- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
-
Etli ve kalin derili bir burnunuz varsa tam 1 yil diyorlar.Arkadaşlar ameliyat olalı 40 gün oldu pek mutlu değilim açıkçası daha doğrusu eski hali güzeldi şimdi güzel değil pek umarım 6 ay içinde eskisinden bile güzel olur . Benim gibi olup daha sonra çok mutlu olan var mı acaba ? Ilk ay beğenmedim deyip 3-4 ay sonra iyiki yaptırmışim diyen yani . Yorumlarınızı bekliyorum
Allah tamamina erdirsin ins. Guzel gelin olacaksiniz. Ayarlamayi iyi yapmissinoz 8 ay sonrasina tam oturur.Burun koku sis olduğu için burun ucunu düşük gösteriyor . Yuvarlakti eskisi zaten burun ucunun eskisinin aynısını olmasını istiyorum . Sadece burun kemerim hafif yamuk diye girdim ameliyata eski hali çok daha güzeldi umarım düzelir 8 ay sonra düğünüm var inşallah oturur eskisi gibi güzel olur burnum
Benimde kırk gün oldu ucunda şişlik var biraz doktor 3-6 ay arası dedi yeni henüz. Seninde iner. Bende tıkanıklık oluyo sen yaşıyor musun bu sorunu
İlk günlere göre bende hissediyorum şişin azaldığını eğer kalın deriliyseniz bir yıl diyorlarDoktorun iyi atmis benimkisi 6 ay oldu hala top gibi duruyo
kaç gün oldu sizinİlk günlere göre bende hissediyorum şişin azaldığını eğer kalın deriliyseniz bir yıl diyorlar
Sağol canım Eylülün 25 iydi 40 gün oldukaç gün oldu sizin
Geçmişolsun
Arkadaşlar ameliyat olalı 40 gün oldu pek mutlu değilim açıkçası daha doğrusu eski hali güzeldi şimdi güzel değil pek umarım 6 ay içinde eskisinden bile güzel olur . Benim gibi olup daha sonra çok mutlu olan var mı acaba ? Ilk ay beğenmedim deyip 3-4 ay sonra iyiki yaptırmışim diyen yani . Yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?