Bebek Beslenmesi 40 günlük 4 kilo nasıl anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

prenses minel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
16
3
1
35
Kızım kırk günlük ve dört kilo sadece anne sütü veriyorum sizce nasıl anneler bana iyi durumda gbi geliyo ama grnler normale göre zayıf dyorlar bnm kızım gbi olan varmı kilosu normalmi acaba

Zaten dogumda 3-3b7cuk kilo doguyorlar. Kiziniz 4 kiloysa en a yarim kilo almis ki bu da gayet iyi. Hic kafanizi kurcalamayin.

3420 dogdu üç gün sütüm gelmedi doktorlar mama da verdirmedi emecek dediler kilosu 3200 lere düştü bu yüzden şimdi şimdi almaya başladı ama zayıf denilince insan kötü oluyo saglıklı olsun zayıf olsun önmi yk aslnda :(

3420 dogdu üç gün sütüm gelmedi doktorlar mama da verdirmedi emecek dediler kilosu 3200 lere düştü bu yüzden şimdi şimdi almaya başladı ama zayıf denilince insan kötü oluyo saglıklı olsun zayıf olsun önmi yk aslnda :KK43:
800gr almis gayet guzel. Ilk 1 hafta agirliklarinin bi kismini verir bebekler. Bu cok normal. Siz emzirmeye devam edin. Masallah bebeginize.

Back
X