40 günlük burun kendini belli eder mi arkadaşlar

Umarim doktor eskisinden kotu yapmamistir zaten burun ucuma hic dokunulsun istememistim alisamadim hala bu yeni duruma

Sadece sunu anladim burnu cok kotu olanlar memnun olurken burnu guzel olanlar memnun degil . ya da ilk aylar burun oturmadigi icin eskiden burnu guzel olanlar begenmiyor . burnu cok kotu olanlar sis olmasina ragmen burunlari duzgun oldugu icin mutlu oluyorlar

Anladim haklisiniz daha erken . peki su an memnun musun eski halinden guzel diyebiyor musun ? Benim eski hali guzeldi baya ufacik bir cikinti icin ameliyata girdim. Su an kotu degil ama eskisi daha guzeldi kesinlikle

benim de görsel olarak büyük bir sorunum yoktu hatta insanlar "neden ameliyat oldun ki "diyorlardı.
ilk zamanlar sizin gibi hissettim çok şekilsiz hatları belli olmayan gölgelenmeyen bir burun oluyor ilk dönemler.
söylediğim gibi sadece sabır ve her söyleneni önemseyip paniklemeyin.burun ameliyatı çok kişisel bir şey herkesin iyileşme süreci farklı oluyor. doktorunuz bu konuda ne diyorsa onu dinleyin bence.
burun ameliyatı bir anda sonuç alınan bir şey değil ki zamanla ödemleriniz azalacak burun oturacak 40 gün yeni burnunuz hakkında konuşmak için çok erken. negatif düşüncelere kapılıp kendinizi üzmeyin

Cok haklisiniz moral oldunuz emin olun bana ve tabiki bu yorumlari okuyanlara . doktirum bana 6 ay icinde oturur dedi . siz tam olarak ne zaman memnun olmaya basladiniz

Cok haklisiniz moral oldunuz emin olun bana ve tabiki bu yorumlari okuyanlara . doktirum bana 6 ay icinde oturur dedi . siz tam olarak ne zaman memnun olmaya basladiniz

Herkes için bu süre farklı oluyor ben sanırım ince deriliyim ama 3. Aydan sonra gözüme daha güzel gelmeye başlamıştı.
Şuan 9. Ayım bitti 10. Aya girdim hala burun ucumda şişlikleri hissediyorum ama ilk zamanlara göre çok çok daha güzel

Bende ince deriliyim ve sis burnum baya . Teşekkür ederim cevapladiginiz icin

Arkadaşlar ameliyat olalı 40 gün oldu pek mutlu değilim açıkçası daha doğrusu eski hali güzeldi şimdi güzel değil pek umarım 6 ay içinde eskisinden bile güzel olur . Benim gibi olup daha sonra çok mutlu olan var mı acaba ? Ilk ay beğenmedim deyip 3-4 ay sonra iyiki yaptırmışim diyen yani . Yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba ameliyat olalı 40 günü geçti bende memnun değilim sizin 2 sene geçmiş fark oldu mu??

bence
Ince deriliyim sanırım . Ilk haftalara gore tabiki daha iyi ama beğenmiyorum hala . Bir fotoğraf atayım yorum yapaEki Görüntüle 2063140 Eki Görüntüle 2063141 rsanız çok sevinirim gerçi iyi olanı atıcam moralimi bozan burun ucu ve koku zaten kenarlara dokunulmadi ucuna da dokunmayın demiştim doktor dokunmadim dedi ama çok tuhaf duruyor umarım düzelir 6 aya
bu hali de bence cook guzel ben cok begendim

Back
X