40 hafta

Doktor bana da yürü dedi hergün 40 dk yürüyorum. Acaba siz nekadar yurudunuz de açılma oldu ben açılma olmaz diye korkuyorum açıkçası .

bazen yarım saat, bazen 1 saat bazen 40 dk canımm ben hamileliğim boyunca hiç yürümedim son zamanlarda sürüne sürüne yürüdüm suyu mda az olunca hemen aldı. ben sormuştum daha önce biz normal istiyoruz eşimle, acaba acılmam olmazsa suni sancıyla açılmam olur mu olur olur dedi :) darısı size inşallahh Allahımmmm doğurun da kavuşun meleklere hemenn şu duyguyu tadın. doyamıyorum ona güneiş gibi doğdu hayatıma maşallah elhamdülillah

bazen yarım saat, bazen 1 saat bazen 40 dk canımm ben hamileliğim boyunca hiç yürümedim son zamanlarda sürüne sürüne yürüdüm suyu mda az olunca hemen aldı. ben sormuştum daha önce biz normal istiyoruz eşimle, acaba acılmam olmazsa suni sancıyla açılmam olur mu olur olur dedi :) darısı size inşallahh Allahımmmm doğurun da kavuşun meleklere hemenn şu duyguyu tadın. doyamıyorum ona güneiş gibi doğdu hayatıma maşallah elhamdülillah

Yaa çok güzel maşallah :) allah ayirmasin sizi. Bende normalde hiç yürüme dim 1haftadır yürüyorum hergün yarım saat 40 dakika kadar. Bakalım nolacak henüz bi durum yok .39 haftayı da doldurduk bakalım bekliyoruz .

kizlar hamilelik takvimim dolmak uzere ama bebegimin gelmeye niyyeti yok :KK51: hicbir dogum belirtimde yokki umit edeyim galiba sonum sezeryan doktorum 5 agustosa kadar bekleyeceyimizi soyledi acaba aniden isler deyise bilirmi yoksa beklemeden gidip sezeryanmi olayim karmasik duygular icerisindeyim:KK43:
Cnm ne yaptın hangi dogum yontemi oldu

Back
X