Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam. Bugün transfer işlemim oldu da işlem sonrası namaz nasıl kıldınız. Gusül gerekiyor mu acaba. Normal abdest alırkende eğilip kalkmak falan sıkıntı olur mu çok kararsız kaldım sormak istedim
Kızlar selam. Bugün transfer işlemim oldu da işlem sonrası namaz nasıl kıldınız. Gusül gerekiyor mu acaba. Normal abdest alırkende eğilip kalkmak falan sıkıntı olur mu çok kararsız kaldım sormak istedim
Sorun olmaz. Gusül gerekmez. Özür kabul ediliyor. Allah korusun diyelim gebelik oldu kanaman oldu. Yine özür kabul edilir. Namazlara devam. Ama transfer sonrası ilk üç gün oturarak namaz kılmanizi tavsiye ederim.
Sorun olmaz. Gusül gerekmez. Özür kabul ediliyor. Allah korusun diyelim gebelik oldu kanaman oldu. Yine özür kabul edilir. Namazlara devam. Ama transfer sonrası ilk üç gün oturarak namaz kılmanizi tavsiye ederim.
Ayaklar hariç hepsini lavaboda. Ayakları dusakabinde. Ya da sadece dusakabinde abdest aldım. Ayakları kaldırmayın. Baştan beri bu şekilde abdest aldım.