Ben su niyetle yapmak istemistim birbirmizi tanimiyoruz guzel niyetle dua edlirse kabul olunur diye daha oncesinde tecrube etmisrim ama bi sakincasi varsa sagolun uyardiginiz icin yalniz cok yargilayan dalga gecen olmus gunaha sevk etmek de istemem basligi silme gibi bise varsa tarif eder msiinizDin kültürü öğretmeni olarak söylüyorum böyle şeyler hiç mantıklı değil.dua edersin tamam da böyle zincir falan oluşturmak yok sıraya koymak.benim bildiğim dua Allah ve kul arasında olur bunun bı sayısı da olmaz.
Allah razi olsun bakicam guzel uyariniz icin tesekkur ederim bu basligi silme imkanim var mi var ise tarid eder misinizDualarımız sizinle bölümü var, konuyu oraya açmanız gerekir. Zaten orda da bir sürü bu minvalde grup var isterseniz hazır gruplardan birine de katılabilirsiniz
Kusura bakmayın da (sizin dediğiniz gibi olsun sadece para kısmı harama girsin) arabanın maddi değeri yok mu? 10bin ihlasla 2milyonluk araba istiyorsunuz. Hiç mi aklınıza el açıp "rabbim kazancımı bereketlendir, hayatımı güzelleştir" demek gelmiyor. Rabbim 10bininci ihlasta mı sesinizi duyacak? Niye böyle saçma sapan işler yapıyorsunuz. Yazık, günah.Kiz arastirdim para ile katilmadigin surece caizmis yoksa ister miyim hicayy gunaha girmeyelim yaa tartismak icin acmamaistim ben neyse sagolun ama iyi niyetle uyari yapiyosaniz basligi sileyim bari cok gunah alinir yoksa nasil siliniyor biliyor musun
Allah a saygım sonsuz sizi ve inancinizi gucendircek birsey yaptiysam hakkinizi helal edin çok arastirdim caiz deniliyor eger para vermedden katilinirsa hediye caiz oluyormus o acidan bi niyet almak istemistim ama galiba yanlis yaptimBu ne böyle.Allahin isimlerini nelere karistiriyorsunuz
Gunahsa eger Allah a siginirim dogru belkide yaptigim dogru degildir ama kötü niyetim yoktu buradan konu acma sebebimse beni tanimayan ve tanımadığım insanlarla karsilikli dualasmakti basligi silcem de bulamadimKusura bakmayın da (sizin dediğiniz gibi olsun sadece para kısmı harama girsin) arabanın maddi değeri yok mu? 10bin ihlasla 2milyonluk araba istiyorsunuz. Hiç mi aklınıza el açıp "rabbim kazancımı bereketlendir, hayatımı güzelleştir" demek gelmiyor. Rabbim 10bininci ihlasta mı sesinizi duyacak? Niye böyle saçma sapan işler yapıyorsunuz. Yazık, günah.
