- Konu Sahibi ezgiozturk57
-
Benim var 43 tane toplandı, 25 i olgun çıktı, daha az yumurta toplanan opu dan farklı olmadı sonrası, hatta daha rahat geçtiSelam kızlar opuda 40 dan fazla yumurtası toplanan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Bende anesteziden uyanır uyanmaz ağrıdan ağladım zaten 3 tane serum takıldı 3-4 saat yattıktan sonra cıktım,eve geldiğimde bayılıcak gibi oldum buz gibi terler aktı midem bulandı,aksam 2 kez kustum kaburgalarıma hıcak saplanıyor gibiydi hareket bile edemiyordum,bugün daha iyiyim hareketim hala kısıtlı ama bunada şükür ohss olmadım doktorum olmamam için elinden geleni yaptı çok şükür olmadıÇok olunca neler oluyor ağrımı yapıyor ?
Cok şanslısınız valla bendende 45 tane toplandı dün ,mahvoldum mide bulantısından falan ama serumlardan anesteziden falanda olabilir bulantı kusma bilemedimBenim var 43 tane toplandı, 25 i olgun çıktı, daha az yumurta toplanan opu dan farklı olmadı sonrası, hatta daha rahat geçti
Ayyy bu denlimi bilmiyordum valla çok olmasının bile bir ağrısı varmış peki bunların çok olması hepsinin sağlıklı embriyosu oluşması demekmi yoksa elenecrklermiBende anesteziden uyanır uyanmaz ağrıdan ağladım zaten 3 tane serum takıldı 3-4 saat yattıktan sonra cıktım,eve geldiğimde bayılıcak gibi oldum buz gibi terler aktı midem bulandı,aksam 2 kez kustum kaburgalarıma hıcak saplanıyor gibiydi hareket bile edemiyordum,bugün daha iyiyim hareketim hala kısıtlı ama bunada şükür ohss olmadım doktorum olmamam için elinden geleni yaptı çok şükür olmadı
O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki zor maalesef, belki anesteziden de olmuş olabilir yaşadığınız olumsuzluklar ama geçecek hepsi inşallah sonucu güzel alırız hepimizBende anesteziden uyanır uyanmaz ağrıdan ağladım zaten 3 tane serum takıldı 3-4 saat yattıktan sonra cıktım,eve geldiğimde bayılıcak gibi oldum buz gibi terler aktı midem bulandı,aksam 2 kez kustum kaburgalarıma hıcak saplanıyor gibiydi hareket bile edemiyordum,bugün daha iyiyim hareketim hala kısıtlı ama bunada şükür ohss olmadım doktorum olmamam için elinden geleni yaptı çok şükür olmadı
Hayır hepsi olmuyor olgun olmayan yumurtalar oluyor mesela benden 45 tane toplandı 21 tanesi olgun yumurtaymış 19 tanesi döllenmişAyyy bu denlimi bilmiyordum valla çok olmasının bile bir ağrısı varmış peki bunların çok olması hepsinin sağlıklı embriyosu oluşması demekmi yoksa elenecrklermi
İnşallah bu çektiklerimizin yaşdıklarımızın ödülü bebek kokusu olucak hepimizinO kadar çok ilaç kullanıyoruz ki zor maalesef, belki anesteziden de olmuş olabilir yaşadığınız olumsuzluklar ama geçecek hepsi inşallah sonucu güzel alırız hepimiz
Amiiiiiiinnİnşallah bu çektiklerimizin yaşdıklarımızın ödülü bebek kokusu olucak hepimizin
Senin kaç tanesi döllendi peki kacıncı gündesinnnAmiiiiiiinn
Benim 8 tane 5. Gün donduruldu, biyopsi alındı hepsinden pgt için, sonuç bekliyorum, bu arada da histereskopi oldum çizik atıldı rahime, regl bekliyorumSenin kaç tanesi döllendi peki kacıncı gündesinnn
İnşallah güzel haberler alırsınızBenim 8 tane 5. Gün donduruldu, biyopsi alındı hepsinden pgt için, sonuç bekliyorum, bu arada da histereskopi oldum çizik atıldı rahime, regl bekliyorum
Aminİnşallah güzel haberler alırsınız
Yok benim dün toplama oldu daha ama dondurulucak regl olduğumda transfer olucak benimdeAminSizin transfer oldu mu ya da ne zaman?
Ay hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alalımYok benim dün toplama oldu daha ama dondurulucak regl olduğumda transfer olucak benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?