40+0 im acilma olurken kan olması muhtemel midir?

mer-vee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
170
123
103
Sanci vardi hafif hafif o sira idrar oldugunu fark edip wc gittim peceteye sildigimde akintiyla beraber bikac nokta kan vardi. Acilma kanamasi olabilir mi bida olmadi.

Bize doğum okulunda kan varsa hemen hastane diye öğrettiler

Arasanız doktorunuzu hemen

Hemen doktoru arayın yada vakit kaybetmeden gidin.
Bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️

Bence öyle düşünüyorum nisan diye. Tekrarlarsa gidiyim bebek hareketli sukur.
Canım o nişan bir defa oluyo tekrarlamaz ki suyun gelir anlamazsın ihmal etme derim ben öyle oldum nişanı farketmedim suyum akıntı gibi az az geldi bebek susuz kalmıstı içerde korkutmak istemem ama bence dikkat et yarın bi kontrole git gece sancın olursada ihmal etme

Çok azdi ya suni yemek istemiyorum çocuk hareketli. Allah razi olsun.
Suni sancıdan da korkma normal sancının sancı demeyelim doğrusu kasılma onun
Kasılmaların normalde 10 veya 5 dk da geliyosa o suni sancı denen serum takılıyo 2 dk ya felan iniyo kasılma sıklaşman ve acılman kolay oluyo aynı kasılmayı daha sık aralıkla cekeceksin yani korkma bende suniyle doğum yaptım

Canım o nişan bir defa oluyo tekrarlamaz ki suyun gelir anlamazsın ihmal etme derim ben öyle oldum nişanı farketmedim suyum akıntı gibi az az geldi bebek susuz kalmıstı içerde korkutmak istemem ama bence dikkat et yarın bi kontrole git gece sancın olursada ihmal etme
Aynen yarin gitcem yoğun akinti devam ediyo.

Doğum başlamış canım, benim de ilk çocuğumda gelmişti nişan deniyor. Normal doğum olacaksa evin içinde gezin, sancılar sıklaşınca hastaneye gidersiniz. Hastane uzaksa ona göre davranın. Bir de bir şey yiyip içme.

Doğum başlamış canım, benim de ilk çocuğumda gelmişti nişan deniyor. Normal doğum olacaksa evin içinde gezin, sancılar sıklaşınca hastaneye gidersiniz. Hastane uzaksa ona göre davranın. Bir de bir şey yiyip içme.
Evet normal geziyorum ama bakalım. Yarin gitcem sabahtan. Cay içtim🤭

Back
X