40 sonrası doktor muayenesi

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar selam

40ınız çıktıktan sonra doktor muayenesi alttan mı oluyor yoksa ultrasonla mı? Bir de lohusalıkta kıl tüy işinizi nasıl hallettiniz? 40 çıkmasını mı beklediniz?

Valla ben halen lohusayim. Tuylerimi aldim kirkim cikmadan hava sicak zaten koku yapiyo :) Rahim toparlanmismi diye alttan bakiyor doktorlar. Benim ilk bebegimde oyle olmustu.

Benim dikislerimi kontrol edip smear testi yapmıştı

Allahım şuan en büyük korkum alt tarafımla ilgili hiç bit muanede hazır hissetmiyorum kendimi 12 günlük olduk :(((

Cnm nasıl oldu dogumun ne kadr dıkıs var
Doğumum çok kolay oldu şükürler olsun Dr kesik atmadı ama bebeğim iki eli önde gelmiş iç dış yırtığım var dikişim var. 5. Gün acı sızı hiç bişey kalmadı şükür gezmelere bile gitmeye başladık hatta bugün erimeye başladı dikişler :)) sen nasıl oldun bebiş nasıl

Doğumum çok kolay oldu şükürler olsun Dr kesik atmadı ama bebeğim iki eli önde gelmiş iç dış yırtığım var dikişim var. 5. Gün acı sızı hiç bişey kalmadı şükür gezmelere bile gitmeye başladık hatta bugün erimeye başladı dikişler :)) sen nasıl oldun bebiş nasıl
Ben toparladım canım 50 oldu sanırım bana minnoşla idare edıyorum cnm okullar acılcak ev tasınacak hersey ust uste burda olsaydık annem bakcaltı bıde bakıcı sıkıntım olcak sorma gözumden ayırmıyorum el kadar yawrumu kıme bırakcaksam :(

Ben toparladım canım 50 oldu sanırım bana minnoşla idare edıyorum cnm okullar acılcak ev tasınacak hersey ust uste burda olsaydık annem bakcaltı bıde bakıcı sıkıntım olcak sorma gözumden ayırmıyorum el kadar yawrumu kıme bırakcaksam :KK43:
Kayseri'de tanıdık kimsen Yok mu CANım ya üzüldüm bak bu bakıcı işine . Bizde bu şubatta taşınacaktık ama erteledim ben yaza kadar bebeğim büyüsün havalar ısınsın diye. Doğalgazlı yada merkezi ısıtmalı eve gitmemiz lazım çocuklar ufak ben soba kullanmayı bilmiyorum . Bide kış günü taşınmak eziyet olur bize

Back
X