sonra 1 hafta sonra kontrole gittim yani bugün. Çok büyümüş dedi işte 4 tanesi de tutabilir belli olmaz dedi. Bende ikiz olsun çok isterim

Doktor yazdı sabah akşam 5 gün içtim sonra 1 hafta sonra kontrole gittim yani bugün. Çok büyümüş dedi işte 4 tanesi de tutabilir belli olmaz dedi. Bende ikiz olsun çok isterim
Sanada banada ikiz verer Allah belki

Var sayalım 4ü de tuttu... Bünyene güveniyormusun? bebekleri sağlıklı bir şekilde doğuma kadar götürebilir misin? Yada 4ünün 2 sini kürtaj yapmak isterlerse nasıl bir psikolojiye gireceksin? 2 tanesini almak isterlerse hangilerine diye karar verebilecek misin? Maddi imkanın çok mu iyi? Bakıcı veya ailenden kişiler bakım için yardım edebilecekler mi?
Bu soruların cevapları hepsi olumlu ise korunma, ha bir şüphen varsa yapma derim.
Toparlayamazsın....

Back
X