- 16 Nisan 2008
- 5.432
- 14.703
- 773
Ay hadi İnşallah, Allah'ım kolaylikla bitirimeyi nasib etsin hepimizeŞuan 25 bini 51 güne bolersek 480 gibi düşüyor güne. Onu 500 yapmak hedefim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi İnşallah, Allah'ım kolaylikla bitirimeyi nasib etsin hepimizeŞuan 25 bini 51 güne bolersek 480 gibi düşüyor güne. Onu 500 yapmak hedefim
Ev ve araba icin okunuyor, ben ev niyeti ile başladımYa bu 40.000 ihlas süresi için ne niyetle okunuyor kimi ne niyet için denilirse diyo kimi ev için diyo ayıptır sorması ne niyetle okunur![]()
Ben evlat için bi niyet etmek istiyorum onun için dua var mı acabaEv ve araba icin okunuyor, ben ev niyeti ile başladım
Hadi inşallah.Zikirmatigim var ama ben aynı anda iki işi yapamiyorum
İs yaparken okuyorsam, unutup ya yaptığım isi karistiriyorum yada okuduğumu yarim birakiyorum, sonra " ay ben okuyodum ama oluyorum" yada zikirmatige basmayi unutuyorum
Oturup okumam lazim, Namazlardan sonra ve aralarda boş kalınca okuyorum ama okudukca hizlanip, sayiyi da artiririm diye düşünüyorum inşallah![]()
İnstagram tik tok gibi uygulamalarda yaygın. Ama bu 40 bin ihlasida ne niyet için de okunuyor diyordu.Ben evlat için bi niyet etmek istiyorum onun için dua var mı acaba![]()
Amin inşallah. Sanada kısa zmnda bitirmek nasip olsun. ♡♡Canım Allah kabul etsin şimdiden.
Ben de başlayayım![]()
Ben evlat için bi niyet etmek istiyorum onun için dua var mı acaba![]()
Atlamış gibi oldum ama Meryem suresi Okuyan çok var. 4444 tefriciye ve kenzul arş da oluyor. 19 Fetih duydum. 41 Yasin de. Allah kabul etsin şimdidenİnstagram tik tok gibi uygulamalarda yaygın. Ama bu 40 bin ihlasida ne niyet için de okunuyor diyordu.
Buraya bak canim. Bu topikte okunuyor.Ben evlat için bi niyet etmek istiyorum onun için dua var mı acaba![]()
Takibe aldım bakacağım müsait zamanda inşallah çok teşekkür ederimBuraya bak canim. Bu topikte okunuyor.
Oyyyy birden fazla öneriAtlamış gibi oldum ama Meryem suresi Okuyan çok var. 4444 tefriciye ve kenzul arş da oluyor. 19 Fetih duydum. 41 Yasin de. Allah kabul etsin şimdiden![]()
Allah razı olsun önemli olan niyet öyleyseİnstagram tik tok gibi uygulamalarda yaygın. Ama bu 40 bin ihlasida ne niyet için de okunuyor diyordu.