Rica ederim kardeşim. Dua etmenin nesi yanlış olsun ki ama burda her görüşten insan var mantıklı bulan da olur mantıksız bulan da.. Başlığı silemezsiniz ama ilgili bölüme taşınır. YöneticiAllah razi olsun bakicam guzel uyariniz icin tesekkur ederim bu basligi silme imkanim var mi var ise tarid eder misiniz
Tamam Allah razi olsun guzel uyariniz icinKur'anda sünnette böyle bir uygulama yok
Duanın kabul olduğu vakitler var onları araştırıp o zamanlarda dua edin uydurulmuş şeyler yapmayın
Üzülmeyin ya neden günah olsun niyetiniz belli sonuçta.Gunahsa eger Allah a siginirim dogru belkide yaptigim dogru degildir ama kötü niyetim yoktu buradan konu acma sebebimse beni tanimayan ve tanımadığım insanlarla karsilikli dualasmakti basligi silcem de bulamadim
Haşa Allahim ben 40000 bin okudum Sende istediğimi ver der gibi birşey oluyor buAa neden kinasip olsun diye zaten hayirlisi ve afiyetle istiyorum oomazsa da bas üstüne neden oyle soyledin alayamadim sakincasini biraz daha acar misin
Uzuldum cunki bozgunculuk gibi hissettim kimse kimseyi kirmasin baslik altinda istememÜzülmeyin ya neden günah olsun niyetiniz belli sonuçta.Mune abla doğru yere taşır konunuzu
Kizlar basligi silmek istiyorum yardimci olur musunuz nasil oluyor. Ben yanlis bise yapmis olabilirim guzel uyarilar icin Allah razi olsun ama birde dalga gecmek yargilmak kinamak icin gelenler var sizede hakkim helal kalbim kirilmasin diye ugrasiyorum boyle bi tartisma konusundan Allah a siginirim sizlerde hakkinizi herlal edin ve silebilmem icin yardimci oluverin
Basligi silemezsin, yorumlara kapattirabilirsiniz. Zaten dua bolumune tasinir. Ilk mesajinizin altindaki şikayet butonuna basarak basliginizin yoruma kapatılmasıni istediginizi yazabilirsiniz.Kizlar basligi silmek istiyorum yardimci olur musunuz nasil oluyor. Ben yanlis bise yapmis olabilirim guzel uyarilar icin Allah razi olsun ama birde dalga gecmek yargilmak kinamak icin gelenler var sizede hakkim helal kalbim kirilmasin diye ugrasiyorum boyle bi tartisma konusundan Allah a siginirim sizlerde hakkinizi herlal edin ve silebilmem icin yardimci oluverin
Rabbim sayinin sonunda vermese bile basimin ustune sonucta Allahi zikretmis oluyoruz diye dusunurdum belkide syanlisti evet sagolunHaşa Allahim ben 40000 bin okudum Sende istediğimi ver der gibi birşey oluyor bu
Kalpten inanarak Rabb'ime bıraktım diyerek bir kere Allah demek bile yeterli
Böyle şeyler dinimizde yok güzelim dinimizi bunlarla doldurmayın
Evet İhlas okumak çok güzel ve çok faydalı ama ne Kur'an da ne hadislerde 40000 tane okuyun diye birşey yok
Yaptığınız yanlış. İnanmayın böyle şeylere. Kalpten samimi dua kafi.Gunahsa eger Allah a siginirim dogru belkide yaptigim dogru degildir ama kötü niyetim yoktu buradan konu acma sebebimse beni tanimayan ve tanımadığım insanlarla karsilikli dualasmakti basligi silcem de bulamadim
Bir araştırın lütfen bakın aslında Kur'an'ın bir mealini tefsirini bir kere okusanız bir kere dahi olsa ilmihali hadis kitabıni okusanız ne demek istediğimi anlayacaksınızRabbim sayinin sonunda vermese bile basimin ustune sonucta Allahi zikretmis oluyoruz diye dusunurdum belkide syanlisti evet sagolun
Kendimce okuyorum tesekkur ederim aslinda herkes okusa kimse kimse hakkinda boyle kirici da davranmazdi ama neyse kirilmaya gerek yok olabiliyor boyle seyler bazi insanlar düşünmeden konuşuyorlar yaziyorlarBir araştırın lütfen bakın aslında Kur'an'ın bir mealini tefsirini bir kere okusanız bir kere dahi olsa ilmihali hadis kitabıni okusanız ne demek istediğimi anlayacaksınız
Aşk olsun gercektenİhlas deyince 10 kişi bir halı yıkama makisine ortak kura girilecek sandım. SüpürgeEvim gibi sistem. İlk gelen ilk sıraları alır
Rabbim sayinin sonunda vermese bile basi
Haklısınız ama herkes sizin gibi düşünmüyor ve inanmıyor böyle büyük ve kalabalık bir yerde herkese açık bir şekilde yazınca herkes yazıyor yazarKendimce okuyorum tesekkur ederim aslinda herkes okusa kimse kimse hakkinda boyle kirici da davranmazdi ama neyse kirilmaya gerek yok olabiliyor boyle seyler bazi insanlar düşünmeden konuşuyorlar yaziyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?