40 günlük burun kendini belli eder mi arkadaşlar

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
305
80
48
32
Arkadaşlar ameliyat olalı 40 gün oldu pek mutlu değilim açıkçası daha doğrusu eski hali güzeldi şimdi güzel değil pek umarım 6 ay içinde eskisinden bile güzel olur . Benim gibi olup daha sonra çok mutlu olan var mı acaba ? Ilk ay beğenmedim deyip 3-4 ay sonra iyiki yaptırmışim diyen yani . Yorumlarınızı bekliyorum

Sisleriniz indimi, bende 13 gün oldu ilk günle 40 gün arasında deisim oldumu
Gecmis olsun tekrar

Etli ve kalin derili bir burnunuz varsa tam 1 yil diyorlar.

Ince deriliyim sanırım . Ilk haftalara gore tabiki daha iyi ama beğenmiyorum hala . Bir fotoğraf atayım yorum yapa rsanız çok sevinirim gerçi iyi olanı atıcam moralimi bozan burun ucu ve koku zaten kenarlara dokunulmadi ucuna da dokunmayın demiştim doktor dokunmadim dedi ama çok tuhaf duruyor umarım düzelir 6 aya

Eklentiler

• 20171022_154848.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 541
Burun ucundan kesildigi icin naparsaniz yapin degisiyormus. Ama yinede hos duruyor. Eski burun ucu yuvarlaksa yeni burunda yuvarlak oluyormus. 1 yil diyorlar tam oturmasi icin. Tv de duymustum sivri burun ucu bir kadina yakismiyor begenilen makbul olani yuvarlakmis

Burun koku sis olduğu için burun ucunu düşük gösteriyor . Yuvarlakti eskisi zaten burun ucunun eskisinin aynısını olmasını istiyorum . Sadece burun kemerim hafif yamuk diye girdim ameliyata eski hali çok daha güzeldi umarım düzelir 8 ay sonra düğünüm var inşallah oturur eskisi gibi güzel olur burnum

Allah tamamina erdirsin ins. Guzel gelin olacaksiniz. Ayarlamayi iyi yapmissinoz 8 ay sonrasina tam oturur.

Benimde kırk gün oldu ucunda şişlik var biraz doktor 3-6 ay arası dedi yeni henüz. Seninde iner. Bende tıkanıklık oluyo sen yaşıyor musun bu sorunu

Tamamen burun deri yapisina gore degisen bi durum
Ben ince deriliyim ve 40.gun nasilsa 1.yilimdada ayni hic degisim olmadi

Tek tek cevap vereyim şimdi . Bazen tikaniyor ama atıyorum iki haftada 1 tıkanıklık oluyor genel anlamda nefes problemi yaşamıyorum

Burun ucu tek sıkıntı şu an . Sağ tarafım sis biraz burun kökü ve burun ucu sis kaldı . Ama sis olduğunun farkındayım . O şişlik inerse çok tatlı bir burun olacak muhtemelen . Yani eski burnumun yamuk olmayan bir tık küçük versiyonu olacak . Ama inmezse o zaman Karalar bağlayabilirim sanırım

13 gün çok erken ben ne ağlamistim ilk Bandaj çıktığında . Şu an 44 gün olmuş bugün . O haline göre çok iyi . Iste benim tek Üzgün olduğum nokta eski haline göre daha kötü olmasi . Ama şişlikler inerse çok tatlı olacak . Burun ucu çok sert şu an doktorum o burun yumuşak olacak eski burun ucuna dönecek oturunca ben burun ucuna dokubmadim 6 ay sonra tam oturur dedi . Inşallah dedigi gibi olur

Bir de tuhaf bir şekilde burun yandan kalkik ama önden düşük duruyor bu sanırım burun kökü sis olmasından kaynaklanıyor bakalım 6 ay geçmeden moral bozmayacagim

40 gün çok erken ben de ilk ay ağladım zırladım ama şişlikler indikce burun oturdukca güzelleşiyor . biraz sabır gerekli burnunuza takılmayın zamana bırakın şimdilik. benim 9. ayım burnum daha çok oturdu hatları detayları belli olmaya başladı ilk zamanlar gibi değil

Anladim haklisiniz daha erken . peki su an memnun musun eski halinden guzel diyebiyor musun ? Benim eski hali guzeldi baya ufacik bir cikinti icin ameliyata girdim. Su an kotu degil ama eskisi daha guzeldi kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…