Ananasın gazabı mı acaba ?

nimooo97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
6
0
1
Selam hanımlar şimdi size birşey danışmam gerekiyor belki aranızda yaşayan vardır.. ben diyabet hastasıyım ve insülin kullanıyorum. Ben biraz boğazıma düşkündüm şekerlerde yüksekti haliyle. Sonra kendime söz verdim ve sıkı bi diyete girdim hem pkos hem diyabet haliyle yoruyor. Yaklaşık 3 aydır da diyetteyim ve 7 kg verdim. Şekerlerim de düzenli olmaya başladı. Şimdi benim diyetisyenim bana ananaslı içecek tarifi verdi bende gece ara öğünde onu içiyorum falan neyse benim bi aydır sabah kalkınca gözlerim de ışığa duyarlılık başladı. Karanlık gibi oluyo böyle bi yarım saat anca kendine geliyor ve ışığa bile açıp bakamıyorum. Çok korktum ve diyabetten zaten gitmiştim kontrole her sene gidiyorum. Bu arada 27 yaşındayım. Dr bana gözlerin şu an iyi demişti ama ben yine gittim başka bi doktora özel hastaneye. Beni baya filmlere soktu falan anlattım. Şekerlerime dikkat etmemi söyledi şu an kanama vs yok ama dikkat et diye uyardı. Bu şikayetim için de suni gözyası damlası ve iki damla daha verdi. 10 gündür kullanıyorum ama hala aynı. Bu sabah yine öyle olunca çok korktum göz doktoru aciline gittim ve bana birşey yapamayacağını doktoruma tekrar gitmemi söyledi. Ya açıkçası bende bu şikayet yoktu ta ki sabah aklıma ananası tükettiğimden beri bunları yaşadığım geldi. Ya belki saçma ama böyle bi durum yaşayan falan var mı ya da sizce gözüme dokunur mu? Yapay zeka ile konuştum hep ona soruyorum 😂 bana olabilir dedi, histamin alerjisi olabilir dedi daha da bi şaşırdım.. acaba yaşayan ya da bu konuyla ilgili fikri olan var mı bacılarımm, aydınlatın beni lütfen 🥺

Back