- Konu Sahibi Endoplazmik1kulum
-
Arkadaşlar 40 haftadayız oğlumun gelmeye niyeti yok :) sancım da yok.Doktorum suni sancı deneyecek bir kaç gün sonra,yine açılma olmazsa sezaryen olacak.
Suni sancı önerir misiniz?
Yaa anlamıyorum doktorlardaki bu aceleyi.hanimlar herkesin bünyesi farklı kimisi 38-39 da doğurur kimisi 40 da benim iki yeğenim de 42. Haftada normal doğumla dünyaya geldi .suni sancı olmadan. Ben böyle durumlarda eğer imkânınız varsa doktor degistirmenizi öneriyorum. 42 nin üzerinde doğum yapan hanımlar da var. Eğer bir sağlık sorunu yoksa sakin olun ve akışa bırakın. Bebeğiniz doğmayı biliyor ve vücudunuz ne yapması gerektiğini biliyorArkadaşlar 40 haftadayız oğlumun gelmeye niyeti yok :) sancım da yok.Doktorum suni sancı deneyecek bir kaç gün sonra,yine açılma olmazsa sezaryen olacak.
42. Haftayı beklemek hem çok stres yaratır hem de Doğum paketi yapmıştık muayene haklarımız bittiYaa anlamıyorum doktorlardaki bu aceleyi.hanimlar herkesin bünyesi farklı kimisi 38-39 da doğurur kimisi 40 da benim iki yeğenim de 42. Haftada normal doğumla dünyaya geldi .suni sancı olmadan. Ben böyle durumlarda eğer imkânınız varsa doktor degistirmenizi öneriyorum. 42 nin üzerinde doğum yapan hanımlar da var. Eğer bir sağlık sorunu yoksa sakin olun ve akışa bırakın. Bebeğiniz doğmayı biliyor ve vücudunuz ne yapması gerektiğini biliyor
Kalan muayenelerinizi devlette yaptırın zaten bundan sonra sık sık gidip nst cektireceksiniz. Bence normal sürece mudahale etmeyin.yakin arkadaşım sadece 4 kere özele gitti doğumu özelde yaptı ama tüm testleri kontrolleri devlet Hastanesi'nde byapyirdi.42. Haftayı beklemek hem çok stres yaratır hem de Doğum paketi yapmıştık muayene haklarımız bittionun için de zaman sıkıntımız olur ne yapacağımı bilmiyorum bi karar veriyorum bi vazgeçiyorum
Bana dediğiniz yöntemle suni sancı verildi 3 saatte doğum yaptım :)Suni sancı yöntemlerinden biri vajinaya rahim ağzını yumuşatacak bir ilaç konmasıymış size verilen o şekilde miydi arkadaşlar yoksa sadece damardan mı veriliyor.Aşama aşama değil mi?
Önce Rahim ağzını yumuşatacak bir ilaç ve sonra damardan mı uygulama yapıldı.Yarın doktora gidince sorucamBana dediğiniz yöntemle suni sancı verildi 3 saatte doğum yaptım :)
Yok hayır canım sadece rahim ağzına ilaç verdi. İlk 1 saat hiç sancı olmadı sadece kasılmam oluyordu sonra ufak ufak sancım gelmeye başladı 2. Saate yakın şiddetlendi sancım 3 saat te 5 cm açılmam 4. Saatte 9 cm açılmayla doğuma girdim suyumu masada patlattılar 15 dk içinde doğum yaptım.Önce Rahim ağzını yumuşatacak bir ilaç ve sonra damardan mı uygulama yapıldı.Yarın doktora gidince sorucam
Merhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu?Arkadaşlar 40 haftadayız oğlumun gelmeye niyeti yok :) sancım da yok.Doktorum suni sancı deneyecek bir kaç gün sonra,yine açılma olmazsa sezaryen olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?