40 gunluk bebekle kis yolculugu

Bebeğim 22 günlük odadan odaya geçirirken bile korkuyorum ısı değişimi etkilermi diye.ben cesaret ve tavsiye edemem doğrusu.

Yola cikmaya karar verdik arkadaşlar. Allahin izniyle sağ salim gideriz inşallah. Fikir ve düşünceleriniz için tesekkur ederim.
Bu bile bile lades demek biz evi önüne çıkarken düşünüyoruz siz bir de bu havada ankaraya gitmeyi göze alıyorsunuz. Bari vardınız mı yazın da içimiz rahatlasın. Bence yarı yoldan döndünüz :KK14:

Arkadaşlar yola ciktik kizimin keyfi yerinde yolar da acik çok şükür karayollarini arayip bilgi aldıktan sonra ciktik. İnşallah beklenmedik bir durumla karsilasmayiz.

Arkadaşlar kirkgunlun bebeğim var. Bir kaç hafta oncesinden istanbuldan ankaraya gitmek için plan yapmistik kirki cikinca. Ama simdi hava durumları beni biraz korkutuyor. acaba çok sikinti yasarmiyiz kendi arabamizla gideceğiz ama hala karar veremedim. Yolculuk yarin olacak.
Yol şartları,arabanın trafikte kalması saatlerce bekleme riski var.Yani ben göze almazdım.Gitme sebebiniz çok önemli mi.

Hiç tavsiye etmem boluda havanın sağı solu belli olmuyor otobus tesisnde çalışan tanıdığm gece girmesi gerekn araclarn yolun kapalı olması nedenyle sabah geldgni sölemişti inşllah yollar açık olur da sorunsz atlatrsn yolculugu..

Yolculuk güzel geçti arkadaslar. Yollar acik ve bombostu. Umdugumuzdan da erken geldik. Kizimi arabadan hic indirmedik butun ijtiyaclarini arabada giderdik. Tek sorun sanirim basinctan dolayı yolculuk sonraki hafif bi gaz problemi yasadik.

Abimler 4 aylıkken almanyadan türkiyeye araba ile gelmişler :) siz tedbirli davranın Allah izin verirse sağ salim geçer yolculuğunuz

Yolculuk güzel geçti arkadaslar. Yollar acik ve bombostu. Umdugumuzdan da erken geldik. Kizimi arabadan hic indirmedik butun ijtiyaclarini arabada giderdik. Tek sorun sanirim basinctan dolayı yolculuk sonraki hafif bi gaz problemi yasadik.

2 dakika ara ile yazmışız çok sevindim :)

Back
X