40+2 oldum ama doğuramıyorum acıl yardım kızlar

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
Merhaba hanımlar 40 haftamı doldurali 2 gün oldu dün doktorda nst girdim 20 dk 3 Sancı çıktı ama açılma yoktu doktor eve git sancıların artarsa gece gel dedi olmazsa yarın sabah hazırlığını yap doğum çantani al gel ama sabaha kalmaz bu sancıyla dedi. Gece hafif sancılarım oldu ama sık olmadığı için sabahı bekledim sabah da kahvaltımi yaptım duş aldım doğum çantamız gittik hastaneye ancak doktor açılma varmı diye baktı açılma Yok dedi o sancıyla açılma olur diye bekliyordum ben dedi. Şimdi eve git haftasonu Sancın artar veya suyun gelir falan acile gel dedi yine de olmazsa pazartesi sabah tekrar gel dedi. Ben kendimi hep normal doğuma hazırladım erken bile bekliyorduk açıkçası böyle olması beni çok üzdü ve sabah gitmeden bi korku sardı içimi ağlama krizine girdim resmen annem de mecburi sebeblerden yanımda Yok kaynanam var o yüzden de kendimi çok kötü hissettim. Şimdi ne yapıcam ne olur hiç bilmiyorum sezeryan olmasını istemiyorum. Bi akıl verin nolur.

canım herşeyin hayırlısını iste sezeryan da kötü diil bak benim suyum geldi 37. haftada herşey normaldi sancılarım ve 3cm de açılmam vardı o halde 2den gece 11e kadar suni sancı çektim ama malesef daha fazla bekleyemedi doktor su geldiği için bebeği riske atamam dedi ve sonuçta sezeryan oldum normal doğumu o kadar çok istedim ki ama olmadı yine de sezeryanda kötü değilmiş yani hayırlısı herşeyn sana hayırlı doğumlar diliyorum :16: bebişi kucağına aldığında normal mi sezeryanmı unutacaksın inan :52:

Panikleme sezeryanda kötü bişi değil. Sen rahat ol ilk önce bence. Senin moral bozukluğun annenin olmayışı aynı durumda bende kaldım sabah 9 da suni sancıyı verdiler ve kayınvalidem yanımda kaldı hep... Anlıyorum seni. Ama merak etme benimde kanamam olduğu halde sezeryana almadılar suni sancıyla doğum yaptım. Bekle strese girme hemen belki suni sancı alırsın yine normal doğum yaparsın. Ve bence öyle olacak sezeryana gerek kalmadan 😉

Ayy sağolun hanımlar 40+4 olduk hala tık yok bugünde olmazsa pazartesi sabah gel dedi bakalım ne diyecek 's sağlıklı olsun da sezeryana da razıyım ben artık.

Canım bende normal istedim hatta 41. Haftam dolmuştu muayene gittiğimde hastanede sancılarım başladı 7 saat sancı çektim ve 7 cm acılmıştı fakat bebek kaka yapınca içime acil sezeryana aldılar demek istediğim bişey için çok zorlama herşeyin hayırlısı sezeryanda korktuğum gibi değilmiş

41.haftama girerken dogum yaptim ben sikinti yapmayin bende sizin gibi sezaryen olacagim diye uzuluyordum doktor persembe son gun daha fazla bekleyemeyiz dedi.ve.persembe doguma.gittim normal dogurdum sikinti yapmayin :)

Bugün yine gittik açılma Sancı falan Yok dedi perşembeye kadar olmazsa perşembe suni Sancı vericez dedi.

Canim ben 41+0 da dogum yaptim. Son gune kadar ne acilmam ne de sancim vardi. Son kez cagirmisti doktorum, muayene edecek, sezeryana alacakti. O gun bi baktik 2 cm acilma olmus. Ertesi gun yatisim yapildi ve suni sanciyla normal dogumla bebegime kavustum...
Seni cook iyi anliyorum. Normali cok istiyordum ama bu kadar gecikince bu kez de sag salim dogsun da kucakliyim diyordum. Her an tetikte beklemek cok zor. Son gunlerde artik normal ya da sezeryan fark etmez diye dusunuyordum ki gercekten de oyle... Onemli olan dogum sekli deil, minigine kavusman. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Cok guzel bir duygu..:))

merak etme diycem ama edersin.42 hafta bekledim bebeğime kavuşmak için yine kendi doğmak istemedi ve suni sancıyla 5 saatte normal doğum yaptım.eninde sonunda çıkıcak o bıcırık

