- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
Ben 40 banyosu yaptırdım. Ama suyuna herhangi bir şey atmadım bormal yıkadım ve bir yere gezmeye götürdüm. 40 uçurduk.Merhabalar,
Pazar günü 40.günümüz bitiyor.. 40 çıkartmak dediğimiz hadise nasıl yapılır? Konu hakkında hiçbir fikrim yok :)
Canım 27 Şubat dogmadimi bebisin senin. Benimle aynı yani. Kirkimiz cumartesi olmuyormu canimTeşekkürler kızlar çok sağolun.. Dini olarak da herhangi bir gereklilik yokmuş.. Banyo yapar gezeriz artık :)
28 şubat canım bizimki.. pazar günü 40. gün bitiyor inşallah :)Canım 27 Şubat dogmadimi bebisin senin. Benimle aynı yani. Kirkimiz cumartesi olmuyormu canim
Hayırlı olsun ozaman canım. :) bizimde cumartesi olacak inşallah.28 şubat canım bizimki.. pazar günü 40. gün bitiyor inşallah :)
maşallah ne güzel :) var mı bir planınız? ben bir tanıdığımdan bilgi aldım da dinen bir gereklilik anne için de bebek için de yokmuş.. bıcı bıcı yapıp bir iki dolanır geliriz biz :)Hayırlı olsun ozaman canım. :) bizimde cumartesi olacak inşallah.
Evet pek bişey yok aslında. 40 taş ve dua sadece. Ondan sonra o aynı suyla da ben kirklanacam. Bide bebeğin kaldığı yeri de kirklariz biz. Orayı iyice temizleyip evin her köşesine su serperiz dua okuyarak. Bunları hep annem yapacak. BBebegimide annem yıkıyor zaten. Ben yapamıyorum :) Annemgil yakın olduğu için oraya götürüyorum banyo sobasinda sıcacık yıkanıyor. Buarada göbeği düştü sonunda azonce. Oh ya çok şükür. Kirkina şurda 3 gün kalmis, sonunda düştü göbek :) Kırkı çıkınca bende gezmeye götürürüm. Mevlüt yaptinmi sen. Ben kırkından sonra yapmayı düşünüyorum. Ama çok gereklimi ki bilmiyorum ya.maşallah ne güzel :) var mı bir planınız? ben bir tanıdığımdan bilgi aldım da dinen bir gereklilik anne için de bebek için de yokmuş.. bıcı bıcı yapıp bir iki dolanır geliriz biz :)
dinen bir gereklilik hemen yapılması gereken bir şey değilmiş Mevlüt de.. ben havalar ısınınca okutacağım mevlütü de.. ay sonunda göbüşten kurtuldunuz heeee.. yaşasın çook sevindim :) bizde de göbüşün gömülme adeti vardır böyle sevdiğin bir yer ya da okul vs. ye gömülür :) biz sadece onu yerine getirdik :)Evet pek bişey yok aslında. 40 taş ve dua sadece. Ondan sonra o aynı suyla da ben kirklanacam. Bide bebeğin kaldığı yeri de kirklariz biz. Orayı iyice temizleyip evin her köşesine su serperiz dua okuyarak. Bunları hep annem yapacak. BBebegimide annem yıkıyor zaten. Ben yapamıyorum :) Annemgil yakın olduğu için oraya götürüyorum banyo sobasinda sıcacık yıkanıyor. Buarada göbeği düştü sonunda azonce. Oh ya çok şükür. Kirkina şurda 3 gün kalmis, sonunda düştü göbek :) Kırkı çıkınca bende gezmeye götürürüm. Mevlüt yaptinmi sen. Ben kırkından sonra yapmayı düşünüyorum. Ama çok gereklimi ki bilmiyorum ya.
Bizde gomeriz evet :) babası götürüp gomecek yarin. Göbeğinde arta kalan bir yumru var. Oda hemen iyileşir ve geçer inşallah. Bu göbek yüzünden gaz masajı vs. yapamiyoruz. Korkuyorum incitmekten. Rahat olamıyorumdinen bir gereklilik hemen yapılması gereken bir şey değilmiş Mevlüt de.. ben havalar ısınınca okutacağım mevlütü de.. ay sonunda göbüşten kurtuldunuz heeee.. yaşasın çook sevindim :) bizde de göbüşün gömülme adeti vardır böyle sevdiğin bir yer ya da okul vs. ye gömülür :) biz sadece onu yerine getirdik :)
olsun canım en azından artık kurtulmuşsunuz :) maşallah kuzuya :)Bizde gomeriz evet :) babası götürüp gomecek yarin. Göbeğinde arta kalan bir yumru var. Oda hemen iyileşir ve geçer inşallah. Bu göbek yüzünden gaz masajı vs. yapamiyoruz. Korkuyorum incitmekten. Rahat olamıyorum
Sağol canım. Allah bebislerimizi bize bağışlasın inşallaholsun canım en azından artık kurtulmuşsunuz :) maşallah kuzuya :)
amin canım benim, Allah'a binlerce kez şükürler olsun :) iyi ki varlar..Sağol canım. Allah bebislerimizi bize bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?