• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 günlük Diyet Günlüğüm:)

Gunaydin :(( bugün moralim cook bozuk çünkü dün diyetime sadık kalamadim bozdum ve yedikce yedim tartiya cikmak bile istemiyorum sinirlerim cokk bozuk birakmakta istemiyorum ama irademi kaybediyorum sanırım ...okadR emek bosami gitti yani ....nesyse toparlanmaliyim devam etmeliyim edicem birakmakta istemiyorum çünkü sonra bıraktığım için uzuluyorum biliyorum .onun icin yola devammmm ..31 gunum kaldi

Gunaydin :KK43:( bugün moralim cook bozuk çünkü dün diyetime sadık kalamadim bozdum ve yedikce yedim tartiya cikmak bile istemiyorum sinirlerim cokk bozuk birakmakta istemiyorum ama irademi kaybediyorum sanırım ...okadR emek bosami gitti yani ....nesyse toparlanmaliyim devam etmeliyim edicem birakmakta istemiyorum çünkü sonra bıraktığım için uzuluyorum biliyorum .onun icin yola devammmm ..31 gunum kaldi
merhaba.. o kadar güzel gidiyordunuzki neden bozdunuz üzüldüm şimdi bende 69 la başladım ve hedef 60 aynıyız birbirimize destek olabiliriz sakın bırakma:KK66:

merhaba.. o kadar güzel gidiyordunuzki neden bozdunuz üzüldüm şimdi bende 69 la başladım ve hedef 60 aynıyız birbirimize destek olabiliriz sakın bırakma:KK66:
Canım motivasyon gitti mi gerçekten gidiyo ama suan tekrar başlamak istiyorum başladım diyorum ama inşallah devamı gelir çok üzülüyorum hedefe yakalamışken birakmak .90 merdiven dayamis bir insandim o kilodAn bu kiloya geldim kolay olmadi ve asıl suan incelme vakti diyorum asıl suan bırakma diyorum kendime ama olmuyo neden bilmiyorum çok üzülüyorum

Canım motivasyon gitti mi gerçekten gidiyo ama suan tekrar başlamak istiyorum başladım diyorum ama inşallah devamı gelir çok üzülüyorum hedefe yakalamışken birakmak .90 merdiven dayamis bir insandim o kilodAn bu kiloya geldim kolay olmadi ve asıl suan incelme vakti diyorum asıl suan bırakma diyorum kendime ama olmuyo neden bilmiyorum çok üzülüyorum
seni çok iyi anlıyorum ayı şartlarda çaba sarfrtmişiz baştan beri arada böyle motivasyon düşüklükleri oluyor ama hedefe ulaşana kadar düşe kalka pes etmek yok:KK19:

Back
X