40.haftamda doldu doğuramadım:(((

scelebi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
10
1
36
Kayseri
Merhaba aranıza yeni katılanlardanım.Açıkcası bu karnımdaki yüzünden :) araştıra araştıra çoğu sorumun cevabına bu sitede karşılık bulunca ister istemez bende üye oldum.

Fikir almak istediğim konu şu 2.hamileliğim ilkimde hiç bir şey anlamadım 39.haftaya girdim doktorun belirlediği tarihten beş gün önce ne suyum ne nişanım nede doğum öncesi ağrılarım gelmeden bir sabah sancıyla o günün öğlenine doğum yaptım.Bunda 40 hafta doldu nerdeyse bir aydır sancı çekiyorum doktora git gel fenalık geldi hatta bu sabah sümüksü sarımtırak bir sıvı bile geldi ama hala tık yok ne kasılmalarım ne öyle doğum sancısı gibi ritmik bir sancım olmadı.Acaba diyorum bu şekilde gebelik geçiren varmı ?
Bir de suni sancı verirler sancın gelmezse diyorlar suni sancı işe yararmı dersiniz.Tecrübelerinizi yazmanızı bekliyorum.

korkma ben de ılk doğumumu 40+4 de yaptım.ama hala bı açılma ya da başlangıç olmadığı için ve doktoru suyu azalmış dediği için sezeryan oldum.inşallah 2.de normal olur senın.

sen bence başka bir doktora daha git arkadaşım çyle olmuştu git daha var git 2 var diye hep hergün yolladılar oda zeytinburnunda bir hastaneye gitti
hemen doğuma almışlar günü geçmiş bebek kordona dolanmış ama ikiside iyiler hayırlısıyl doğur

valla bu gittiğim kaçıncı dktor hatırlamıyorum :)

benimde 40.haftayı geçmişdi bendede tık yoktu sonrasnda suni sancı ile dogurdum.yani seninde sancın vs.yok ise ve 40.haftayı geçdin ise sanada bu yöntemi uygulamaları lazım bence bilgilerinee

doktorun neden suni sancıyı denemiyor?yada demekki kendi sancının gelmesini beklliyor

merhaba

ben 41+2 de sezeryan ile doğum yaptım. bende ne sancı ne kasılma ne de nişan gelmesi,açılma vardı. bildiğim kadarıyla anne-bebekte bir sağlık problemi yok ise 42.hafta sonuna kadar beklenebiliyor..sana hayırlı dogumlar dilerim.

hepinize tek tek teşekkür ederim doktorum pazartesiye kadar beklememi söyledi sanırım pazartesi de bir faaliyet olmazsa suni sancı verecek bilemiyorum sezeryan olmak istemiyorum(

Allah tez zamanda tek nefeste kurtarsin arkadasim

ben 34.haftadayim ve 40 a kadar nasil bekleyecegim diyorum
40 i da asarsa artik oturur aglarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…