40 gunluk bebek anneanne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sacsprey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
85
53
3
27
Kendim icin değil arkadaşım adına soruyorum:) herkeze yaksamlar. Arkadaşımın bebeği 45 gunluk oldu 40i cıktı. Ama arkadaşımın doğumdan sonraya bıraktığı bir ameliyatı var. Onu olacak ve 2 gün hastanede yatması gerekecek :) bebek çok uslu mamasini icip uyuyor hiç bir zorluğu yok. Annesi bu iki günde bakacak ama arkadaşım vicdan azabından deliriyor:) sız olsanız Ne yaparsınız ben olsam.birakirdim annem olduğu icin gözüm arkada kalmazdı:) sizinde fikirlerinizi alabilirsek çok seviniriz :)

Zorunlu Bi ameliyat mı? Yani zorunluysa kimsenin fikrinin Bi önemi yok. Ama Bi estetik ameliyat ise 45 günlük bebek anneden 2 gün ayrı kalmamalı.
Maalesef zorunlu :) estetik değil. Iki ayak parmaklarindan batık yüzünden ameliyat olmuştu. Ameliyat sonrası hamilelige denk geldi tırnaklar daha kötü vaziyette cıktı . Yürümede vs aşırı zorlanıyor bende şahit oldum devamlı ağrı acı halinde toplam 5 5 tırnak bidaha çıkmayacak şekilde alınacak. :)

Maalesef zorunlu :) estetik değil. Iki ayak parmaklarindan batık yüzünden ameliyat olmuştu. Ameliyat sonrası hamilelige denk geldi tırnaklar daha kötü vaziyette cıktı . Yürümede vs aşırı zorlanıyor bende şahit oldum devamlı ağrı acı halinde toplam 5 5 tırnak bidaha çıkmayacak şekilde alınacak. :)
5 6 tırnak yazacaktım yanlış oldu :)

Kız niye gülerek anlatıyon o zaman 😂😂
O zaman vicdan yapacak bir şey yok sağlık bu. Anne emziriyor mu? Eğer emziriyorsa sütünün azalmaması için hastaneye pompa götürüp 2 3 saatte Bi sağabilir. Kullanacağı ilaçlar emziren anneye uygun değilse sütü sağıp döksün önemli olan sütün devamlılığını sağlamak.

Kız niye gülerek anlatıyon o zaman 😂😂
O zaman vicdan yapacak bir şey yok sağlık bu. Anne emziriyor mu? Eğer emziriyorsa sütünün azalmaması için hastaneye pompa götürüp 2 3 saatte Bi sağabilir. Kullanacağı ilaçlar emziren anneye uygun değilse sütü sağıp döksün önemli olan sütün devamlılığını sağlamak.
Emziremedi hiç sütü olmadığı icin mama içiyor bebek :))) ne biliyim oda gülüyor du yazarken ben bende güldüm:D

Hastaneden dönünce memeye geri dönse keşke. Sütünü arttırabilir. İsterse buradan yardımcı olabilirim. Geçmiş olsun. 🌺
Uzun süre daha deneyemeyecek büyük.ihtimal ilaç kullanirkende dikişler alınana kadar emzirmeyecek ama dediginiz gibi geçen zamandan sonra memeye donebiliniyorsa yardımınızı isteriz mutlaka :)

Konu ile alakası yok ama ne olur “yakşamlar” yazmayalım ;( “ iyi akşamlar” doğrusu .Sadece size denk geldi yazmak o kadar çok bu yanlışı görüyorum ki dayanamadım lütfen kusura bakmayın . Konuya gelecek olursak yapılması zorunlu bir ameliyat daha çok acı çekeceğine bir an önce kurtulsun yoksa daha kötü olur o batıklar .Sütünü sağar bırakır hastanede kaldığı süre için .Anneannesi de bebişi idare eder .

Konu ile alakası yok ama ne olur “yakşamlar” yazmayalım ;( “ iyi akşamlar” doğrusu .Sadece size denk geldi yazmak o kadar çok bu yanlışı görüyorum ki dayanamadım lütfen kusura bakmayın . Konuya gelecek olursak yapılması zorunlu bir ameliyat daha çok acı çekeceğine bir an önce kurtulsun yoksa daha kötü olur o batıklar .Sütünü sağar bırakır hastanede kaldığı süre için .Anneannesi de bebişi idare eder .
Estafurullah ne kusuru dikkat ederim bir daha:) daha kötü oluyor tırnak ucundan bükülmüş tabana doğru tam anlatamıyorum çok kötü uzuyor her şeye engel. Anneanne çok güzel bakıyor bebege ama yeni annemiz çok vicdan yaptı onun icin paylaştık:) teşekkür ederim görüşleriniz icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X