40 kilo verdim.7 kilosu geri döndü.o 7 kilo için savaş başlattım! hepiciği gidecek :D

agirlintheearth

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
16
4
16
35
İstanbul
23 yaşındayım şuan 61 kilo civarındayım.. son zamanlarda çok pis boğaz oldum ve haliyle yedim yedim şiştim :D geçmişte 100 e dayanmış biri olarak haliyle sürekli kilo korumaya kafayı takmış onunla yaşamak zorunda olanlardanım :ssz: çok üzücü ama gerçekler bunlar ve bunu kabullenmenin kendimiz için yapacağımız en iyi şey olduğu kanaatindeyim :1: evet efendim 52-53 kiloya inene kadar kilo vermek istiyorum.. buraya da mümkün olduğunca yediklerimi yazmayı planlıyorum.. ve spor..tabiki onsuz olmaz.spor yapma demeyelim de yürüyüşsüz gün geçirmem desem yeridir.son bir yıldır şükür bu alışkanlığı edindim :24: hadi bakalım :10:

Hayırlısı olsun canım inş tez vakitte o tartıda istediğin rakamları görürsün. Çok iyi kilo vermişsin tebrikler valla :46:
Boyun kaçtı bu arada

akşamından dikkat etmeye başladım. akşam hava kararırken
yarım elma
yarım nar
yarım portakal yedim.
gece ise bir kase dereotlu probiyotik yoğurt .. bu kadar :7:
kendimde genel olarak akşam hava karardıktan sonra bir şey yememe prensibi oluşturmaya çalışıyorum yalnız geceleri bir kase yoğurdu çok görmüyorum çünkü aç uyuyamam hadi uyudum diyelim sabah o açlık yer bitirir beni.. gözüm döner.. aman sakınalım böyle durumlardan
hadi yarın görüşmek üzere :6:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun arkadaşım. Çok ıyı vermişsin maşallah.
Benim oğlan bir türlü veremiyordu kilolarından anca ameliyatla kurtula bildi. Mide küçültme ameliyatıyla 4,5 ayda 42 kilo verdi şükürler olsun. Çokta memnunuz şuan tansiyonu ve şeker düzene girdi. Hepinize hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Günlüğün ve kk üyeliğin hayırlı olsun
40 lkg verme sürecinde neler yaptın paylaşır mısın?

40 kg ara ara dönemlerde 2 yılda verdim. 5 kilo verdim gevşettim birkaç ay sonra yine sıktım bir 8 daha verdim.. böyle böyle gitti. doğrusu az yiyerek ve sağlıksız olarak kilo verdim diyebilirim.çünkü ne yesem kilo alanlardandım.ayrıca yıllardır vegan besleniyordum.kilo verdiğim iki yılın ilk birinci yılında da vegan beslenerek kilo verdim ama vegan olup da diyet yapmaya çalışıtığım için kilolar daha yavaş gitti.ciddi sağlık sorunlarım çıktı vücudumun ihtiyaçlarını karşılayamadığım için bu beslenme şeklinden vazgeçmek zorunda kaldım. ayrıca son bir yıldır düzenli yürüyüş yapmaya başladım.öyle kendimi parçalamadan aheste aheste hergün mutlaka yürürüm. kilolarımı verirken çok sağlıklı olamadım amacım artık doğru beslenerek hayatıma devam etmek.

bugün ilk öğünümden sonra
arada kahve
zencefil çayı
yanında ceviz atıştırdım

hava kararmaya yakın akşam yemeğim yani;
bir koca dilim somon
koca bir tabak baharatlı sebze sote; brokoli,pırasa,karnabahar,pazı ve balkabağını zerdeçal,kırmızı biber ve kara biberle az yağda hafif soteledim ve ben günü böylece kapattım :7:
akşam boyunca çay içerim

gece atıştırmalık;
bir kase dereotlu probiyotik yoğurdumu yedim mi tamamdır :21:

ilk öğün(öğlen):
geçen sabahki gibi avokado ve tavuklu kocaman bir çiğ sebze salatası

arada:
çay beraberinde ceviz atıştırıldı

akşam:
sabahtan kalan avokado
fırında somon
koca bir tabak hafif fırınlanmış rengarenk sebzeler

gece:
bir kase probiyotik yoğurt yiyeceğim(artık içine dereotumu kıyarım,zencefil mi atarım bilemiyorum..o anki tercihime kaldı :21: )
yürüyüşte ihmal edilmiyor
hergün ennnnn az 1 saat yürüyüş :16:

öğlen:
1 haşlanmış yumurta
3 parça somon
fırınlanmış pazı karnabahar brokoli vs.

akşam:
1 parça somon
yaklaşık 100 gr peynir
fırınlanmış sebzeler
salata

gece:
1 kase probiyotik yoğurt

bu arada benim ciddi adet bozukluğu problemim var.bunun için kürüme de devam ediyorum :21:
umarım bu sorun da çözülecek ve benden mutlusu olmayacak :32:

Son düzenleme:
tartılma günüm pazartesi ve ben her pazartesi kilo çizelgemi yenileyeceğim

bugün;

öğlen:
büyük bir dilim somon
bolca fırınlanmış sebzeler
2 kaşık avokado ezmesi yedim

arada pazara çıktım poşetleri sebze ve balıkla doldurup geldim :21:

yürüyüşümü de yaptım :8:

akşam:
5-6 kaşık ciğer sote
bol salata (havuç,turp,kırmızı pancar,roka,ıspanak vs.)
2 kaşık avokado ezmesi

gece:
1 bardak zerdeçal,dereotlu probiyotik yoğurt yiyiciim :51:

aralarda bol çay içiyorum,sakız çiğniyorum :9:

(bu arada ben birkaç hafta hergün aynı şeyleri yiyorum,benim menülerim hemen hemen aynı oluyor taa ki sıkılana kadar :32: hem ben sıkılana kadar malzemelerim de anca bitiyor.israfa yer yok :20:

bu arada bizim kedişler de hasta olmuşlar.ağzı açık geziyorlar yavrularım :6: hapşırıyorlar. :43: onlara da benim menülerden yese iyi olacak. :1: pişireyim onlara da bol palamut.yesinler bebişlerim :9:

of offf neler yedim neler..

gece bir sürü meyve,tahin pekmez,ceviz,çekirdek,fasulye
bu sabah da ceviz meyve çikolata yoğurt peynir yedim

off off toparlamam lazııııı :18:

inatçıyım ben 52-53 e ineceğim :23:

Back
X