40.hafta suyun gelip sancinin gelmemesi

Mstrdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
34
39
3
Merhaba arkadaslar 39+2 de suyum geldi ve suan 39+4 um ve sancim yok yarin suni sanci verilecek, bu durumu yasayip bebegini saglikla kucagina alan anneler var mi ? Ya da sancimi nasil baslatabilirim ?

Merhaba arkadaslar 39+2 de suyum geldi ve suan 39+4 um ve sancim yok yarin suni sanci verilecek, bu durumu yasayip bebegini saglikla kucagina alan anneler var mi ? Ya da sancimi nasil baslatabilirim ?
Nasıl yani bebek şuan susuzmu kaldı duyun geldiyse hemen suni sancı vermeleri gerekmiyormu başka doktora sordunuzmu yarına kadar orda bebek nasıl susuz kalır ki

Canım benim ilk doğumum öyle oldu gece yarısı 2,30 da suyum geldi apar topar gittik bayağı geliyordu suyum ebe baktı başka hastaneye sevk etti yarın akşama anca dogurursun dedi sonra yavaştan sancim başladı ve tabiki suni sancı d verdiler gündü 2,55 de doğurdum aman dikkatli ol hep sor nst ye falan bakıyorlar mı

Canım benim ilk doğumum öyle oldu gece yarısı 2,30 da suyum geldi apar topar gittik bayağı geliyordu suyum ebe baktı başka hastaneye sevk etti yarın akşama anca dogurursun dedi sonra yavaştan sancim başladı ve tabiki suni sancı d verdiler gündü 2,55 de doğurdum aman dikkatli ol hep sor nst ye falan bakıyorlar mı
Bakiyorlar hareketide hissediyorum ama yinede korkuyorum, suni sanci cok mu zor bisey 😣

Bakiyorlar hareketide hissediyorum ama yinede korkuyorum, suni sanci cok mu zor bisey 😣
Canım korkutmak istemiyorum seni ondan bişey demiycem ben 2 doğumu mu normal doğum yaptım bebegini kucağına alınca unutuyorsun bütün acıları her doğum bir olmuyor Allah bir sancıda kurtarsın sağ salim kavuşun bebisinle

Merhaba, benim de sizin gibi suyum gelmişti fakat hiç sancim yoktu. Bir kaç saat suni sancı verdiler yine ağrım olmadı. Açılman da az dedi dr, sonra sezeryana aldı.Sağlıkla al kucağına inş.

Canim yurtdisindayim ve 72 saat bekliyorlar bebek susuz kalmaz diyorlar
Korkutmak istemem Allah esirgesin 72 saat uzun geldi bana zaten zamanın gelmiş suni sancıda o kadar korkulacak bişey değildir sonuçta normaldede o sancıyı çekecen kontrol altındamısın peki şuan

Back
X