- 15 Şubat 2015
- 27
- 6
- 35
- Konu Sahibi mmmeltemmm
Çok çok zayıfladım bu ara stresten . 50 den 40 lara düştüm. Ne yapayım ne edeyim bilmiyorum . Ama midem küçülmüş bişey de yiyemiyorum. Bi şeyler söyleyin de yapayım gözünüzü seveyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kilodaysan tekrar istersen demekki o kiloya çıkabılırsın fatsecret dıye kalorı düzenıne başladım en yüksek kalorısı olan yıyceklerı yıyorum bende iştahsızım ama zorluyorum artık kendımı bıktım mılletın kocan sana yemek mı yedırmıyo demeelrınden.artık gerı cevap verıyorum senınkı o kadar çok vermıskı başından salmak için yapmış sanırım dıyorum ne yapayım sınır edıyorlar beni artık her sısko tanıdığıma sen zayıflamayı hiç mi düşünmüyorsun dıye soruyorum moral bozmak nasılmoluyor anlasınlar artık patavatsızlar
Gerçekten moralim bozuluyor gerçi bende kendimi böyle hiç de beğenmiyorum ama işte zorla yiyemiyorum psikolojik midir nedir arkadaş anlamadımO kilodaysan tekrar istersen demekki o kiloya çıkabılırsın fatsecret dıye kalorı düzenıne başladım en yüksek kalorısı olan yıyceklerı yıyorum bende iştahsızım ama zorluyorum artık kendımı bıktım mılletın kocan sana yemek mı yedırmıyo demeelrınden.artık gerı cevap verıyorum senınkı o kadar çok vermıskı başından salmak için yapmış sanırım dıyorum ne yapayım sınır edıyorlar beni artık her sısko tanıdığıma sen zayıflamayı hiç mi düşünmüyorsun dıye soruyorum moral bozmak nasılmoluyor anlasınlar artık patavatsızlar
Yok ben yapamıyorum öyle ya aksine keşke bende senin gibi olsam da tek derdim kilo vermek olsa diyorum ama gerçekten bence kilo vermek almaktan kolayHehehe vallahi bende artik kilolu olanlara "aa sen yine kilo mu aldin "diyorum. " onceden de kiloluydun ama daha bi kilolu gozuktun gozume" diyorum. Empati yapamiyorlarsa boyle zorla yaptiriz bizde. Beni her gorduklerinde "ay zayiflamissiiiiiiin" diyorlardi yahu. Her dediklerinde kilo vermis olsam 10kiloydum simdi.
Boyle patir patir soylemek iyi onlara. Yoksa kafalari almiyor insani kirdiklarinin. Illa kendi kalplerini de kirdiracaklar
Yemin et aslında duydum bebe bisküvisini ama denemedim. Hemen deneyeceğim. Ya peki sen ne kadar zamandır yiyorsun. Ne kadar yiyorsunBen cicibebe yiyorum 4 kilo aldım 50 kiloydum 54 kilo oldum.
Çok çok zayıfladım bu ara stresten . 50 den 40 lara düştüm. Ne yapayım ne edeyim bilmiyorum . Ama midem küçülmüş bişey de yiyemiyorum. Bi şeyler söyleyin de yapayım gözünüzü seveyim