Merhaba hanımlar 40 haftamı doldurali 2 gün oldu dün doktorda nst girdim 20 dk 3 Sancı çıktı ama açılma yoktu doktor eve git sancıların artarsa gece gel dedi olmazsa yarın sabah hazırlığını yap doğum çantani al gel ama sabaha kalmaz bu sancıyla dedi. Gece hafif sancılarım oldu ama sık olmadığı için sabahı bekledim sabah da kahvaltımi yaptım duş aldım doğum çantamız gittik hastaneye ancak doktor açılma varmı diye baktı açılma Yok dedi o sancıyla açılma olur diye bekliyordum ben dedi. Şimdi eve git haftasonu Sancın artar veya suyun gelir falan acile gel dedi yine de olmazsa pazartesi sabah tekrar gel dedi. Ben kendimi hep normal doğuma hazırladım erken bile bekliyorduk açıkçası böyle olması beni çok üzdü ve sabah gitmeden bi korku sardı içimi ağlama krizine girdim resmen annem de mecburi sebeblerden yanımda Yok kaynanam var o yüzden de kendimi çok kötü hissettim. Şimdi ne yapıcam ne olur hiç bilmiyorum sezeryan olmasını istemiyorum. Bi akıl verin nolur.

Canim dogum tarihlerimiz ayniymis ben ocagin 24 unde dogum yaptim 39 bitmisti. Sabah suyum geldi normal doguma gittim ama sancim yoktu su bitti bebis zorda kalmasin diye sezeryan oldum ebem bebegi zor dogururdun dedi ve tum normalleri kesiyorlarmis alttan yirtilirsa daha kotu oluyormus bu sebepten duzgun kesip dikiyorlarmis. Ben sezeryan dikisinde zorlanm normal dikis alttan bude tuvalet yaparken zor olur gibi geliuor simdi yani hayirlisi herkes icin kendini sartlama normal icin o ana bieak hangisi hayirliysa o olur insallah. Dogumun oldumu bilmiyorum bende sabirsizlanmistm ve burda birisi yazmis temizlik yaptim suyum geldi diye. Bende heryeri temizledim evi kirkladim o gece hic sancim olmadi sabah esime copu cikariyordum suyum geldi yani hareket etmek dogumu hizlandiriyor

Kızlar yavrum doğdu çok şükür oldu aldım kucağima sağ salim o en son yazdığım günün gecesi nisanım geldi bi cm açılma var dedi ebe bende eve gitmek istiyorum sancımi Evde çekicem dedim çıktım eve gittim ertesi 3 e kadar Evde çektim sancımi duş aldm hazırlandım gittim doktor hala 1 cm açılma başka Yok nst gir duruma göre yine Evde çekersin sancıni dedi nst girdim ve peşpeşe sancılarım çıktı doktorum hemen yatis verdi o gün 4 de doğum haneye girdim dualar okuya okuya önümde 3 doğum daha vardı en son ben 00:15 de normal doğumla yavrumu dünyaya getirdim ayın 5 inde. Şimdi bal küpü bi Kızım var çok şükür rabbim tüm hamilelere yardım etsin bi avaz da kurtarsın inşallah.

Kızlar yavrum doğdu çok şükür oldu aldım kucağima sağ salim o en son yazdığım günün gecesi nisanım geldi bi cm açılma var dedi ebe bende eve gitmek istiyorum sancımi Evde çekicem dedim çıktım eve gittim ertesi 3 e kadar Evde çektim sancımi duş aldm hazırlandım gittim doktor hala 1 cm açılma başka Yok nst gir duruma göre yine Evde çekersin sancıni dedi nst girdim ve peşpeşe sancılarım çıktı doktorum hemen yatis verdi o gün 4 de doğum haneye girdim dualar okuya okuya önümde 3 doğum daha vardı en son ben 00:15 de normal doğumla yavrumu dünyaya getirdim ayın 5 inde. Şimdi bal küpü bi Kızım var çok şükür rabbim tüm hamilelere yardım etsin bi avaz da kurtarsın inşallah.

Allah uzun ömür versin. Güle güle buyutun bebeginzi.

Back
X