- 6 Mart 2024
- 10.866
- 20.198
- 318
Hem yazıyorsun hem bana cevap verme diyorsun bende bilirdim burada fotoğraf paylaşmayı kapalı bir kadınım ben oyüzden fotoğraf eklemedim yoksa çatlaklarımın ve ameliyat izimin öncesi sonrası fotoğraflar mevcut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem yazıyorsun hem bana cevap verme diyorsun bende bilirdim burada fotoğraf paylaşmayı kapalı bir kadınım ben oyüzden fotoğraf eklemedim yoksa çatlaklarımın ve ameliyat izimin öncesi sonrası fotoğraflar mevcut
O zaman sen sakın kullanmatamam ben size inanmıyorum kolay gelsin .
İhtiyacım yokki zatenO zaman sen sakın kullanma
Allahın işi işte satışa başlamışHerkese cevaben yazıyorum öncelikle dalga geçmeyin lütfen inanmayan almasın kullanmasın dalgada geçmesin kendim kullandım diyiyorum. ben size fayda sağlamak için yazdım. Burayı kullanmayı bilmediğim için şimdi tesadüfen gördüm. Kremin adı hakça bende inanmamıştım ama kullandım bire bir deneyimledim ameliyat izimi geçirdi resmen. Bugün öğrendim instagram üzerinden satışa başlamış. … ins adı.
Bu gece de buna içiyoruz arkadaşlarKirik kalbimi de iyi eder mi?
Kirik kalbimi de iyi
Bak arkadaşım ben bir yere üye oldum onun üzerine e postama girdim mesajlarınızı gördüm cevap yazdım burayı kullanmayı bilmem etmem. Sabahtanda ablayla yine krem almak için konuştum uzun zamandır instagram üzerinden satışa başlayacağını söylüyordu zaten dünde satışa başlamış neyi ima ettiğinin farkındayım krem öyle pahalı bişey değil bende yapmıyorum ne diye size sattırmaya çalışayım anlamadım bence inanmayan kimse asla bulaşmasın yazık böyle bir kremin inanmayan insanların elinde heba olmasını istemem.Allahın işi işte satışa başlamış![]()
Bi dene belki onuda silerBu gece de buna içiyoruz arkadaşlar
Bi alın yazısını silemiyormuş![]()
Deneme işi senin işin aşko :) Benim birşeyleri silmeye ihtiyacım yok mutluyum çatlaklarımla da sen dene belli ki mutsuzsunBi dene belki onuda siler![]()
Konuyu kaldıramazsın maalesefNeden dalga geçmek yerine krem ve içeriğini merak etmediniz anlamadım sizin yüzünüzden konuyu kaldırmak zorunda kalacağım. Ben insanlara dokunurum diye paylaşım yaptım saygısız seviyesiz dalga geçer gibi mesajlar ne gerek var inanmıyorsan deneme ama belki birine fayda sağlayacak bunu neden engelliyorsun.
Evet canım benim çatlaklarım var ve ben çatlaklarımla mutlu değilim. Bu yüzden kullandım da fayda gördüm şimdi de tavsiyede bulunuyorum.Deneme işi senin işin aşko :) Benim birşeyleri silmeye ihtiyacım yok mutluyum çatlaklarımla da sen dene belli ki mutsuzsun![]()
Konuyu kaldıramazsın maalesefdur kremle dene belki silinir
![]()