40 hafta oldu doğuramayanlardanız.....

Ben de şok oldum yaaaa inanamıyorum
Hele ben... Bugün yarın doğurma hayali olan biri olarak 42.haftayı düşünemiyorum... normal doğum yapmayı o kadar çok istiyordum ki! Ama şimdiki kafama göre 1 hafta daha bekleyip sonra sezaryansa sezaryan yani bir an önce doğsun artık. Keşke şimdiye kadar dogsaydi... duygularım çok karışık; doğmadı diye ağlıycam yani nerdeyse. Komplikasyonsuz, normal zamanında normal bir doğum yapmak isterdim... bunun için hala bikaç gün şansım var...

Hele ben... Bugün yarın doğurma hayali olan biri olarak 42.haftayı düşünemiyorum... normal doğum yapmayı o kadar çok istiyordum ki! Ama şimdiki kafama göre 1 hafta daha bekleyip sonra sezaryansa sezaryan yani bir an önce doğsun artık. Keşke şimdiye kadar dogsaydi... duygularım çok karışık; doğmadı diye ağlıycam yani nerdeyse. Komplikasyonsuz, normal zamanında normal bir doğum yapmak isterdim... bunun için hala bikaç gün şansım var...

Kızlar ben isviçrede yaşıyorum
Burda hamilelik normal bir durumdur ve normal olarakta sonlandırılmalıdır ilkesi var ( oglum 5 kg üstü dogdu ama 2 saat sonra tartılar) şişlikleri inmişti .41 saat sancı çektim ama harika birşey normal doğum. 2011 kızımı dogurdum 4.100 kg 50cm 38+2 dogdu sezaryandı çünkü doğum kanalına girmemiş ve kordon boynuna dolanmıştı . En güzel doğum NORMAL doğum hem anneleri gençleştiriyorda saglıklıda

Back
X