Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsinBen iki kez yaptım bekliyorum biri bir yılı geçti birini yeni yaptim
Merhaba canım benım var cok şükür ev alma surecındeyız insallah . Gecen sene kasımda başladım az az okuyordum sonra ev alma durumumuz ortaya cıktı sımdı aılemden herkes ıcın tek tek 40 bin ihlasa baslıcam inanarak okursan hergün Allah bı yol cıkarıyor önüne biz yenı evlendık ve borç ıcındeydık bı anda kapılar acılıyor gerçekten cok şükür40 bin ihlas okuyup dileği olan var mi?
Ben ise girmek icin okumak istiyorumMerhaba canım benım var cok şükür ev alma surecındeyız insallah . Gecen sene kasımda başladım az az okuyordum sonra ev alma durumumuz ortaya cıktı sımdı aılemden herkes ıcın tek tek 40 bin ihlasa baslıcam inanarak okursan hergün Allah bı yol cıkarıyor önüne biz yenı evlendık ve borç ıcındeydık bı anda kapılar acılıyor gerçekten cok şükür
Anladım canım insallah işe girersin sen okumaya basla goruceksın sonuçlarınıBen ise girmek icin okumak istiyorum
Nicin okuyorsunuz10.000 okudum. kalan 30.000
Ne mutlu size.. Allahım sağlıkla huzurla her daim şükrünü yaparak oturmayı nasip etsin.Merhaba canım benım var cok şükür ev alma surecındeyız insallah . Gecen sene kasımda başladım az az okuyordum sonra ev alma durumumuz ortaya cıktı sımdı aılemden herkes ıcın tek tek 40 bin ihlasa baslıcam inanarak okursan hergün Allah bı yol cıkarıyor önüne biz yenı evlendık ve borç ıcındeydık bı anda kapılar acılıyor gerçekten cok şükür
Günlük ne kadar okudunuzBen iki kez yaptım bekliyorum biri bir yılı geçti birini yeni yaptim
evet bize günlük ne kadar okuduğunuzu okuma planınızı yazın ilham olsun :)Merhaba canım benım var cok şükür ev alma surecındeyız insallah . Gecen sene kasımda başladım az az okuyordum sonra ev alma durumumuz ortaya cıktı sımdı aılemden herkes ıcın tek tek 40 bin ihlasa baslıcam inanarak okursan hergün Allah bı yol cıkarıyor önüne biz yenı evlendık ve borç ıcındeydık bı anda kapılar acılıyor gerçekten cok şükür
ev için niyetlemiştimNicin okuyorsunuz
Hicbelli olmuodu annem okuodu Bi arkadaşla ortak yapmıştık o okuyordu dagitadabilirsin anne teyze gibi yakınındaki kisilerrGünlük ne kadar okudunuz
Teşekkür ederimHicbelli olmuodu annem okuodu Bi arkadaşla ortak yapmıştık o okuyordu dagitadabilirsin anne teyze gibi yakınındaki kisilerr
Amin insallah olmayan herkese versın rabbim kimseyi darda bırakmasın sizleri deNe mutlu size.. Allahım sağlıkla huzurla her daim şükrünü yaparak oturmayı nasip etsin.
evet bize günlük ne kadar okuduğunuzu okuma planınızı yazın ilham olsun :)
Günlük bazen 300 bazen 500 en fazla 1000 o biraz zor oluypr kendımı zorluyorum okuduktan sonra da hep dua edıyorum hıc vaktım yoksa gece yatmadan once tesbihle yatakta cekıyorım 100 tane önemli olan niyet alıp okumaya baslamakevet bize günlük ne kadar okuduğunuzu okuma planınızı yazın ilham olsun :)