• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 günlük Diyet Günlüğüm:)

zerri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
202
43
68
Bursa
Evet 40 günlük Diyet gunlugum hergün girip geri sayim yapicam sıkı bir diyet uygulayacagim suan 70 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorum .Allah im çok istiyorum 60 kilo olmayı .inşallah bozmam ve devam ederim çok korkuyorum bozarim ve devam edemem diye çünkü bu aralar diyet yapamıyorum .bugün çarşamba ve yarın perşembe her perşembe totalde haftada ne kadar vermişim diye yazicam buraya ve hergün ne yaptığım konusunda buraya girmeyi düşünüyorum .yarın gorusuruz gunlukcummmm

Günaydın sevgili gunlukcum bugün sabah 9 da kalktım ilk olarak bir bardak suyumu içtim ,canım birşey istemediği için sadece bir kupa bardak cay içtim aciktigim zaman biseyler yicem tabiki ama henüz acikmadim .şimdilik bukadar .diyer ogunlerde görüşmek üzere

Günaydın sevgili gunlugum dün biraz rahatsizdim yazamadim ne yazıkki dün diyetime sadık kalamadim :( ama bugün hastada olsam devam insallah.sabah 11 gibi bir tabak sebze yemeği iki kasik yogurt bir bardak cay içtim .12.5 gibide bir bardak nefkafe ictim :)diyer ogunlerde gorusmek uzere gunlugum

Merhaba gunlugum sporumu yaptim dusumu aldim simdi kahvemi yudumluyorum henuz acikmadim sabah ogunu gec yaptigim icin simdilik bukadar diywr ogunde gorusmek uzereeee:))

Merhaba ben de bugün başladım 73 kilodan 63'e düşme hedefindeyim ancak benimkisi 40 gün değil 75günde :) Umarım başarırız

Merhaba ben de bugün başladım 73 kilodan 63'e düşme hedefindeyim ancak benimkisi 40 gün değil 75günde :) Umarım başarırız
Inşallah canım istedikten sonra yaparız yeterli beyinde bitirelim inşallah ikimizde istediğimiz kiloya düşeriz :KK66:

Iyi aksamlar gunlukcummm saat bes gibi bir dal uzum bir kase yogurt çok azda bamya yedim ha buarada bir bardak kahve içtim günümü saat beste yiyip kapattım. şimdi gidip leslie 1 mil sporumu yapicam gunu bitiricem inşallah kazası belasız :KK66:)yarın gorusmek uzere gunlukummm

Iyi akşamlar gunlukcum bugün gezdiğim için diyetime sadık kalamadim neyazikki :((ama yılmak yok yola devam bugün 30 temmuz ve ben 15 ağustosta 65 kilo olucam .bu arada 38 günüm kaldı 60 kilo olmaya

Iyi akşamlar gunlukcum bugün gezdiğim için diyetime sadık kalamadim neyazikki :KK43:(ama yılmak yok yola devam bugün 30 temmuz ve ben 15 ağustosta 65 kilo olucam .bu arada 38 günüm kaldı 60 kilo olmaya
O kadar kısa sürede o kadar kilo biraz sağlıksız değil mi canım? Yani okuduğum yazılarda genelde ilk ay belki 5-6 kilo verebilirsiniz - su atımından dolay - ama sonrası 4 4.5 kilodan fazlası zarar diyorlar genelde. ben o yüzden hedefimi 75 günde 10 kilo yaptım. Bu arada bugün 3.günüm diyete devam :) spora henüz başlayamadım belki bugün başlarım

Gunaydiıiinnn bugün günlerden pazartesi ve bennnn çok mutluyumm bir ogun kacamaki olduysa diyer ogun dikkat ettiğim için bugun tartildim bugun 4 dort gindur basladigim icin sudan da gitmistir tabikisi tam 68.3 ciktimmm
Bugün geri sayimdan 36 günüm kaldi 60 kilo olmaya ..ayın 15 inde ise 65 kilo olucam inşallah

O kadar kısa sürede o kadar kilo biraz sağlıksız değil mi canım? Yani okuduğum yazılarda genelde ilk ay belki 5-6 kilo verebilirsiniz - su atımından dolay - ama sonrası 4 4.5 kilodan fazlası zarar diyorlar genelde. ben o yüzden hedefimi 75 günde 10 kilo yaptım. Bu arada bugün 3.günüm diyete devam :) spora henüz başlayamadım belki bugün başlarım
Canım bugün ayın biri 15 günüm henüz yeni başladı yani suan 68.3 kiloyum yani 3.3Kilo vericem 15 gunde:):)

Günaydın sevgili günlük bugün geri sayimda 35 gunum kaldi 60 kilo olmaya biraz önce tartildim 67.9 çıktım :) bugün ayın ikisi, 13 günüm var 65 olmaya bakalım olabilecekmiyim

Gunaydinnn sevgili gunlukcum bugün günlerden perşembe bir haftam doldu totalde bir haftada nekadar kilo vermişim diye bakicam demiştim.. eveeet bugün biraz önce tartildim veee 66.8 çıktım çok şaşırdım ve mutlu oldum bu hafta odemden olduğunu biliyorum ama yinede çok mutlu oldumm .buarada 33 günüm kaldı :))

Gunaydinnn sevgili gunlukcum bugün günlerden perşembe bir haftam doldu totalde bir haftada nekadar kilo vermişim diye bakicam demiştim.. eveeet bugün biraz önce tartildim veee 66.8 çıktım çok şaşırdım ve mutlu oldum bu hafta odemden olduğunu biliyorum ama yinede çok mutlu oldumm .buarada 33 günüm kaldı :))
maşallah cok güzel vermişsin ben bitürlü 69 dan kurtulamıyorum spor yaptınmı bu süreçte 1 haftada cok güzel vermişsin tebrikler

Ay super nasil yaptin ben dikkat etmeye calistukca alanlardanim iki haftadir 68 y9 bi inmeye baslamadim

maşallah cok güzel vermişsin ben bitürlü 69 dan kurtulamıyorum spor yaptınmı bu süreçte 1 haftada cok güzel vermişsin tebrikler
Çok teşekkür ederim canimm .tatlim ozel bir beslenme seklim yok ozellikle şunu bunu yiyorum diye ..evde ne pusiriyorsam çok az yiyorum .hepsi bu kadar spor olarakta evde leslie v ideolarini açıp aynısını uyguluyorum :))

Ay super nasil yaptin ben dikkat etmeye calistukca alanlardanim iki haftadir 68 y9 bi inmeye baslamadim
Canım sabret dikkat et tıkır tıkır gidiyor kilolar ınan .benimde bir ara o dönemin vardı bir türlü 70 aşağı dusemiyordum ama inat ettim ve başardım :)) sende yaparsin inaniyorum

Back
X