40 bin İhlas suresi 🤲

Zikirmatigim var ama ben aynı anda iki işi yapamiyorum 🫣
İs yaparken okuyorsam, unutup ya yaptığım isi karistiriyorum yada okuduğumu yarim birakiyorum, sonra " ay ben okuyodum ama oluyorum" yada zikirmatige basmayi unutuyorum 😁
Oturup okumam lazim, Namazlardan sonra ve aralarda boş kalınca okuyorum ama okudukca hizlanip, sayiyi da artiririm diye düşünüyorum inşallah 🤲
Hadi inşallah.

Ben evlat için bi niyet etmek istiyorum onun için dua var mı acaba 🥰
İnstagram tik tok gibi uygulamalarda yaygın. Ama bu 40 bin ihlasida ne niyet için de okunuyor diyordu.

Ben evlat için bi niyet etmek istiyorum onun için dua var mı acaba 🥰

İnstagram tik tok gibi uygulamalarda yaygın. Ama bu 40 bin ihlasida ne niyet için de okunuyor diyordu.
Atlamış gibi oldum ama Meryem suresi Okuyan çok var. 4444 tefriciye ve kenzul arş da oluyor. 19 Fetih duydum. 41 Yasin de. Allah kabul etsin şimdiden🥰

Atlamış gibi oldum ama Meryem suresi Okuyan çok var. 4444 tefriciye ve kenzul arş da oluyor. 19 Fetih duydum. 41 Yasin de. Allah kabul etsin şimdiden🥰
Oyyyy birden fazla öneri 🤭 Allah razı olsun sırası ile başlayım birinden hangisi tutarsa inşallah diyeyim😌 amiiiin kimin ne duası niyeti varsa hayırla kolaylıkla nasip olsun kabul olsun 🤲🏻🕊️

Back
X