Merhaba anne adayları, bugün tam 40 haftam doldu . Doktora gittim nst de sancım yok ama bebek çok aşağıya düşmüş.
Alttan muayene oldum açılmam da yok. Altan baktığından beri çok karnım ağrıyor , normal mi? doktora gitmelimiyim. Böyle olan var mı
Bir de açılması olmadan sunni sancıyla bu şekilde doğuran var mı? çok kararsızım sezeryan mı olayım diye?
Merhaba anne adayları, bugün tam 40 haftam doldu . Doktora gittim nst de sancım yok ama bebek çok aşağıya düşmüş.
Alttan muayene oldum açılmam da yok. Altan baktığından beri çok karnım ağrıyor , normal mi? doktora gitmelimiyim. Böyle olan var mı
Bir de açılması olmadan sunni sancıyla bu şekilde doğuran var mı? çok kararsızım sezeryan mı olayım diye?
ya şu alttan muaneyi yapıolar doğumu başlatıolar hemen.kuzenimn erken oldu doğumu alttan muane yaptıkalrı için.doktora git hemen karnın ağrıyorsa.sezeyanı zorda kalmadıkça yada raporsuz yapmıolar.
Merhaba handehts ben de seninle aynı durumdayım 40. haftamın içindeyim ne açılmam ne de sancım var. doktorum alttan muayeneye kesinlikle karşı anneyi boşu boşuna strese sokacağını söylüyor. sen naptın doğum yaptın mı? umarım bebişini sağlıkla kucağına almışsındır.
Merhaba handehts ben de seninle aynı durumdayım 40. haftamın içindeyim ne açılmam ne de sancım var. doktorum alttan muayeneye kesinlikle karşı anneyi boşu boşuna strese sokacağını söylüyor. sen naptın doğum yaptın mı? umarım bebişini sağlıkla kucağına almışsındır.
Merhaba tamda bu mesajı yazdığınız gün ben doğum yaptım :)
40+2 sancı çıkmıyor açılma yok. sezeryana gün aldım ayın 31 marta yatacaktım, fakat 29 mart cuma gecesi saat 3 de sancıyla uyandım
1.5 saat evde çektim . hastaneye gittiğimde 4 santim açılmam vardı. Çok şaşkındım. Rabbim yardım ediyor. Çok zor ağrılar olsada
bebeğini görünce geçiyor herşey :) Rabbimin izniyle 8 saat sancıyla ve çok şükür ki sunni sancı almadan bebeğimi kucağıma aldım.
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu , o anı ....İyiki beklemişim ve sezeryan olmamışım...Bir anda gelen sancıyla doğdu kızım.
Sen ne yaptın merak ettim. Allahım sağlıkla bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin.