- 23 Ocak 2019
- 3.712
- 11.705
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
-
Allah razı olsun canim1000 okurum canım
Kalan 37.950
30. Haftada misin nasilsimAllah razı olsun canim
Evet canım 29 hafta bitecek .ama uzun süredir hastanedeyim takip altindayiz inşallah ikizler 34 35 haftalara kadar dururlar .stresli bir dönem geçiriyorum hem manevi yönden rahatlamak hemde bu süreci dua okuyarak geçirmek istedim. O yüzden bu dua topigini Açtım . Hastanede vakit geçmiyor30. Haftada misin nasilsim
Rabb'im en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEvet canım 29 hafta bitecek .ama uzun süredir hastanedeyim takip altindayiz inşallah ikizler 34 35 haftalara kadar dururlar .stresli bir dönem geçiriyorum hem manevi yönden rahatlamak hemde bu süreci dua okuyarak geçirmek istedim. O yüzden bu dua topigini Açtım . Hastanede vakit geçmiyor
Allah sana da bebeklerine de sağlık afiyet nasip etsin, bebeklerin anneleri gibi güçlüdür doğacakları haftayı bekleyeceklerdir Allah’ın izniyle.Evet canım 29 hafta bitecek .ama uzun süredir hastanedeyim takip altindayiz inşallah ikizler 34 35 haftalara kadar dururlar .stresli bir dönem geçiriyorum hem manevi yönden rahatlamak hemde bu süreci dua okuyarak geçirmek istedim. O yüzden bu dua topigini Açtım . Hastanede vakit geçmiyor
Canım arkadaşım inşallah sağlıkla zamanında ikizlerine ve Öyküm kuzuna kavuşursunKalan 33.450
Allah razı olsun canimCanım arkadaşım inşallah sağlıkla zamanında ikizlerine ve Öyküm kuzuna kavuşursun
50 okudum
Kalan 33.400
Yaparım tabiki ama azdır benim listem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?