Bebek Beslenmesi 40 cikinca gaz sancisi gecen varmi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar whatsapp gurubu kuralım mi bebekler hakkında bilgi alışverişi yaparız?
 
3-4 ay sürüyor malesef. Sab simplex damlayı duzenli kullanın. Rezene çayı da iyi geliyor. Emziriyorsanız siz kendiniz de için hem sutunüz artar hem sütunuzden bebişinize gecer
 
Kızlar whatsapp gurubu kuralım mi bebekler hakkında bilgi alışverişi yaparız?
Iyi fikir. Simdilik buna olur diyen sen varsin, ben varim. Hanimlar numara paylasimini ozelden yapin, yanlislikla buradan yazip sonradan problem yasamayin genel sayfadaki mesajlar silinmiyor.
 
Benim oglan 48gunluk. ilk 2hafta cok rahatti, sut icsin diye zorla uyandirirdik. Sonra bir gaz problemi basladi, uyutamaz olduk. 2hafta kadar biogaia kullandim, ise yaramadigina emin olunca metsil aldim. O biraz ise yaradi cunku oglum uyuyabilmeye basladi ama bu sefer de uykusunda gaz ikinmalari yasiyor surekli be hic dinlenemeden kalkiyor. Simdi nurse harveys aldim bakalim bir de onu deneyecegim.
Gaz mevzusu 40i cikinca gecmiyormus, hatta en zor zamani 6. Hafta olup 12.haftaya kadar yavas yavas geciyormus. O da gecerse tabi.
 
Iyi fikir. Simdilik buna olur diyen sen varsin, ben varim. Hanimlar numara paylasimini ozelden yapin, yanlislikla buradan yazip sonradan problem yasamayin genel sayfadaki mesajlar silinmiyor.
12 kişilik falan grubumuz var o arkadasta yanlış anlasildi o da grupta inanmadilar böbrek muhabbeti oldu dün ☺
 
Kizlar oglum 100 gunluk oldu hala sancisi devam ediyor gecmicek diye korkmaya basladim artik uyku aralarinda kucakta durmak oyalanmak istiyor inanin yorgunluktan bayilicam ve iki uyku arasi en cok 1 saat uyanik kaliyor o da surekli mizirdanarak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…