40 gunluk bebek anneanne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sacsprey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
85
53
3
27
Kendim icin değil arkadaşım adına soruyorum:) herkeze yaksamlar. Arkadaşımın bebeği 45 gunluk oldu 40i cıktı. Ama arkadaşımın doğumdan sonraya bıraktığı bir ameliyatı var. Onu olacak ve 2 gün hastanede yatması gerekecek :) bebek çok uslu mamasini icip uyuyor hiç bir zorluğu yok. Annesi bu iki günde bakacak ama arkadaşım vicdan azabından deliriyor:) sız olsanız Ne yaparsınız ben olsam.birakirdim annem olduğu icin gözüm arkada kalmazdı:) sizinde fikirlerinizi alabilirsek çok seviniriz :)

Zorunlu Bi ameliyat mı? Yani zorunluysa kimsenin fikrinin Bi önemi yok. Ama Bi estetik ameliyat ise 45 günlük bebek anneden 2 gün ayrı kalmamalı.
Maalesef zorunlu :) estetik değil. Iki ayak parmaklarindan batık yüzünden ameliyat olmuştu. Ameliyat sonrası hamilelige denk geldi tırnaklar daha kötü vaziyette cıktı . Yürümede vs aşırı zorlanıyor bende şahit oldum devamlı ağrı acı halinde toplam 5 5 tırnak bidaha çıkmayacak şekilde alınacak. :)

5 6 tırnak yazacaktım yanlış oldu :)

Tırnak batıl ameliyatı oldu ama ameliyat sonrası daha kötü cıktı ayak.tirnaklari yürümede zorlanıyor acıdan devamlı acı halinde tırnak ete batacak şekilde çok değişik uzadı 5 6 tırnağı çıkmayacak şekilde tekrar alinacak

Kız niye gülerek anlatıyon o zaman
O zaman vicdan yapacak bir şey yok sağlık bu. Anne emziriyor mu? Eğer emziriyorsa sütünün azalmaması için hastaneye pompa götürüp 2 3 saatte Bi sağabilir. Kullanacağı ilaçlar emziren anneye uygun değilse sütü sağıp döksün önemli olan sütün devamlılığını sağlamak.

Emziremedi hiç sütü olmadığı icin mama içiyor bebek :))) ne biliyim oda gülüyor du yazarken ben bende güldüm

Hastaneden dönünce memeye geri dönse keşke. Sütünü arttırabilir. İsterse buradan yardımcı olabilirim. Geçmiş olsun.
Uzun süre daha deneyemeyecek büyük.ihtimal ilaç kullanirkende dikişler alınana kadar emzirmeyecek ama dediginiz gibi geçen zamandan sonra memeye donebiliniyorsa yardımınızı isteriz mutlaka :)

Konu ile alakası yok ama ne olur “yakşamlar” yazmayalım ;( “ iyi akşamlar” doğrusu .Sadece size denk geldi yazmak o kadar çok bu yanlışı görüyorum ki dayanamadım lütfen kusura bakmayın . Konuya gelecek olursak yapılması zorunlu bir ameliyat daha çok acı çekeceğine bir an önce kurtulsun yoksa daha kötü olur o batıklar .Sütünü sağar bırakır hastanede kaldığı süre için .Anneannesi de bebişi idare eder .

Estafurullah ne kusuru dikkat ederim bir daha:) daha kötü oluyor tırnak ucundan bükülmüş tabana doğru tam anlatamıyorum çok kötü uzuyor her şeye engel. Anneanne çok güzel bakıyor bebege ama yeni annemiz çok vicdan yaptı onun icin paylaştık:) teşekkür ederim görüşleriniz icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…