Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan denen lekelenme olabilir doktoruna haber ver bence beklemeSanci vardi hafif hafif o sira idrar oldugunu fark edip wc gittim peceteye sildigimde akintiyla beraber bikac nokta kan vardi. Acilma kanamasi olabilir mi bida olmadi.
devlete gidiyorum bebek çok hareketli yrn gitsem. haftam doldu sanciyla geldi kan. bida gelmedi.Bize doğum okulunda kan varsa hemen hastane diye öğrettiler
Arasanız doktorunuzu hemen
Çok azdi ya suni yemek istemiyorum çocuk hareketli. Allah razi olsun.Hemen doktoru arayın yada vakit kaybetmeden gidin.
Bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Bence öyle düşünüyorum nisan diye. Tekrarlarsa gidiyim bebek hareketli sukur.Nişan denen lekelenme olabilir doktoruna haber ver bence bekleme
Canım o nişan bir defa oluyo tekrarlamaz ki suyun gelir anlamazsın ihmal etme derim ben öyle oldum nişanı farketmedim suyum akıntı gibi az az geldi bebek susuz kalmıstı içerde korkutmak istemem ama bence dikkat et yarın bi kontrole git gece sancın olursada ihmal etmeBence öyle düşünüyorum nisan diye. Tekrarlarsa gidiyim bebek hareketli sukur.
Sağlıkla al kucagına inşallahBence öyle düşünüyorum nisan diye. Tekrarlarsa gidiyim bebek hareketli sukur.
Suni sancıdan da korkma normal sancının sancı demeyelim doğrusu kasılma onunÇok azdi ya suni yemek istemiyorum çocuk hareketli. Allah razi olsun.
Aynen yarin gitcem yoğun akinti devam ediyo.Canım o nişan bir defa oluyo tekrarlamaz ki suyun gelir anlamazsın ihmal etme derim ben öyle oldum nişanı farketmedim suyum akıntı gibi az az geldi bebek susuz kalmıstı içerde korkutmak istemem ama bence dikkat et yarın bi kontrole git gece sancın olursada ihmal etme
Canım bak akıntı diyosun suyundur anlamazsın benim kasılmam olmadan suyum geldi anlamadım yinede sen bilirsin ama dikkat et bence bi acile görün hayırlı haberlerle gel inşallahAynen yarin gitcem yoğun akinti devam ediyo.
Normal su gibi olmuyor mu su. Geln yapiskanli bisi.Canım bak akıntı diyosun suyundur anlamazsın benim kasılmam olmadan suyum geldi anlamadım yinede sen bilirsin ama dikkat et bence bi acile görün hayırlı haberlerle gel inşallah
Evet normal su gibi rabbim yardımcın olsun bi nefeste kurtarsın inşallahNormal su gibi olmuyor mu su. Hemen yapiskanli bisi.
Amin Allah razi olsunEvet normal su gibi rabbim yardımcın olsun bi nefeste kurtarsın inşallahsağlıkla gelsin bebeğin
Evet normal geziyorum ama bakalım. Yarin gitcem sabahtan. Cay içtimDoğum başlamış canım, benim de ilk çocuğumda gelmişti nişan deniyor. Normal doğum olacaksa evin içinde gezin, sancılar sıklaşınca hastaneye gidersiniz. Hastane uzaksa ona göre davranın. Bir de bir şey yiyip içme.
Sen su iç sadeceEvet normal geziyorum ama bakalım. Yarin gitcem sabahtan. Cay içtim![]()
Ben nasıl olduğunu bilmiyorum ama yukarıda arkadaş uyarmış, birden boşalacak diye bir şey yok az az sızıntı gibi de gelebilir. Susuz belli süre kalabiliyor en geç sabah git hastaneye.Normal su gibi olmuyor mu su. Geln yapiskanli bisi.