40 GÜN ERKEN KALKMAK

Verimli olurda ne yapcam tüm gün kitap okumak ders çalışmak gibi şeyler dışında pek verimli geçmez sanırım
Yani tabi ki bi amaç uğruna çalısıyorsan erken kalkmak senin için verimli olur yoksa işi olmayan bi insan sıkılıyor.
ama su zaman ben kpss e hazırlanıyorum ve 1 ayım kaldı onun için erken kalkmak istiyorum sonra da hayatıma tamamen girmeli bu erken kalkmak neden çüünkü sabah kerahat vakti uyumak rızka engel olur ömrü kısaltır. upuzun bi gün benim elimde olsun da sonra canım sıkılırsa uyurum

Verimli olurda ne yapcam tüm gün kitap okumak ders çalışmak gibi şeyler dışında pek verimli geçmez sanırım

Benim oturtmaya çalıştığım bir rutin var, onu uygulamaya çalışıyorum. Belki siz de başka uğraşlar bulabilirsiniz, madem sürekli erken kalkıyorsunuz...

Sabah erken kalkmak günü daha verimli olmasını sağlıyor ama ben sürekli evde oldugumdan erken kalkamıyorum kesinlikle :/sabah kerahat vaktini nasıl bulabiliriz ben de kerahat vakti uyumak istemiyorum

Merhaba, sabah kerahat vakti güneşin doğmasından itibaren 30-45 dk sonrası olarak geçiyor. Ben de sabah namazıyla güne başlamaya çalışıyorum

Yillardir erken kalkiyorum 6.30da.
Cunku esimi ise ugurluyorum.
Sonra oglum gidiyor.

Ama bu sene namazda kiliyorum ve sabah namaziyla basliyorum gune.
Kesinlikle yillarca yine erken uyanip bu huzura erememisim ona yaniyorum.
Rabbim affetsin.

Yillardir erken kalkiyorum 6.30da.
Cunku esimi ise ugurluyorum.
Sonra oglum gidiyor.

Ama bu sene namazda kiliyorum ve sabah namaziyla basliyorum gune.
Kesinlikle yillarca yine erken uyanip bu huzura erememisim ona yaniyorum.
Rabbim affetsin.
Çok imrendim..Ben uyanamiyorum en erken 11 cocugum yok esimde kendi uyanip gidiyor.Namaz kılıyorum ama hic sabah namazina uyanamiyorum.Nasıl başardin erken uyanip bunu aliskanlik haline getirmeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…