40+4 de doğumu başlatırlar mi¿¿??

sylviaRose

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
193
42
13
kızlar bugün tam 40 haftalığım nst çekildi 10 dk 1-2 kere gelen düzensiz sancım var 1 cm de açılma var doktor salı günü tekrar nst dedi devlet hastanesi bu arada salı günü 40+4 de gitsem doğuma alınır miyim hazırlıklı gideyim mi yoksa 41. Hafta beklenir mi

Nst girmeye başladığımız haftalardan sonra zaten hep hazırlıkli olmalıyız. Orda hoşlarına giden bir şey olmazsa alabilirler doğuma. E sizin 40 da bitmiş zaten her gidişte hazırlıklı olmanız lazım özellikle son 2 haftadır

Nst girmeye başladığımız haftalardan sonra zaten hep hazırlıkli olmalıyız. Orda hoşlarına giden bir şey olmazsa alabilirler doğuma. E sizin 40 da bitmiş zaten her gidişte hazırlıklı olmanız lazım özellikle son 2 haftadır
Evet öyle de nst sonuçlarım hep güzel geldi doktorlar da bise demedi ilk defa bugün düzensiz sancım çıktı 2 günde 1 nst diyorlar evim yakın boşuna taksiyle o kadar eşya taşımamak için sordum

40+10 günlükken doğurdum yani 41.haftayı geçmiştim suni sancı alarak doğum başladı. 42.haftaya kadar ancak bekleyebiliyorlar. Hazırlıklı gidin derim ben.

Evet öyle de nst sonuçlarım hep güzel geldi doktorlar da bise demedi ilk defa bugün düzensiz sancım çıktı 2 günde 1 nst diyorlar evim yakın boşuna taksiyle o kadar eşya taşımamak için sordum
E yakınsa zaten sizi alırlarsa doğuma biri gider alır.

kızlar bugün tam 40 haftalığım nst çekildi 10 dk 1-2 kere gelen düzensiz sancım var 1 cm de açılma var doktor salı günü tekrar nst dedi devlet hastanesi bu arada salı günü 40+4 de gitsem doğuma alınır miyim hazırlıklı gideyim mi yoksa 41. Hafta beklenir mi
Evet canım bende bugün gittim 39+4 1cm açılma var dedi nst sancı hiç yok ama iki gün sonra tekrar gel yatış yaparız mühtemelen dedi devlet hastanesi benimde

Ne yaptınız merak ettim giremedim bayadır buraya. Benim de iri doğdu bebeğim baya tam 4 kilo ve 54 cm.
Özelde zorunlu sezeryen oldum 2 devlet hastanesinde de yer yoktu gittiğim sancılı bir şekilde zorla çıkarıldım hastaneden 2 cm açılma vardı ve doğum başlamıştı allahtan yetiştim yoksa normal doğum devam etseydi ve yetisemeseydim bebeğimin doğum kanalında sıkışma riski vardı buna rağmen bana devlet hastanesinde gun verildi 6 saat sonra yer yok diyip çıkarttılar imzayla şikayetçi oldum hastaneden

Back
X