40 çıkan babaannem rüyamda bana mesaj mı verdi??

balbocugu35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
37
0
16
İzmir
Arkadaşlar öncelikle başlığı nereye açacağımı bilemedim o yuzden buraya açtIM.
Ben 13 yaşımdan bu yaşıma kadar annem olmadığı için yatalak babaanneme baktım helali hoş olsun Alllah rahmet eylesin. (yaşım17)
Uzun uzun anlatmayacağım halam ona pek bakmadı bende ölümünden çok etkilendim. Yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum ama uyandığımda yanımda ölü buldum onu durumum biraz vahim.
Neyse rüyama geçiyorum;
Rüyamda arkadaşımla ayrı bir eve geçmişim bu ev halamla aynı sokakta halamda bu sokakta oturuyor. babaannemde beni görüyor ama oraya taşındığımı kimseye söylemeyeceğine söz verip gidiyor. Daha sonra babaannem elinde dolu dolu iki tane valizle evime geliyo aynnen şu cümleleri söylüyor ^^ halanın zulmunden bıktım bavulumu topladım yanına geldim sana taşındım ^^ diyor. bende olur mu babanne falan derken dolabı açıyorum kare kare kağıt içinde arapça şeyler yazıyo dua mı muska mı bilmiyorum. arkadaşım hemen mudahale ediyo ve dolabı bantlıyo onlardan uzak dur zararlı falan diyo o sırada arkamı bir dönüyorum babaannem yok nerde babaannem diyorum ' acile götürdük öldü ya babaannen ' diyorlar sonra ölü olark yatakta yattığını görüyorum ve uyanıyorum.

GÜNLERDİR İÇİM İÇİMİ YİYİYOR LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BUNUN BİR ANLAMI OLABİLİR Mİ BANA YARDIM EDİN !! :(

Oncelikle basin sagolsun .. Allah emeginin karsiligini hem bu dunyada hemde cennette versin insallah .. Ruyalara anlam yukleme , hayra yorki hayr ciksin insallah .. Bence babannenin olumu cok yeni, bu tur ruyalar gormen cok normal .. Allah sabrini versin.. Kendini baska seylerle oyalamaya calis .

canim oncelikle icini ferah tut ruyan gayet guzel ve hayirli. babannen senden dua ve hayir bekliyor bunu mutlaka yerine getir sen kurani kerim okumayi bilmiyorsan da bir kuran kursuna en azindan bir sandik lokum yaptirarak da olsa babaannenin ruhuna okut pide de yaptirabilirsin para da verebilirsin durumuna gore yani ve bunun haricinde sende elinden geldigince bildigin dualari ayetleri oku ve onun ruhuna yolla birde yaptiniz mi bilmiyorum 77 bin tane la ilahe illallah cekip ona hediye etmelisiniz bunu sulalece toplanarak da yapabilirsiniz. firsatin olursa 1 lira bile olsa onun niyetine sadaka ver okudugun dua ayet vs once efendimiz (s a v) ve sonra babaannenin ruhuna hediye et....tekrar ruyana donersek senin yasantinda guzel seyler olacak rabbim sana hayirli guzel kapilar acacak sakin hicbir ruyani kotuye yorma ve olur olmaz kisilere anlatma yorum cok onemlidir efendimis(s a v) bir hadisi serifinde ''ruyanizi salih kimselere anlatiniz'' buyuruyor yani bu cok onemli canim allah daima yardimcin olsun

aslında hepsı bı yanada...
annen keske hayatta olsaymıs guzelım :(

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın babanneciğin. bence rüyanda görmen onu özledğin anlamına geliyor. arapça kağıtlar gördüm diyorsun ya hemen kuran biliyorsan bir kuran oku canım arkasından senden dua istemiş anladığım kadarıyla.

öncelikle Allah rahmet eylesin canım... ama rüyalara anlam yükleme ve rüya yormakta bildiğim kadarıyla uygun düşmez bizlere... sen içinii ferah tut aklın sürekli onda olduğu için yasadığın olayların etkisnde olduğun için bilinç altından dolayı bu tarz rüyaları çok görebilirsin

Hepinizin yorumları için çok teşekkürler arkadaşlar içimi çok rahatlattınız Allah razı olsun :)
Öncelikle annem i yıllardır hiç görmüyorum ölmedi yanlış anlaşılma olmuş onu belirtmek istediiim.
Kuran okumayı biliyorum okuyorum ama daha da okumaya özen göstericem taziyede gerekli herşeyi yaptık ama hiç arkasından şahsi olarak hayır yapmadım kısmetse yarın yapıcam. Evet biliyorum kaybım yeni ondan bu tarz rüya görmem normal ama ilk ben gördüm ve kuran yazısıda görünce bilmek istedim sadece sizlerde yardımcı oldunuz tekrar tekrar Allah razı olsun çok çok sağolun :)

pek yorumlayamayacağım ama ölen kişi rüyada konuşmuyorsa kendisi gelir derler ama babaannen konuşuyormuş iç sıkıntından yaşadıklarından kaynaklı bi rüyadır bu tatlım bol dua et ruhu şaad olsun

Başınız sağolsun.Bnde babaannemin ölümünden çok etkilenmiştim.Hep dua ederdim rüyamda göreyim diye.Babaannene dua et ruhu şad olsun inş.

başın sağolsun..
acın çok taze, bu tarz rüyalar görmen çok normal şu an, bilinçaltın , aklın herşeyin hala onda şu an,daha da görmeye devam edeceksin bu tarz rüyalar..

ben de çok görürüm..

fazla takma ne anlama geliyor falan diye, ama eli kolu dolu görmüşsün bennce boş gitmemiş babaannen, amelleri çokmuş benim yorumum,yasin oku arkasından bol bol..bu yeter..

başın sağolsun...
anladığım kadarıyla rahmetli evde hakkın rahmetine kavuşmuş...
böyle kabus ve rüyalar görmen çok normal..zamanla geçecektir..anlam ifade ettiği için değil rüyaların her ölüsü olan bunları yaşar...
hemde çok etkilenmişsin o yüzden ...
ben annemi kaybedeli 4. ayın içindeyim...travma geçirdim...hergün kabus gördüm..uyumadım..hep ağladım...öldüğüne inanamadım...
seninde bunları yaşaman çok normal, zamanla hepsi geçecek...
çokca yasin oku...bilmiyosan kuran yazısı, int. aç imamlar okuyor...sende abdest al yasini ekrandan takip et...ruhuna hediye et..
bak nasıl rahatlıyosun...

Back
X